Yeğenimin adı Olcay herkes erkek ismi deyip duruyor Olcay Deniz gibi unisex (hem kadına hem erkeğe kullanabilen bir isim) dün Lcw de alışveriş yapıyorum kasada bir kadın var onun adı da Olcay mış kadın dan telefon numarası istedi falan iade gercekleştiriyor karşısındaki kadın lan kadın hala Olcay bey diyor Olcay ismi sizde erkek ismini mi çağrıştırıyor yoksa kadın ismini mi?
Kadın ismini çağrıştırıyor
Erkek ismini çağrıştırıyor
Unisex bir isim kadına da olur erkeğe de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Olcay deyince akla ilk gelen kadın mı yoksa erkek mi oluyor?
Olcay deyince aklıma ortaokul müzik hocam geliyor.. Herkesi dönemde 2 defa klasik müzik konserine gitmeye zorunlu birakisi geliyor.. Babamla bir hafta sonu ödev diye gitmeyenler gecemiyecek yaa muziktende kalınır mı diye argümanlarla zorla ayak sürüye sürüye gittiğimiz programı alıp yerimize oturup.. Buyulenerek çıkışımız.. Hayatımızda yeni bir yer açan.. Altay maçına gidiyoruz diye sabah erkenden çıkıp konaktaki akmde konseri dinleyip ordan alsancak stadına yürümemiz geliyor.. Bir hocanın açtıgı Ufuk.. Ve bir sürü anı... :))
ilk okul arkadaşım vardı Olcay Tosun sıra arkadaşımdı çok severdim erkekti karşı komşumuz vardı Olcay teyze arka komşumuzun oğlu da Olcay dı sonra Olcay teyzenin bir akrabası o kadının adı da Olcaydı 4 Olcay 2 si erkek ikisi kadındı