Nisanlim gecenlerde hesabin var mi dedi. Var dedim. Iban, hesap no falan at dedi. Neden dedim. Olsun bende bulunsun, gerek olur falan dedi. Attim.
Yuz yuze gelince de her ay sana su kadar para yollayacağım. Mustakbel esim sayılırsın. Evlenince de bu sistemi boyle devam ettiririz dedi. Simdilik gerek yok, evlenince yaparsin dedim.
Gerek var ki yapmak istiyorum. Evlilikte belki cekinir isteyemezsin. simdi de cekiniyorsundur belki. Istedigin gibi harca. Ihtiyacin vardir, begendigin bir sey vardır, ceyizinde eksik vardir tamamlarsin, destek alirsin, istedigin gibi kullan dedi. Israr etti. Bende ne desem ne yapsam bilemedim.
Gecen ayda maasi yatinca gercekten göndermiş. Simdi diger aya yaklastik. Ben kullanmaya cesaret edemedim. Olur ki bir seyler ters gider ayrılırız vs diye.
Ya evlenene kadar parayi kullanmayayım ya da kullansamda zaten ayrilik durumunda yatırdığı kadar parayi bir ara, bir sekilde veririmyollarim. Ama hangisini yapsam bilemiyorum. O kolayca yatırdı ama ben alip kolayca harcayamiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer