Madenlerde çocukları sigortasız günlük 10 lirayla çalıştırıp,
Sonra kömürü dağıt bedavadan.
Sonra kömürü dağıt bedavadan.
Dostum salakmısın sen her acı unutulur. Untulmak zorunda, yoksa hayata odaklanamazsın. Yalan konuş ama doğrusunu aratmasın,:-) bu ülke de10 lira ya sigortasız kimse madene incek fakir değil kaldı ki adam sigortalı asgari ücretli işi beğenmezken burada provakatörlük yapma! Çok komik oluyosun, soru sormuş olmak için soru sorma, gerçekten soru değeri olan soruları sor. Fikir var ama beyin nerde:-) yok işte madene 10 liraya incek bir Allah'ın kulu yok. Açık ve net. Üşüdün galiba sana kömür vermediler diye. Senin gibisini suriye ye göndercen vatana bir faydanız yok nede olsa maşa ne olur ki ölüm size hak. İyiki de profil resmin var. Gerekeni yapmamız an meselesi.
Profil resmımı gızlemememın sebebı senın gıbı korkak olmadıgım ıcın acık ve mert konusuyorum hayatı ya gerçeklerle yaşa ya da tamamen hayal ürünü konuş ya da sus isterseniz atsınlar siteden umurumda değil Gizli Kullanıcı :) gerçekleri konusunca neden herkes sen salak mısın dıyıp sitem ediyorlar anlamıyorum valla :D
Gerçekler youtubede mi? he oğlum fotoğraf olmamasının korkaklıkla ne alakası var. Nerdeymiş 10 liraya madene inenler he mertlik klavyede olmaz dostum. Biz inlerine gircez dedik mi gireriz. Boş konuşma, mertlikden bahsediyo yalan konuşuyo şuna bak. Terbiyesiz, hayal ürünü yaşayan sensin, gerçekler göz önünde gör müyosunuz. Neyse yenilen pehlivan sanalda efe kesilir miş. Bu ülkede 10 liraya madene inecek kadar fakir kimse yok var sada onlar aykırı tiplerdir senin gibi. Yoksa sen sanaldan böyle bir oyun falan oynuyonda etkisinde mi kaldın:-) Neyse bu işlem siteyle kalmaz.
Sen hiç yokluk gördün mü? O iki torba kömüre muhtaç insanlar var. Ve o çocukları madenlerde çalıştıranlar devlet değil bakan değil. Az araştırıp yazın ülkeyi karıştırmaya çalışmayın.
Helal be bacım, bence yukardaki arkadaş doğru tesbit yapmış. Bunlar provakatör. :-):-) Nifak hepsi bunların
Suriyeden bile bile gelip ülkeyi karıştırmaya çalışıp adam öldürüp hırsızlık yapanlara nasıl suriyeliler yaptı diyelimde geri gönderelim gibisinden karıştırmaya çalışıyorlarsa bunlarda aynısını yapıyor alakası yok şu yazdıklarının oraya bakan in demedi o 5 kuruşa muhtaç insanlar var ama yokluğu bilmeyenler bunu anlayamaz sonra gelir burada laf kalabalığı yaparlar.
Ya şu an ülke mizde 5 kuruşa muhtaç vatandaş yok. Varsada bunlar hayata küsmüş tipler. İnan asgari ücrete iş dolu türkiye de ama nerde çalışcak adam.. bu gün hastasına dahi bakılyo diye maaş bağlanıyo, ihtiyarlık maaşı var. bir zahmet çalışsın herkez kaldı ki 10lira ya kmse kimseyi madene indirmez, eğer iniyosalarda 10liraya inmiyolardır adım gibe eminim.
HİDRA- Ezilmiş çocuklar youtubede dinlede az gerçekleri gör
Sen dinle bakam daha nasıl masallar yazcan buraya:-)
Baydepresif zengin cocugu herhalde
Dünyaya gerçek gözüyle bakmayan kimse o 5 kuruşa muhtaç insanları göremez kardeşim. İnan o kadar çaresiz baba, çocuklarının onune 2 kap yemek koyamayan anne, çocukları giysin diye yamayla gezenler, o okula terlikle giden çocuklar varki. Bunları görmezden gelemiyorum. O asgari ücret yetişmiyor kardeşim bu ülkede bakansan doktorsan giderin var yoksa yok.
Cımbomlu bana hıc yokluk gördün mü diyorsun ben babasız büyüdüm en ıyı ben gördüm bunuda bil ondan sitemim bu sisteme zenginin çok zengın fakırınde cok fakır olan sısteme bız burada esek gıbı calısalım fabrıkanın sahıbı kopek gıbı para kazansın yok ya
Kardeşim peki napalım ülkeyi mi yakalım. Asgari ücret yetmez tabii doymasını bilmezsek. Kardeşim müthiş derecede tüketim toplumu olduk.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar