Ya ne güzel 😊 Benimde inşallah Eylül de düğün var yaşım 25 😊 Ben bir kaç şey merak ediyorum 🙄😐 İlk ilişki ile ilgili nasıl bir tavsiye verebilirsiniz 🤔🙄 Nişanlım ile bu konulara giremiyorum muhafazakar birisi var sürekli evlenince gorcez konuşmaya gerek var mı vs diyor 😅 6 yıldır sevgiliyiz ve bn ilk akşamdan şüphem var kirarmiyim ya da canı yanar mı gbisinden. ya da nasıl davranmam lazım bilmiyorum 🙄🙄🙄
Olabildiğince nazik olmaya çalış kırmadan yap ne olacaksa zaten o alıştıktan sonra daha güzel ilişkilerniz olacak ilk gece büyük ihtimalle çok utancak sen de üstüne gitme o konuda alışana kadar
Ben 26 eşim 29 yaşında eşim çok nazik bi adamdır benim de onun da ilkiydi Ve ben çok utanmıştım o da gayet anlaşıylı davrandı istersem o gece sarılarak uyuyabilceğimizi herşeyin illa o gece olmak zorunda olmadığını söyledi ben de alışana kadar o gece uyumuştuk ertesi gün daha hazır hissetmiştim ve keyifli nazik güzel geçmişti tabi şu an öyle değil 🙈 ama dediğim alışana kadar nazik davran
E tabi günler çuvala girmedi ya ertesi gün yaparsınız hem düğün yorgunluğu hem gerginlik hem ilişki utangaçlığı heyecanı bi arada insana yük olabilir ki utangaç zaten eşiniz üstüne gitmeyin bence ertesi gün daha keyifli geçer
😊😊 teşekkürler ya Cidden karşı taraftan bunu duymak beni rahatlatıyor.. Şey şu an niye öyle değil dediniz 😂😅 şu an nazik mi davranmıyor 😂😅😅 Peki 3 yılda ilişki de ne gbi değişiklik oluyor? Zamanla azalma ya da daha iyi daha kötü? Nasıl ilerliyor sizce? Çocuk var mı 😊🤔?
Ya daha çok alıştığımız için naziklik sıradan gelmeye başlıyor biraz daha heyecanlı oluyor ilişkimiz zamanla biz de daha iyi oluyor tabi bu tatminle de ilgili olan bişey
Peki son 2-3 soru daha var sonra sormiycam Sıktım biraz özür dilerim ama doğru düzgün birini bulmak zor hele burada doğru cevap vereni bulmak imkansız 🤔😊 Peki özel olacak ama ilişki için sizce boy veya kalınlığı önemli mi 🫣🙄🫤bn kalınlığa değil ama boya cidden aşırı takılıyorum 🙄🫤 Seven insan dert etmez diye düşünüyorum hele benim nişanlım sorun etmez ama bii ömür acaba diye düşünür mü ya da o belki daha farklı beklerken daha kısa bulur mu? Snde oldu mu öyle durum ya da arkadaşlarinda duydun mu hiç 🙄🙄
Benim öyle takıntım olmadı açıkçası zaten aşık olarak evlendik seven insan takmaz bence afedersiniz zaten eşimin öyle bir sorunu da yok olsa da takmazdım aynı adam sonuçta
Doğru bnce de takmaz ama bn kendim takıyorum 🙄🫤 Bnde sanmıyorum takacagini Benim 2. sevgilim onun ilk sevgilisi benim Zaten bnde ilk sevgilim leylen çocuktum 😅😅
Yahuu benim de belki sorunum yok afedersin.. Belki bn kendi kendime sitres yapıyorum 🙄🫤 Neyse yaşayınca gorcez en güzeli 😊☺️ .. Kaldı surda 70-80 gün 😊 Bebiş var mı acaba 🤔🙂
Ya takmayın kafanıza böyle şeylerin keyfinize bakın tatmin zaten boyla olan bişey değil özür dilereyek söylüyorum siz de takmayın stres yapmayın sakin kalın 😄 benim sağlık sorunlarımdan dolayı olmuyor maalesef
😅yahuu ilişkim olmadı 25yas ama biliyorum tatmin olmanın zevkin sadece o şekilde olmadığını 🫣😬ama insan işte meraj ediyor 😬🫣... Sn tabii iyisin eşinin öyle sorunu yokmusb😉🙂
Şakasına diyorum ya 😂😀 Konuyla alakası yok ama merak ettim bnde de bir huy var merak ettim mi sormadan duramıyorum 😂😅😬😬 Eniştenin boy falan ne kadar acaba 😂😂😂 İyi deyince kafamda ki boylar baya yüksek oluştu 😅 ( Meraktan yazdım cevap vermeye bilirsin özelin)
Amin çok teşekkür ederim ☺️ Benim nişanlım tam muhafazakar ya 😅😂 Ya bn onu yoldan cikarcam ya o beni imana getircek (şakasına dedim) Ama o daha baskın ilişki de 😅😅
Evlilikte cinsel ilişkinin muhafazakarlıkla ilgisi yok ki helalin sonuçta 😂😂😂 ben evlenene kadar eşimin elini bile tutamadım ama gel gör ki şusn ki hal başka🙈🙈 boy olarak ölçmedim ç tabiişikiiiş
İnşallah nişanlım da siz gbi olur diyeyim o zaman 😅😂 Bnde 3 sene tutamadım elini Şimdi de zar zor 😅😂😂 Evlenince gorcez bunların hesabını diyorum Çok bekleme diyor ama bakalım 😅😅😅
Ben ilk gördüğümde korkmuştum ya aşkım yapamam ben dedim zaten o da sakin ol zarar vermem dedi tabi öyle olmuyor durum her türlü acıyor 😅 ben 158 55 kiloyum eşim 186 90 kilo
Hayır ufak değil bence eşimin küçük olsaydı ben yine tatmin olurdum çünkü sevdiğim adamla yapıyorum ben onu hoşuma giden bu zaten o yüzden dert etme bence ideal boy benimkininki büyük
Kızlar Ne Diyor
Buyur
Kaç yıllık evlisiniz 😊🤔
Öncelikle kaç yıllık evlilik var merak ettim
3
Ya ne güzel 😊
Benimde inşallah Eylül de düğün var yaşım 25 😊
Ben bir kaç şey merak ediyorum 🙄😐
İlk ilişki ile ilgili nasıl bir tavsiye verebilirsiniz 🤔🙄
Nişanlım ile bu konulara giremiyorum muhafazakar birisi var sürekli evlenince gorcez konuşmaya gerek var mı vs diyor 😅
6 yıldır sevgiliyiz ve bn ilk akşamdan şüphem var kirarmiyim ya da canı yanar mı gbisinden. ya da nasıl davranmam lazım bilmiyorum 🙄🙄🙄
Olabildiğince nazik olmaya çalış kırmadan yap ne olacaksa zaten o alıştıktan sonra daha güzel ilişkilerniz olacak ilk gece büyük ihtimalle çok utancak sen de üstüne gitme o konuda alışana kadar
Yaa özür dilerim meraktan soruyorum sadece. erkeklere soramiyorum malum hemen alay ediyorlar ve özelim sonuçta...
Allah tamamına erdirsin bu arada inşallah
Sorun değil insanlık hali alay edilmemesi gerekiyor
Sizin yaşlar kaç?
Eşiniz size karşı o gece iyi mi davrandı yoksa o da bn gbi tecrübesiz ve ne yaptığını bilmeden mi davrandı 🙄🫤😐
Mesela illa o akşam olacak kaade yok ya ertesi gün olur demi sonuçta 🤔🤔?
Ve şey diycem sizin ikinizi de ilki miydi
Erkekler hemen böyle konularda direk alaycı tavra geçiyorlar mal mal
Bnde erkeğim ama asla o konuyu alay konusu yapmam iğrenç
Ben 26 eşim 29 yaşında eşim çok nazik bi adamdır benim de onun da ilkiydi Ve ben çok utanmıştım o da gayet anlaşıylı davrandı istersem o gece sarılarak uyuyabilceğimizi herşeyin illa o gece olmak zorunda olmadığını söyledi ben de alışana kadar o gece uyumuştuk ertesi gün daha hazır hissetmiştim ve keyifli nazik güzel geçmişti tabi şu an öyle değil 🙈 ama dediğim alışana kadar nazik davran
E tabi günler çuvala girmedi ya ertesi gün yaparsınız hem düğün yorgunluğu hem gerginlik hem ilişki utangaçlığı heyecanı bi arada insana yük olabilir ki utangaç zaten eşiniz üstüne gitmeyin bence ertesi gün daha keyifli geçer
😊😊 teşekkürler ya
Cidden karşı taraftan bunu duymak beni rahatlatıyor..
Şey şu an niye öyle değil dediniz 😂😅
şu an nazik mi davranmıyor 😂😅😅
Peki 3 yılda ilişki de ne gbi değişiklik oluyor?
Zamanla azalma ya da daha iyi daha kötü?
Nasıl ilerliyor sizce?
Çocuk var mı 😊🤔?
Ya daha çok alıştığımız için naziklik sıradan gelmeye başlıyor biraz daha heyecanlı oluyor ilişkimiz zamanla biz de daha iyi oluyor tabi bu tatminle de ilgili olan bişey
Rica ederim ne demek
Peki son 2-3 soru daha var sonra sormiycam
Sıktım biraz özür dilerim ama doğru düzgün birini bulmak zor hele burada doğru cevap vereni bulmak imkansız 🤔😊
Peki özel olacak ama ilişki için sizce boy veya kalınlığı önemli mi 🫣🙄🫤bn kalınlığa değil ama boya cidden aşırı takılıyorum 🙄🫤
Seven insan dert etmez diye düşünüyorum hele benim nişanlım sorun etmez ama bii ömür acaba diye düşünür mü ya da o belki daha farklı beklerken daha kısa bulur mu?
Snde oldu mu öyle durum ya da arkadaşlarinda duydun mu hiç 🙄🙄
☺️😊 teşekkürler yorumların için keşke son sorumu da cevap vereydin meraktan bekliyorum yorumunu🙄🫤
Benim öyle takıntım olmadı açıkçası zaten aşık olarak evlendik seven insan takmaz bence afedersiniz zaten eşimin öyle bir sorunu da yok olsa da takmazdım aynı adam sonuçta
Doğru bnce de takmaz ama bn kendim takıyorum 🙄🫤
Bnde sanmıyorum takacagini
Benim 2. sevgilim onun ilk sevgilisi benim
Zaten bnde ilk sevgilim leylen çocuktum 😅😅
Yahuu benim de belki sorunum yok afedersin..
Belki bn kendi kendime sitres yapıyorum 🙄🫤
Neyse yaşayınca gorcez en güzeli 😊☺️
..
Kaldı surda 70-80 gün 😊
Bebiş var mı acaba 🤔🙂
Ya takmayın kafanıza böyle şeylerin keyfinize bakın tatmin zaten boyla olan bişey değil özür dilereyek söylüyorum siz de takmayın stres yapmayın sakin kalın 😄 benim sağlık sorunlarımdan dolayı olmuyor maalesef
😅yahuu ilişkim olmadı 25yas ama biliyorum tatmin olmanın zevkin sadece o şekilde olmadığını 🫣😬ama insan işte meraj ediyor 😬🫣...
Sn tabii iyisin eşinin öyle sorunu yokmusb😉🙂
😐😐🫤🫤 üzüldüm ya çok iyi birine benziyorsunuz inşallah olur kalbiniz çok iyi diye düşünüyorum
Çok efendi iyimser birisiniz 🙂🙏🙏☺️dua edebilirim size
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıysa olur inşallah Allah razı olsun çok mutlu olurum sizin de Aşlah tamamına erdirsin inşallah 😇😇😇
Utandım neden öyle dediniz😅😅😅
Şakasına diyorum ya 😂😀
Konuyla alakası yok ama merak ettim bnde de bir huy var merak ettim mi sormadan duramıyorum 😂😅😬😬
Eniştenin boy falan ne kadar acaba 😂😂😂
İyi deyince kafamda ki boylar baya yüksek oluştu 😅
( Meraktan yazdım cevap vermeye bilirsin özelin)
Amin çok teşekkür ederim ☺️
Benim nişanlım tam muhafazakar ya 😅😂
Ya bn onu yoldan cikarcam ya o beni imana getircek (şakasına dedim)
Ama o daha baskın ilişki de 😅😅
Evlilikte cinsel ilişkinin muhafazakarlıkla ilgisi yok ki helalin sonuçta 😂😂😂 ben evlenene kadar eşimin elini bile tutamadım ama gel gör ki şusn ki hal başka🙈🙈 boy olarak ölçmedim ç tabiişikiiiş
İnşallah nişanlım da siz gbi olur diyeyim o zaman 😅😂
Bnde 3 sene tutamadım elini
Şimdi de zar zor 😅😂😂
Evlenince gorcez bunların hesabını diyorum
Çok bekleme diyor ama bakalım 😅😅😅
Enişte ölçmustur
Biz erkekler meraklı oluyoruz 😂😅
Bilmiyorum ölçmüştür 😄😄 tatmin olursa nişanlın da istekli olur dert etme😄😄
Hm bn ölçtüm 🙈☺️
Peki tahmini göz kararı tahmin edebiliyor musun 😅😅
İnsan sonuçta gözüyle de tahmin de bulunabilir 🙂☺️
İnşallah
Eğer konuşuyor olursak Ekim ayında bunu sana söyleyebilirim 🙂🙂
21-22 falan var herhalde 🙈
Bilmiyorum artık😄😄
Yuhhh emin misin 21-22 olduğuna 😅😅
Bence o kadar yoktur 🤔😅varsa sn şu an hastane de olurdun 🙈🙈
Peki ya kalınlığı bileğin kadar var mı 😅
Olcmedigin belli..
Bilemeyiz vardır da ama 21-22 baya büyük boy
Benim 15 🙄😬😬...
Arada ki farka bak 🫤🫤🙄
Bi karışım 10 cm 2 karış falan oluyor 🙈
O kadar kalın değil ya 3 parmak kalınlığı falan herhalde
3 yıldır evliyiz alıştım 😂😂😂
Nasıl 10 cm bir karışin 🤔🤔
O zaman baya büyük eniştenin
Şey benim boy 15 kalınlığı 3,5 parmak genişlik olarak 5 cm yani 😬🙄🫤
O da iyi bence tatmin edebilirsin
Eniştenin maşallahı var o zaman 😛😛
Minyon biriyim ben
O bodyguard gibi ya 😄😄
3 yıl baya süre evet ☺️🙂
15 yanında çok Ufak
😅Şey o kadar uzunsa eğridir diye düşünüyorum 🤔🤔hatta aşağıya doğru eğridir 🫣🙈o kadar uzun dum düz olmaz.
Allah sana kolaylık versin ne diyeyim 😂😂ben kız olsam istemezdim o kadar 😛
Boy kilo ne kadar snin?
Ve eşinin 🙂baya fark var mı aranızda
Ben ilk gördüğümde korkmuştum ya aşkım yapamam ben dedim zaten o da sakin ol zarar vermem dedi tabi öyle olmuyor durum her türlü acıyor 😅 ben 158 55 kiloyum eşim 186 90 kilo
Çok eğri değil ya normal duruyor ben trk onu gördüğüm için bilmiyorum ideallerini
Hmm 😅 düşman başına 😛
Ama şanslısın çoğu kızın istediği boy ve kalınlıkta bnce 🙂🙂
Benim ki o zaman ufak mi kalıyor 🤔🤔🙄🙄
İlk aylar baya zor geçmiştir snin için 😔🫤
Hayır ufak değil bence eşimin küçük olsaydı ben yine tatmin olurdum çünkü sevdiğim adamla yapıyorum ben onu hoşuma giden bu zaten o yüzden dert etme bence ideal boy benimkininki büyük
Hemde nasıl zorlu geçti düşman başına🥲
Hmm sn peki kendin seçme şansın olsa eşinin boyunu nasıl secerdin?
İmkanın olsaydi 😅😅
Cm olarak boy ve kalınlığı mesela ne kadar olmasını isterdin
Teşekkürler bu arada güzel düşüncelerin için ☺️☺️
15-18 cm ideal bence ya kalınlık da 3 parmak kalınlığı iyi olabilir ama eşim zaten mükemmel yaratılmış 😄😄
Rica ederm ne demek☺️
Ara sıra konusurduk ☺️
Ya da düğünden sonra sana anlatırdım 😅
Bna çok iyi geldin burada ☺️🙏