Babam serviste yatıyor. Annem yanındaydı bu gece ben kalacağım. Serum haricinde babama günlük hap ilaçlar verilir. Bu aksamkini vermediler. Bende belki unuttular diye gidip sordum ve hemşire "şimdi ona bakacağını" diye mırıldandı ilgilenmedi. Sonra öylece baktım kendisine. Bana döndü "orada bir teyze vardı ona vermiştir arkadaş" dedi. Ben de yok deyince " bakarım" dedi. Size sorum bu kız başta bunu neden yaptı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her insan işini doğru ve düzgün yapmalıdır. İster yumurta üretin, ister peynir satın, ister doktor veya hemşire olun. Herkes karşılıklı olarak birbirine karşı anlayışlı olmalıdır.
Konuya sadece sizin yazdıklarınızla değerlendirmek adil bir yorum olmayabilir. Şayet şöyle bir diyalog yaşamışsanız: "Ben, falanca nolu odada yatan hastanın yakınıyım. Önceden refakatçi olarak annem kalıyordu. Annem gitmeden önce bana Babam için alması gereken belirli ilaçların olduğunu ve saati geldiğin de verilmesine dikkat etmemi söylemiş di, Babam ilacın saati geçti ve ilacını almadığı için sizden yardımcı olmanızı rica edebilir miyim?" şeklinde kibar ve nazik bir yaklaşımınız olmuşsa, hemşire hanım da bu yaklaşımınıza karşılık olarak kabalık yapmışsa, hem mesleğine hem de insanlığına karşı bir hata yapmıştır.
Kral benim hangi odada olduğumu biliyor. Bu yüzden böyle uzunca açıklama yapmadım.. sadece babamin ismini söyledim ve "bugün hapı var mı. Bu gün getirmediler de sormak istedim" yanlarına gidince ilk önce selam verip "kolay gelsin* falan dedim.. ama kibar davrandım
Geçen gün bir halk toplu taşıma otobüsüne bindim Şoföre beyefendi bu otobüs falanca otobüs durağından geçiyor mu diye sordum! Sizce; benim bu kadar nazik, kibar ve onun için çok basit bir soruma karşılık nasıl bir cevap almış olabilirim? Tahmininiz % siz olum lu yönde midir olumsuz yöndemi dah kuvvetlidir? yani Toplumumuz da herkes işini saygılı ve sevgi ile işini insana değer vererek severek yapsa tabi ki yaşamımız herkes adına çok güzel olur ama Yumurtayı satan bozuk satıyor, Zetin ci zeytine boya katıyor, pazarcı poşete çürük sebze dolduruyor, akar yakıt cı benzine yağ katıyor... Artık kimse işini yapar iken insanı geçtim Allah'tan bile korkmuyor ben yine de Hemşireler adına sizlerden özür dilerim
Kral hemşire sorumu boş bir soru olarak anlamış olabilir. Sırf kızlarla iletişim kurmak için sebep arıyorum gibi. Sabahki kızı aramış "versin mi ilaçları" diye teyit etmiş. Normalde direkt de verebilirdi ilacını. Meğerse sabahki kız unutmuş. Sonra hemşire çekine çekine yavaş yürüyerek geldi yanıma
En azından hasta hakkında bir sorun oluşmuş olmaması daha önemli ve sevindirici bir sonuç olmuş geçmiş olsun dileklerim ile İnşallah en kısa zaman da tüm hepimiz eskisi gibi HER KONU DA SAĞLIK LI ve İYİ İNSANLAR OLARAK HAYATA GERİ DÖNERİZ" sağlıklı ve mutlu kalmanız temennisi ile saygılarımla
Teşekkür vakit ayırdığınız için
Herkes işini düzgün yapmiyor
Hiç sorma. Bu durumlarda kadınlarla içli dışlı olmak da iyi olmuyor. Daha önce çok yaşadım. Kız işini düzgün yapmaz ama senin onu rahatsız ettiğini söyler
Aynen öyle kardeşim bu son söylediğin xok sıkıntılı bir durum
Beni gördüklerinde suratlarıni çevirip benden uzak yürüyorlar. Uzaktan giren "doktorlara mi yürüdün" der. Ama hemşirelerle böyle bişey yok.. sadece bu sorudaki durum var
İlgilenmezlerse şikayet et
Nereye kral. Şikayet işe yarıyor mu peki
184 sağlık bakanlığı diye biliyorum
Bir işe yarıyor mu bari.. uyarıda bulunuyorlar mı
İspat etme durumu da var mı
Orasını tam bilmiyorum kral hiç başıma gelmediği için ama yinede şansını dene
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!