Boyum 1.60, kilom 48(ve sadece 1-2 kilo alıp verdim). Ayaklarım gerçekten büyük, 41 no giyiyorum, 23 yaşındayım. Böyle bir kızla çıkar mısınız?
Hoşlandığım adam bile 1.84 boyunda, kilosu 76, 43 giyiyor.
Boyum 1.60, kilom 48(ve sadece 1-2 kilo alıp verdim). Ayaklarım gerçekten büyük, 41 no giyiyorum, 23 yaşındayım. Böyle bir kızla çıkar mısınız?
Hoşlandığım adam bile 1.84 boyunda, kilosu 76, 43 giyiyor.
Hacı bence insan gerçekten sevdiği kişiyi dış görünüşüne göre yargılamaz. Eğer gerçekten severek çıktı ise. Günümüz ilişkilerini o yüzden anlayamıyorum. Yok şöyle kriterim var yok boyu 1.95 kolları kaslı göbeğinde dövme olacak falan... Kriter nedir abi bir insanı sevdikten sonra boyu uzunmuş kısaymış bakmazsın bakıyorsa zaten senden daha iyisini bulduktan sonra gidecek merak etme. Seni dış görünüşüne bakarak seninle çıkmasını mı istersin yoksa senle sen olduğun için mi çıkmasını istersin?
Cevap
16Cevap
Hayır neden itici olsun
Yok ya o kadar büyük ayak itici gelir biraz 😂
değildir hocam. ayağa bakıp seni sevmeyecek olan varsa da işine bakabilir. Öyle avellere gerek yok
Dedi ayağı 45 numara
Sedi bebek mezarı ayaklı eli fırın kürekli
19 yaşındaki velet jwbejbsjss
Herşeyi ingilizce diyip kendine havada katıyor veeel jahhabsjajsa
Dikkat çekmek mi 😅 bunu bana mı dedin sen şimdi allah aşkına dememiş ol ummadık taş baş yarar
Dediklerimi anlıyorsan sıkıntı yok madem bu kadar bilgili birisin sana biraz soru sormayalım mı
Bi bok olmayan ama kendini 2 bok sanan kız la kapışıyorum
Sen türkçeyi öğrendin de ne oldu bir katkın mı var hagaggas
Bu kıza kim akıl veriyor sanķi iş görüşmesinde etkili konuşmaya çalışıyor boş boğaz bebek mezarı ayaklı
Ayak boyu bugun çok soruldu neden bu kadar önemli hale geldi birden bire
Abi bunları sorun etmeyin lütfen senin ayağın ilemi evlenecek
Sorun ayak mı yani senin nasıl bir insan olduğun önemli
ben 205im kılom 180 ben bıle 47 giyiyom sen nasıl 41 giyiyon oha
Mükemmelsin sen sakın düşünme böyle şeyleri
normal fiziğin. ayakkabı konusunda belki hafif toopuklu giysen iyi olur daha küçük gösterir
Boyu kısa olanların genelde ayağı küçük oluyor (Örnek ben xjjx) ama büyük de olabilir güzellik algısı herkeste farklı
Ayakla ne alaka ya bu ilişki seven insan için bunlar önemli değil takma kafana
Değildir. Bizim elimizde olmayan doğuştan bize verilen şeylerle ilgili kimsenin yorumuna takılma.
oha gercektende buyuk anormal durabilir
Hmmm gerçekten biraz büyükmüş
Ayakkabilari ortak giyersiniz
Palet o ayak değil amw
Ayakların tipi de önemli ama
O nedmeke
Ayağın ilişkiyle ne alakası var😏
Küçük ayakkabı giy ayağın küçülür
İvit.
Yok iyici olmaz
Tuhaf durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?