Nisanlimin parasini harcamali miyim sizce?

Nisanlim gecenlerde hesabin var mi dedi. Var dedim. Iban, hesap no falan at dedi. Neden dedim. Olsun bende bulunsun, gerek olur falan dedi. Attim.

Yuz yuze gelince de her ay sana su kadar para yollayacağım. Mustakbel esim sayılırsın. Evlenince de bu sistemi boyle devam ettiririz dedi. Simdilik gerek yok, evlenince yaparsin dedim.

Gerek var ki yapmak istiyorum. Evlilikte belki cekinir isteyemezsin. simdi de cekiniyorsundur belki. Istedigin gibi harca. Ihtiyacin vardir, begendigin bir sey vardır, ceyizinde eksik vardir tamamlarsin, destek alirsin, istedigin gibi kullan dedi. Israr etti. Bende ne desem ne yapsam bilemedim.

Gecen ayda maasi yatinca gercekten göndermiş. Simdi diger aya yaklastik. Ben kullanmaya cesaret edemedim. Olur ki bir seyler ters gider ayrılırız vs diye.

Ya evlenene kadar parayi kullanmayayım ya da kullansamda zaten ayrilik durumunda yatırdığı kadar parayi bir ara, bir sekilde veririmyollarim. Ama hangisini yapsam bilemiyorum. O kolayca yatırdı ama ben alip kolayca harcayamiyorum.

Nisanlimin parasini harcamali miyim sizce?