Aile & Toplum Eşimin yeğeni sürekli gözleri üzerimde neden olabilir yaşlar o 21 ben 28? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Guncellll Eşimin yeğeni sürekli gözleri üzerimde neden olabilir yaşlar o 21 ben 28? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sapıktır neden olacak. 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer sen aşırı rahat giyiniyorsan ilgisini çekmişsin bence doğrusu düzgün giyinip tekrar gözlemlemen onu bu yanlıştan çevirmelisin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kıyafet fark etmiyo Yorumla cryptoGuy 1 yıl Nasıl yani? Yorumla Soran 1 yıl Elbisede olsa esofmsnda olsa tahtta olsa bakiyo Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Cok acik belli edecek seyler giyorsan ve guzel cekiciysen de bu yuzden olabilir 3 11 Yorumla Soran 1 yıl Tayt elbise esofman Cevap sahibi 1 yıl Anlamadim Soran 1 yıl Giydiklerim bunlar Cevap sahibi 1 yıl dar giyinmemeye bak bide dolgun guzel fizikli biriysen gozleri kayiyor olabilir Soran 1 yıl teşekkür rderim Cevap sahibi 1 yıl Ne icin? Soran 1 yıl Sivas kongresini imzaladigin için cevap için tabiki Cevap sahibi 1 yıl Ilginc soru sorma seklin var. Bir sey anlatiyoz karsiliginda tesekkur ederim bi tuhaf geldi Soran 1 yıl İlginç derken Cevap sahibi 1 yıl Ya s. iktir et kanka tesekkur etmeye devam👍 Soran 1 yıl Peki teşekkür sevgi ben memnun oldum
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benimde böyleydi eskiden hep fantezi kuruardım şur s@iksem söyle ypamsam geçti büyüdük 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Odamı oyke Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Büyük ihtimal bir ışık bulursa kökleyecek sana istermiydin Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstiyorsun bence hemde çok Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 756 cevap paylaştı. Seksi isen ve tahrik edici giyiniyorsan gözü kayiyordur 1 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% 1 yıl Sana kaymak derdinde Banada baskasının kadını asılıyodu 20 lı yaşlarda zor kaçtım 1 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% 1 yıl belliki eşin sana iyi çakamıyor açlığın etkisiyle gözlerin keskinleşmiş ve sana bakan abazaları hemen keşfediyorsun. canın istiyor mu seninde canısı? 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. eşine bu durumu izah et rahatsızlık duyduğunu dile getir burada adam toplayı onu dövmeye mi götüreceksin acil bir durum bu hemen eşine söyle evinize bile gelmesin 0 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Benki siz oyle hisediyorsunuzdur. veya sizin de ona karsi bi hissiyatiniz var ki onun gozlerininizin ustunde olduğunu anliyorsunuz 0 0 Yorumla
SomeoneFeelsBad Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Burnunun ucunda sümük kalmış olabilir. Git aynaya bak 0 0 Yorumla
GlnrByrr Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Beğeniyor olabilir ama yüz verme 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla GlnrByrr 1 yıl Rica ederim konuşmak istersen yazabilirsin Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Seni begeniyor olabilir mi? 1 18 Yorumla Mutluadam00 1 yıl Şu an son durum nedir? Yorumla Soran 1 yıl İlgisi var sanki Yorumla Mutluadam00 1 yıl Hnm. rahatsız oluyorsun dimi Yorumla Soran 1 yıl Bakışlar fena Yorumla Mutluadam00 1 yıl Hmm kesiyor seni acık giyiyor musun? Yorumla Soran 1 yıl Etek tayp crop Yorumla Mutluadam00 1 yıl Ooo normal yanğii bakması. sen bişey dedin mi hiç Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Mutluadam00 1 yıl Hmm. San karşı cinsel bişeyler besliyor olaiblir Yorumla Soran 1 yıl Sanırım Yorumla Mutluadam00 1 yıl Hmm sen ne yapıcaksın bu durumda. surekli seni kesmesi Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum izliyo sadece Yorumla Mutluadam00 1 yıl Hmm vucut hatlarına bakyor bence Yorumla Mutluadam00 1 yıl Aşırı rahatsız edici mi bakışları Yorumla Soran 1 yıl Yiyecek gibi Yorumla Mutluadam00 1 yıl :)) demek ki dikkat cekiyorsun baya. mesafeni koru yoksa yükselir sana Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla Mutluadam00 1 yıl İstersen detaylı konuşalım Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Belki aynısını o da söylüyordur. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi Yorumla Potdemiel 1 yıl Bakıyor bana diye. Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla
Racon07 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Etkileyici biri misin? 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Racon07 1 yıl Peki açık ya da vücut hatlarını belli eden giysiler tercih eder misin Yorumla Soran 1 yıl Elbise tayt esifman Yorumla Racon07 1 yıl Yani bu durumda etkilenip yükseliyor olsa gerek. Gayet doğal bence. Ki sen de çekiciliğinin farkındasın yani. Yorumla Soran 1 yıl Tedl Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla Racon07 1 yıl Rica ederim. Eğer hoşuna gidiyorsa karşılık verebilirsin bence küçük çaplı bir kaçamak olabilir. Yorumla Soran 1 yıl Nasip Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl büyük ihtimal seni arzuluyor çok açık veya dar giyme yanında 1 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. Gözleri üzerimde derken nasıl yani nasıl bakıyor? 0 0 Yorumla
1berkay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Fiziğin ve yüzün güzelse azıyordur sana bakarak hayaller kuruyordur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Belirgin mi hatlarin 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Cesur giyinir misin Yorumla Soran 1 yıl Tayt eşofman elbise Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En çok bakışı ne giydiğinde hissediyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Elbise Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her ailede böyle aurasi yüksek. bir yenge var sanirim:) o yaşta ki hallerimi hatirladim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Esin bu durumun farkında mı? Yorumla Soran 1 yıl Sizdefe mi vardi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Halen var.. ayrıntıya gitmeliyim anlatabilmek icin:) Yorumla Soran 1 yıl Sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha rahat anlatabilirim eğer müsadere edersen? Yorumla Soran 1 yıl burada engel yersin diteden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gizden cikiyimmi? Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ilgisimi cekecek düzeyde sexysindir? 1 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. seni çok beğeniyor seksi olmussun 1 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% 1 yıl Seni beğeniyor arzuluyor fantezi bile kuruyordur 1 0 Yorumla
smartbutsexlover Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Tatil aşkı diyosun 😂 1 3 Yorumla smartbutsexlover 1 yıl Hala zkmedi mi Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla smartbutsexlover 1 yıl Nasi dayandin 😂 Yorumla
phhml016 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 89% 1 yıl Sana basmak istiyor 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Sanmam Yorumla phhml016 1 yıl D*ml gör Yorumla Soran 1 yıl Onu yapsam kopekde basar Yorumla phhml016 1 yıl Köpekte basar doğru Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla phhml016 1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla phhml016 1 yıl Dikkat et vurcak sana Yorumla phhml016 1 yıl Kaldırıp kaldırıp saplamak istiyor Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Seni arzuluyodur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tsk Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Yiyecek seni 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Afiyet olsun Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Hayalin ile idare ediyor Yorumla Soran 1 yıl Olabilir Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Hoşuna gitti galiba Yorumla Soran 1 yıl Yooo Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Neden afiyet olsun dedşn Yorumla 1sonnbahar 1 yıl Uyudun mu Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl özeniyodur sana. kadınlığına 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl seni düşünüp, hayal edip, ne astronotlar, ne doktorlar, mühendisler heba olmuştur wc de , lavaboda. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Seks istiyor 2 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya harun tuba nalan beğenme yorumlarımı Yorumla Soran 1 yıl Harunlardan uzak dur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten uzak duruyorum🤣 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. Şansını denemek istiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Genelde balık etli misin oda zayıf değil mi 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Balık diyelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım sanırım yaşına göre genç çıtır da istiyorsun etkiledi haliyle kocan yetersiz kalıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence sen trollsün anlaşıldı Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı. Dikkat et kendine 😏 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Dikkat et çakmasın 1 0 Yorumla
bozok52 Takip Et Bilge Yaş: 36 1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Seni s... cek 1 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana sulanıyordur. 1 0 Yorumla
dagcicihan28 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Sen de onu beğeniyor musun 1 1 Yorumla dagcicihan28 1 yıl Günaydın canım Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. uzak dur 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dikkat et 1 0 Yorumla
Bay_Gentleman Takip Et Yoda Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Sana öyle gelmiştir 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. belli belli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Sapıktır neden olacak.
Eğer sen aşırı rahat giyiniyorsan ilgisini çekmişsin bence doğrusu düzgün giyinip tekrar gözlemlemen onu bu yanlıştan çevirmelisin
Kıyafet fark etmiyo
Nasıl yani?
Elbisede olsa esofmsnda olsa tahtta olsa bakiyo
Cok acik belli edecek seyler giyorsan ve guzel cekiciysen de bu yuzden olabilir
Tayt elbise esofman
Anlamadim
Giydiklerim bunlar
dar giyinmemeye bak bide dolgun guzel fizikli biriysen gozleri kayiyor olabilir
teşekkür rderim
Ne icin?
Sivas kongresini imzaladigin için cevap için tabiki
Ilginc soru sorma seklin var. Bir sey anlatiyoz karsiliginda tesekkur ederim bi tuhaf geldi
İlginç derken
Ya s. iktir et kanka tesekkur etmeye devam👍
Peki teşekkür sevgi ben memnun oldum
Benimde böyleydi eskiden hep fantezi kuruardım şur s@iksem söyle ypamsam geçti büyüdük
Odamı oyke
Büyük ihtimal bir ışık bulursa kökleyecek sana istermiydin
Yok
İstiyorsun bence hemde çok
Seksi isen ve tahrik edici giyiniyorsan gözü kayiyordur
Sana kaymak derdinde
Banada baskasının kadını asılıyodu 20 lı yaşlarda zor kaçtım
belliki eşin sana iyi çakamıyor açlığın etkisiyle gözlerin keskinleşmiş ve sana bakan abazaları hemen keşfediyorsun. canın istiyor mu seninde canısı?
eşine bu durumu izah et rahatsızlık duyduğunu dile getir burada adam toplayı onu dövmeye mi götüreceksin acil bir durum bu hemen eşine söyle evinize bile gelmesin
Benki siz oyle hisediyorsunuzdur. veya sizin de ona karsi bi hissiyatiniz var ki onun gozlerininizin ustunde olduğunu anliyorsunuz
Alımlı bir kadınsan ve düşünce olarak adi bir çocuksa
Burnunun ucunda sümük kalmış olabilir. Git aynaya bak
Beğeniyor olabilir ama yüz verme
Tsk
Rica ederim konuşmak istersen yazabilirsin
Seni begeniyor olabilir mi?
Şu an son durum nedir?
İlgisi var sanki
Hnm. rahatsız oluyorsun dimi
Bakışlar fena
Hmm kesiyor seni acık giyiyor musun?
Etek tayp crop
Ooo normal yanğii bakması. sen bişey dedin mi hiç
Yok
Hmm. San karşı cinsel bişeyler besliyor olaiblir
Sanırım
Hmm sen ne yapıcaksın bu durumda. surekli seni kesmesi
Bilmiyorum izliyo sadece
Hmm vucut hatlarına bakyor bence
Aşırı rahatsız edici mi bakışları
Yiyecek gibi
:)) demek ki dikkat cekiyorsun baya. mesafeni koru yoksa yükselir sana
Tsk
İstersen detaylı konuşalım
Belki aynısını o da söylüyordur.
Ne gibi
Bakıyor bana diye.
Sanmam
Etkileyici biri misin?
Evet
Peki açık ya da vücut hatlarını belli eden giysiler tercih eder misin
Elbise tayt esifman
Yani bu durumda etkilenip yükseliyor olsa gerek. Gayet doğal bence. Ki sen de çekiciliğinin farkındasın yani.
Tedl
Tsk
Rica ederim. Eğer hoşuna gidiyorsa karşılık verebilirsin bence küçük çaplı bir kaçamak olabilir.
Nasip
büyük ihtimal seni arzuluyor çok açık veya dar giyme yanında
Gözleri üzerimde derken nasıl yani nasıl bakıyor?
Fiziğin ve yüzün güzelse azıyordur sana bakarak hayaller kuruyordur
Açık mı giyiniyorsun, çocuğun önünde giyimine dikkat etmen lazım
Belirgin mi hatlarin
Evet
Cesur giyinir misin
Tayt eşofman elbise
En çok bakışı ne giydiğinde hissediyorsun?
Elbise
Her ailede böyle aurasi yüksek. bir yenge var sanirim:) o yaşta ki hallerimi hatirladim
Esin bu durumun farkında mı?
Sizdefe mi vardi
Halen var.. ayrıntıya gitmeliyim anlatabilmek icin:)
Sen bilirsin
Daha rahat anlatabilirim eğer müsadere edersen?
burada engel yersin diteden
Gizden cikiyimmi?
Ilgisimi cekecek düzeyde sexysindir?
seni çok beğeniyor seksi olmussun
Seni beğeniyor arzuluyor fantezi bile kuruyordur
Tatil aşkı diyosun 😂
Hala zkmedi mi
Yok
Nasi dayandin 😂
Sana basmak istiyor
Sanmam
D*ml gör
Onu yapsam kopekde basar
Köpekte basar doğru
Evet
Peki sen bilirsin
Dikkat et vurcak sana
Kaldırıp kaldırıp saplamak istiyor
Seni arzuluyodur
Tsk
Yiyecek seni
Afiyet olsun
Hayalin ile idare ediyor
Olabilir
Hoşuna gitti galiba
Yooo
Neden afiyet olsun dedşn
Uyudun mu
özeniyodur sana. kadınlığına
seni düşünüp, hayal edip, ne astronotlar, ne doktorlar, mühendisler heba olmuştur wc de , lavaboda.
Seks istiyor
Ya harun tuba nalan beğenme yorumlarımı
Harunlardan uzak dur
Zaten uzak duruyorum🤣
Nasıl yani sürekli sizdemi
Şansını denemek istiyor
Genelde balık etli misin oda zayıf değil mi
Balık diyelim
Anladım sanırım yaşına göre genç çıtır da istiyorsun etkiledi haliyle kocan yetersiz kalıyor
Bence sen trollsün anlaşıldı
Dikkat et kendine 😏
Seni arzuluyordur aşırı hemde
Dikkat et çakmasın
Seni s... cek
Hoşlanır belki
Sana öyle geliyordur
Sana sulanıyordur.
Sen de onu beğeniyor musun
Günaydın canım
Hoşuna mı gidiyor?
Dıkkatını çeken bırseyın vardır