Düğün salonuna girmek için mekan kapısı var enn dışarda yola bakıyor. Kapıdan içeri girdiğin zaman biraz yürüdükten sonra düğün salonuna varıyorsun, sanırım yolları dönemeçliydi. Neyse, düğün salonundan çıkıp etrafı gezmek istersen de yukarı doğru gittiğin zaman orada mangal yapan insanlar, piknik alanları, restorantlar, küçük göl gibi sular, köprüler filan vardı. Bu yerin ismi neydi yaaaa
Güncellemeler
1 yıl
Kuzenim orada düğün yapmıştı çok güzel bir yerdi akşam gezmiştim orayı
Güncellemeler
1 yıl
Vadi garden değil düğün salonu kapalıydı
Antep'te bi düğün salonu vardı ismini unuttum tarif ediyorum?
Tek Antep degil ya ben 73 şehir 19 ülke gezdim her gittiğim yerde piknik alışkanlığı var hele Almanya'da adam tahtadan kulübe yapmış arabanın arkasına takmış sabahtan gidiyor gece 11 de geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
@KaRTaL_27 hemşo sen el at bir ben bilemedim
Aslında ne düğüne ne cenazeye gitmeyi sevmem ama bunun dedigi yer vadi garden olması gerek ya da develi kır düğün salonu
@KaRTaL_27 garden aklıma geldide, demedim
Develi kır düğün salonu da olabilir köprü dediği restoran piknik alanı burdada var bizim akrabanın yeri soy adım ismide benim desem inanırlar ha 😂
@KaRTaL_27 hahah ya antep piknik demek nebileyim, bilemedim.
Tek Antep degil ya ben 73 şehir 19 ülke gezdim her gittiğim yerde piknik alışkanlığı var hele Almanya'da adam tahtadan kulübe yapmış arabanın arkasına takmış sabahtan gidiyor gece 11 de geliyor
Gaziantep Marina Balo ve Kongre Merkezi olabilir gölete yakın
Vadi garden yaz googleye tanıdık gelcekmi
Fıstık düğün salonu olabilir mi 🙄
@fesfs bi el at kanki
Valla evlenmedigim için bilmiyorum, Antep'e öyle yer çok, hangisi nebilir sksj
@fesfs 🤣 hadi hayırlısı bakalım
Antep düğün salonu
ismi neydi?
Adı bu
yazıyorum googleden çıkmadı o yer
Gaziantep diye deneyin