AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kimse kimsenin yol göstericisi olamaz Tanrıdan başka. İnsanları yol gösterici sıfatında görmeyi ve kabul etmeyi
Bırakıp Tanrınıza yönelin
Cevabı basit zaten?° biri duygularınla oynadıysa ondan nefret etmen gerekir?
Kendini ağlayarak üzerek daha fazla düşürme. Seni üzeni sende sil.
Unut gitsin szrfsizi
Babaannem ne zaman aglasam "Seni yaratan, elbet yolunu gösterir " derdi hep...
Yardımcı olmaya çalışayım
Belli ki derin bir mevzu konuyu tam anlamadan sana nasıl yardımcı olayım ki
Çok kötüyüm
Yol bilmiyorum burada yeniyim
sorun ne canım
İyi bir yol mu göstereyim kötü bir yol mu
Unutturacak yeni biri lazım
Yara bandı yani
sebep ne panço?
olur böyle şeyler acemi aşıklarda. reçete belli canım. seni güldürecek ve zevk verecek başka birini bulacaksın böylece hayatın ondan ibaret olmadığını görmüş olursun... yalnız kalır beklersen böyle kendini yemeye devam edersin...
Burdan sağa dön dümdüz devam et
Tabiki nasil yardımcı oluyum sizs
Çok basit bir yolu var knk sen ona iyi ol iyi davran hersey yolunda gibi göster onu kendine bağla ondan sonra yapacağını yap kısasa kısas olsun
Allah'a sığın kardeşim
Aynı durumu bende yaşamıştım, tam 2 sene onu unutamadım, sadece onu düşündüm. Sonunda ise ağladım, artık dayanamayacak kadar ağladım ve Allah'tan yardım istedim. Ve Allah bir gecede bana onu unutturdu. 2 senede unutamadığım insanı bir gecede unuttum.
Peki hangi duayı ettim? İşte bu ikiyi duayı ⬇️ sende et kardeşim😋
🌈Resulullah (sav) buyurdu ki:
Kimin sıkıntısı artarsa şu duayı okusun: "Allahım ben senin kulunum, kulunun oğluyum, cariyenin oğluyum, senin avucunun içindeyim, alnım senin elinde. Hakkımdaki hükmün caridir. Kazan ne olursa hakkımda adalettir. Kendini tesmiye ettiğin veya kitabında indirdiğin veya nezdinde mevcut gayb hazinesinden seçtiğin, sana ait her bir isim adına senden Kur'an'ı kalbimin baharı, sıkıntı ve gamlarımın atılma vesilesi kılmam dilerim." Bu duayı okuyan her kulun gam ve sıkıntısını Allah gidermiş, yerine ferahlık vermiştir."
📗[Kütüb-i Sitte]
🌴Resulullah (sav) bir gün Mescide girdi. Orada Ensar'dan Ebu Ümame (ra) denen kimse ile karşılaştı. Ona: "Ey Ebu Ümame, niçin seni namaz vakti dışında Mescid'de oturmuş görüyorum?" diye sordu. "Peşimi brakmayan bir sıkıntı ve borçlar sebebiyle ey Allah'ın Resulü" diye cevap verdi. Bunun üzerine Peygamber (sav): "Sana bazı kelimeler öğreteyim mi? Bunları okursan, Allah, senden sıkıntını giderir ve borcunu öder" "Evet, ey Allah'ın Resulü, öğret!" dedi. "Öyleyse" dedi, "akşama çıktın mı sabaha erdin mi şu duayı oku: "Allahım üzüntüden ve kederden sana sığınırım. Aczden ve tembellikten sana sığınırım, korkaklıktan ve cimrilikten sana sığınırım. Borcun galebe çalmasından ve insanların kahrından sana sığınırım." (Ebu Ümame) der ki: "Ben bu duayı yaptım, Allah benden gamımı giderdi, borcumu ödedi.
📗[Kütüb-i Sitte]
İlk sağdan dön
Neyin var
Unutamazsın zamanla alışırsın
Ben nefes alamıyorum düşünmeyi bırakamıyorum
Kendini uzersin sıkıntı stres sadece kendine. Senin duyguarinla oynayan biri için değmez
Nedir derdin
Unutacaksın çok basit
Nasıl
Başka birini hayatına alacaksın
konu nedir?
Birini unutamıyorum nasıl unuturum
Zaman her şeyin ilacıdır derler ama hayatına dokunan bir kişiyi öyle hemen unutamazsın zor bir durum..
Beynim sürekli onu düşünüyor
Gel göstereyim
Sorun nedir?
Sorun nedir?
Ne oldu gene
Kötülere yolgostetemem
Sorun ne
Ne oldu ne oldu
Ooo anladim
Noldu
Zamanla unutursun
Beynim sürekli onunla ilgili şeyleri aklıma getiriyor yani şöyle olsaydı böyle mi olurdu vs diye
Ya canım benim geçer zamanla şu an çok mu taze
10 ay oldu
Geçer canım benim geçer merak etme
Onu düşünmeyi bırakamıyorum beynim durdu
Başka biseyler ile uğraşmaya başka yalnız kalmamaya çalış
Hepsini yaptım olmuyor çatlayacağım
Olur sen merak etme
Sadece zaman
Noldu
Oluur yola gel
kötüler domalsın