Annem beni hiç beğenmiyor sürekli eleştirip kıyaslıyor 27 yaşındayım bıktım nasıl kurtulabilirim?

Ben 5 yıllık öğretmenim tek yaşıyorum. Atandım atanalı evlen baskısı var üzerimde ben de istedim denedim olmadı. İlişkilerim oluyor yakın çevreme soruyorum beğendiklerini söylüyorlar ama bakın 27 yaşında hayatta yalnız yaşayan bir kadın olarak hâlâ anne baskısından kurtulamadım. Görev yaptığım yerde hiç özlemem bile annemi. Yaz tatillerinde geliyorum muhafazakar bir ailem var. Burnumdan geliyor. Beni asla övmez, kız kardeşlerim hep daha değerlidir. Ama ben çirkinim anneme göre ve o yüzden evlenemiyorum. Böyle bir kadınla 27 yıl... Napacağımı bilmiyorum artık gelmesem tatillerde de olmaz. Boğuyor beni senelerdir özgüvenim hep düşük o kadın yüzünden. Yüzüme yüzüme çirkinsin diyen bir kadın annem benim düşünün. Her şeye karışır hayatımı mahvetti hep hep. Nasıl kurtulabilirim sizce? Fiziksel değil ama psikolojik şiddete maruz kaldım ben doğdum doğalı.

Annem beni hiç beğenmiyor sürekli eleştirip kıyaslıyor 27 yaşındayım bıktım nasıl kurtulabilirim?