Ahiret inancim olmasa intihar ederdim
Birde bedenimin curuyup yok olmasi korkunc geliyor
kac milyar insan gecti hic bir iz bile yok
Ahiret inancim olmasa intihar ederdim
Birde bedenimin curuyup yok olmasi korkunc geliyor
kac milyar insan gecti hic bir iz bile yok
Efendim o kadar çok çalışıyor ve yoruluyorum ki! Tahmin edemezsiniz. Birde insanın derdi sıkıntısı hiç bitmiyor. İntihar eden mi dersin... uuuu neler neler. İşte o zaman diyorum ki ölsem de kurtulsam girsem mezara Kıyamet'e kadar dinlensem. Sonra Allah da bana acıyıp beni sen çok çalıştın hayırlı işler yaptın dese de beni cennetine koysa ohhhh
Amacim yok, anlami da yok, olmasina da gerek yok. Oldukten sonra cennet veya cehennem olmadigi dusuncesindeyim ve bu hayatimi cok daha onemli kiliyor, olum kadar guzel ama bir o kadar da anlamsiz bir sey yok. Hayat anlamsiz, eger illa bir anlam soylemem gerekir ise o da olumu beklemektir.
It is not worth the bother of killing yourself, since you always kill yourself too late.
-Emil Cioran
Ilive only because it is in my power to die when I choose to: without the idea of suicide, l'd have killed myself right away.
-Emil Cioran
Intihar olgusu hic var olmamis olsaydi herkes intihar ederdi. Intihar edebilme seceneginin olmasi insanin yasamasinin gerekliliginin simgesidir.
Yaşam amacımız belli; Allah ne diyor : Ben sizi sadece bana ibadet edesiniz diye yarattım. Buna göre yaşamını şekillendir ve yürü.
Birsuru amacım var valla birsuru hayalim var sürüne sürüne olsa onları yapmadan ölmem. Gökteki güneş sonse içimde ukte bırakmam hayallerimi
cok baglanma o hayallere hayalim olmadan olmaz dersin hic biri olmadan olursun ne istersen onla sinaniyosun
Uğrunda çabaladım derim olmazsa da, korkaklık edip vazgeçtim demem.
Cevap
3Cevap
amacım yok
Hassas yapımdan her şeyden çok çabuk etkilenip üzülüyorum, bazı zamanlar bu daha da yıpratıcı oluyor. Ama sonra şunu düşünüyorum;Bu dünya ebedi hayata gidecek bir yol. O yolu güzel kalarak yürümeye çalışıyorum. Herkes gibi zorlandığım, bocaladığım anlar da oluyor. Dua ile sabırla devam etmek gerekiyor.
Eğlenmek. Doğmak veya doğmamak benim elimde olan bir şey değil ama hayatımı eğlenerek geçirmek bir nebze benim elimde.
bunun cevabı uzun ancak mütfüye gidip sorsan daha iyi olur sana detaylı anlatır
İçimde ki umut olmasa bende intihar ederdim.
Ölüm tek gerçek:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?