Kuzenim neden bana böyle davranıyor?

biz aslında mersinde oturuyorduk, sonra bazı durumlardan dolayı bursaya taşındık. bursada da benim amcamlar oturuyor. evlerimiz çok çok yakın degil ama yakın. yürüme mesafesinde 10 dakika diyebilirim. biz mersindeyken kuzenimle çok sık iletişim kurmuyorduk. ama biz bursaya gidince dogal olarak arttı. kuzenim geldi gitti amcamlarla oturduk ettik. biz 2 senedir bursadayız işte. kuzenimle başta her şey normaldi. ama son 2 aydır garipleşti. ben bu arada 19 yasımdayım, hafif balık etliyim. boyum 164 kilom 65. hafif göbeğim var göğslerim kalcam büyük. kuzenim de 23 yasında o da 180 falandır. bunlar bir kere bize geldiler yine amcamlarla. kuzenimle biz içerdeyiz onlar balkonda oturuyorlar. kuzenimi beni izlerken fark ettim. tv açıktı. güldüm ettim, o da güldü. büyümüssün olgunlasmıssın dedi. güldüm utandım ben de. bunu yanlıs anlamadım ama aynı gun ben balkona cıktım, kuzenim icerde. annemlerle biraz konustum iceri geri giricem ama önce tuvalete girmem gerekti. hızlıca tuvalete girdim isimi hallettim cıktım. oturma odasında kuzenim uzanıyordu telefonu elindeydi eli tam seyinin ustundeydi hafifca kavramıstı. beni gorunce toparlandı oturur pozisyona gecti hemen. onlar o gece döndüler kuzenim birkaç gun sonra sabahtan geldi yine. ben de geceleri ic camasrı takmıyorum kapıyı ben actım. ustumde atlet var altımda camasır yok. kuzenim direkt gogslerime baktı. once konusmadı sonra basladı bir seyler anlatmaya iceri davet ettim. odama gecicem dedim üstüme bi sey alayım gerek yok cekinme dedi ben de oturdum öyle. annemle babam da calısıyor benim. evde tekiz. kuzenim sana bi sey gostericem dedi karsımdan kalktı yanıma oturdu telefonunu actı, birkaç kız gosterdi hangisi daha güzel diye. biz konusurken arada gülüyor bacagıma hafifce vuruyordu. sonra telefonu indirdi elini belime attı hafifce sarıldı ama eli gogsüme degdi, hissettigini biliyodum ama geri cekmedi. ben de o anki heyecanla cekilemedim. sonra kalktı lavaboya gidicem diye giderken seyini gordum hafif şey olmuştu. bunun gibi bir sürü sey ben ne yapıcammm

Kuzenim neden bana böyle davranıyor?