Ya belki de çok aşıktır mesela benim eşimle ben ilk günün sonunda evlenme kararı aldık ve 9 ay içinde evlendik herkes ne aceleniz var pişman olursunuz vs dedi dinlemedik şu an harika ve musmutlu bir evliliğimiz var bazı şeylerde istisnadır unutma eğer o samimiyeti sana gecirebildiyse aynı evde yaşamak çok eğlenceli olur mesela biz hiç sıkılıyoruz aramızda insanların çok saçma bulduğu oyunlar var misal oyuncak bebeklere gerçek bebekmis gibi uğraşmak şarkı söyleyerek yemek yapmak birlikte izleyecek film listesi yapmak ve en saçma denilen filmlsri sırf eleştirmek için izlemek ve emin ol bunları sağlayan benim bunları kendimi övmek için demiyorum bazıları aynı evin içinde sıkılırsınız vs diyolar genellikle ama sen eğer biraz çocukluk birazda sirinlil yaparsan o erkek hayatta sıkılmaz aktivitelerle pekistir bazen hicbirsey yapmadan oturun bana kalırsa eğer samimiyeti sana geçtiyse ve iyi biriyse kaçırma ben çok bana akıl veren gördüm 1 yıl dolmadan evleniyorum diye bu akıl verenler ise ilk buluşmada yarınlar yok diyolardi anladın sen sadece ikinizi düşün ve ona göre kendin karar ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl19 yaşında ev alman erkeği eve alıp almayacağına dair karar veremeyişinden daha garip hangi imkanla aldın evi 19 yaşında kkb skorunu ev alma aşamasına nasıl getirdin öte yandan o sevgilim dediğin gtü sürekli bacım üreten zzibidi zaten açıktan söylemiş onun derdi etinden evinden sütünden tepe tepe faydalanmak işi bitincede banane kızım benmi dedim beni evine al diye sen çağırdın bende geldim diyecek fakat durum şu ki sende kaşınıyorsun anlaşılan aklınızı başınıza devşirin libidonuza ve hayvansal içgüdülerinizin isteklerine yenik düşmeyin bu sözüm sadece sana değil sevgili diye yanında osuruk taşıyan yüm kızlara söylüyorum konu kapanmıştır nokta
72 Yorumla
Soran1 yılTamam teşekkürler
- 1 yıl
rica ederim akıllı kız ol sana hayatını kısıtla demiyoruz ama aşırı özgüven herzaman sorun oluşturur
1 yılgideceksen bile kendi evinin düzenini bozma günün birinde sıkılacaksınz çünkü ayrılık aşamasına geldiğinizde dönecek bir evin olsun bu yaşlar böyle yaşlar özellikle de erken yaşta aynı evde yaşayıp birçok şeyi paylaşınca geriye bişi kalmıyor ve bir süre sonra sıkılıyor insan aynı evde yaşamak sürekli olmamakla beraber güzel fikir ama öbür türlü sıkıcı
00 Yorumla
1 yılBak 4 ay bir insanı tanımak için kısa bir süre. Bence onun evi varsa oraya taşın çok istiyorsan. Kendi evini kiraya ver. Baktın kafa almıyor , yanından ayrılırsın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılVay be, ben anneme sözünü bile edemezdim bu durumun. Acaba trol müsün diye düşünüyorum da, maşallah 19 yaşında evin olmuş, Allah daha fazla versin lakin yaşlarınız oldukça küçük, bence tek yaşamanın tadını iyice çıkar ayrıca, arada bir geliyor, daha ne olsun, fazladan ister istemez bir insanın sorumluluğunu alırsın üstüne.
Kendi ödemelerini kendin yap, kimseyle de yaşama, ayrıca henüz yaşında çok küçük, evlilik için de acele etme, kimseyi hayatının içine bu kadar çok olma, insan bazen oluyor ki kendinden bunalıyor, kendinden bile kaçmak istiyor, hal böyle olunca bir başkasına tahammülün kalmazda daha çetrefilli olur işler, mesafeler iyidir, hem 70 metre kare ev için iki kişi fazla, bence şimdilik erken, biz böyle daha iyiyiz, yine birbirimizin hayatındayız, kopmaktan korkuyorum, seni seviyorum ama şimdilik böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum diyebilirsin.30 Yorumla Öncelikle kendisinin ev içinde nasıl bir insan olduğu önemli. Arkasını toplar mı, yemek yapabilir mi, banyoyu temiz kullanır mı, eşyalara özenli davranır mı bublara dikkat etmelisin.
Ardından yazmışsın zaten ödemeleri seninle bölüşmeli, sana ortak olmalı, yük değil. Ayrıca eğer seninle aynı eve çıkıcaksa da ciddi bir ilişkiniz var demektir, sırf bu yüzden sana bir ev hanımı muamelesi göstermemesi gerekiyor.
Açıkçası henüz 4 aylık bir ilişki için biraz erken bir karar olduğunu düşünüyorum ama yine de sizin biliceğiniz iş. Türlü türlü insanlar var bu hayatta tam olarak nasıl bir insan olduğunu öğrenmeden evine almaman gerekiyor bence.
Önce kendini düşün, bunu yapabilir misin onu düşün. Ve dediğim gibi onun da ev içinde nasık biri olduğunu öğren. Gerekirse birkaç haftalığına denemek amaçlı sende kalsın, bir bakın nasıl gittiğine. Sonrasında karar verin.
Kendine çok çok dikkat et.16 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Bence erkeğin evin ödemelerini bölüşmesi de saçma. Farz edelim ki evin ödemeleri bittikten sonra anlaşamadılar ve ayrıldılar. Ayrılırsalar erkek bu evden çıkıp başka bir eve taşınmak zorunda kalacak. Bu durumda o erkeğin evin ödemeleri için her ay verdiği 10 bin liradan fazla para da boşuna gitmiş olacak, büyük ihtimal ayrılık durumunda kız o parayı geri ödemez. Sonuç olarak erkek o evdeki payını alamamış olacak
- 1 yıl
Belirli bir zaman boyunca uyuduğu, yaşadığı, duş alıp yemek yediği bir evin haliyle giderlerinde de destek olmalı. Bundan daha normal bir şey yok. Daha sonrasında kızın geri ödemesi gereken bir şey de yok sonuçta erkeğin ödediği para kendi akıtacağı su, kendi kullandığı elektrik...
- 1 yıl
Tamam o zaman sadece faturalara ve aidatın ödenmesine destek olsun. Evin banka ödemelerine destek olmak bana saçma geldi. Çünkü ayrılık sonrasında payını geri alamayacak. Aynı sey senin başına gelse nasıl olur öyle düşün. Bir erkekle birlikte yaşıyorsun ve o evin banka ödemelerine destek oluyorsun fakat o ödemeler bittikten sonra ayrıldıniz diyelim. Birlikte aldığıniz ev sevgilinde kalacak, sen payını alamayacaksın. Sana orada yazdığın gibi, ödemem gereken bir şey yok diyecek nasıl olur iyi mi? Bundan daha normal bir şey yok
- 1 yıl
O yüzden kısa süreli bir birliktelikten sonra aynı eve geçilmesini uygun bulmadığımı belirttim zaten. Eğer aynı eve geöecek samimiyetleri okuşmuşsa ciddi bir ilişki yolundadırlar. Ha sonradan anlaşamazlarsa da yapacak bişey yok. Ama eğer o yola bir kere girmişse gerekli desteği vermeli. Yarısı bile olmasa %30 u o olmazsa %10 u..
- 1 yıl
Aynen şimdi seninle aynı fikre geldik. Bencede banka ödemelerinin yarısını vermese bile %10-15 kadarını vermeli onu da kira niyetine vermeli çünkü aynı evi paylaşıyorlar. Ödemdlerin yarısını verirse, evin yarısında hak sahibi olmasi gerekir, ayrılık sonrasında da payını alması gerekli. O yüzden en iyisi %10-15 gibi yarıdan az ödemeli
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılBence 4 aylık sevgili olduğun kişiyle aynı eve çıkmak hata olur. Bir insan sevgilisiyle aynı eve çıkacaksa, en azından 2 yıldır secgili olduğ birisiyle çıkmalı. Çünkü 4 ay çok erken. Ayrıca evinde çok küçük. Tek odalı 1 evde 2 kişi rahat edemez. Aranızda sorunlar çıkar, küçük bir evde sürekli dip dibe yaşamak bir süre sonra sizi sıkar. Sevgilinle mutlu bir şekilde aynı evde yaşamak istiyorsan, en az 2 yıldır sevgili olduğun birisiyle 2+1 veya 3+1 eve çıkarak aynı evde yaşamalısın işte o zaman bir insanın sevgilisiyle aynı evde yaşaması güzel olur. Ayrıca birlikte çıkacağınız ev de erkeğin olmalı. Bunun haricinde 4 aydır sevgili olduğun birisiyle 1+1 eve çıkarsan bir süre sonra sürekli kavga edip ayrılırsınız.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılŞu an ilişkinin başındasınız ve birlikte yaşama düşüncesi her ikinize de çok güzel ve eğlenceli gelecektir.. Lakin sürekli yan yana olmak başlangıçta güzel gelecek olsa da zamanla problemler ortaya çıkacaktır.. Bu şekilde ilişkinizi çok hızlı tüketeceksiniz ve birbirinizden uzaklaşacaksınızdır.. Her şeyi çok hızlı tüketmekten ise zamana yaymak ve anın tadını çıkartmak çok daha mantıklı bir seçenek..
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yıl4 ay kısa Bi süre. Ayrıca evlenmeyi değil de birlikte yaşamayı teklif etmesi düşündürücü. Kredi taksitlerini bölüşüp ödemeyi teklif etmesi güzel bi davranış ama elinde kredi ödeme bilgisi varsa, ileride ayrılırsanız ben onları borç verdim diye geri isteyebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAllahım ne günlere kaldık 19 yaşındaki dünkü çocuk gelmiş burada 3 aylık sevgilisi ile yaşamak için bizden akıl almak istiyor ben bu çocuklara tek bir şey sormak istiyorum sizin aileniz böyle şeylere nasıl izin veriyor ve sıcak bakıyorlar. Çocuğu tanımıyorsun daha belki piskopatın biri.
20 Yorumla
1 yılBana tek iyi gelen şey sensin diye bir kelime kullanmış bence yanına alma yarın öbür gün anlaşmazlik yaşarsın o zaman gerçek yüzünü görürsün. Yanına alma diyorum.
10 Yorumla
1 yılÇok seviyorsa evlensin yaprama bak. Ayrı evde yaşayıp elinin altında kolayca zevkini giderebileceği birini arıyor sktret
21 Yorumla
1 yılBnce biraz bekle aynı evin içinde olursanız zaten cinsellik yaşarsınız ve çocuk seni bırakır kolay hamle gibi gözükme bugün dediğini aynı evin içinde uygulamaz
00 Yorumlagüzel hikaye ama gerçekçi değil. sen 19 yaşında hangi işi yaptında daire alacak kadar para kazandın? es cort olup hergn iki kere vurdursan yine o kadar para yapamazsın...
00 YorumlaOnunla huzur buluyorsan ve sana maddi açıdan destek oluyorsa önce bu işin adını koyun bence seninle yatıp kalkıp sevişip sonra sıkılıp giderse olmaz
00 Yorumla
1 yılKabul etme bence. 4 ay neki? bu kadar kısa sürede böyle bir karar almak bence saçma. Senin kararın ama bence kabul etme. Senin için sağlıklı olur.
00 Yorumla
1 yılsakın sakın kabul etme.
hangi şehirdesin ?
kendi keyfini kaçırma birini yanına alıp. o pis sevgiline hizmet edeceksin durduk yere01 Yorumla
Soran1 yılPis değil biliyorum temizlik takıntısı var hep kendi evini temizleyip yemek pişirir ama sanırım evet huzurumu bozmayacağım
Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı. çüş 4 ay ne insanlar yıllarca sevgili olup aynı evde kalmıyor çok hızlı bir ilişkiniz var bence hala zamanı var
10 YorumlaValla boş sözler bunlar yok sana yamıyom ölütyom falan aynı yerde durunca bi süre sonra bıktm sendene döner o
10 Yorumla
1 yıl19 yaşında nasıl ev satın aldın bu sorduğun sorudan daha garip.
12 Yorumla
Soran1 yılLiseyi bıraktım çalıştım 17de başladım biriktirip kredi çektim bu kadar basit
- 1 yıl
Çok inandırıcısın o kadar basit harbiden.
Gizli Üye(25-29)1 yılAnneye bak sen benim annem olsa saçımı başımı yolar. Hem senin evine niye ortak olsun ki ben olsam kabul etmem. Tek olmak rahat onunla olunca bir zaman sonra rahatsız olacaksın hareketlerinden
20 Yorumla
1 yılBence kabul etme bu karar için çok erken. Ödemelere gelince yarın bir gün ayrılırsanız evden hak isteyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen o daireyi 2 yılda nasıl alabildin. onu geçtim ailenden uzaksın ve senin başka biriyle kalmana bile ses etmiyor. Hayret. Ben öğretmenim 4 yıldır ev alamadım. Zor geçiniyoruz sen nasıl alabildin merak ettim. ne iş yapıyorsun
00 YorumlaNikah kıysın madem çok seviyor veya değer veriyor beleşe seks sonra tekmeyi koyar kendini kullandırma aynı evde çıkma onunla sakın
00 Yorumla
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/yQxJrRzvUcwbaşka bir şey demek istemiyorum
00 YorumlaBence erken biraz daha zaman geçsin derim hırlımı hırsız mı şantajcı mı neci bilemeyiz
02 Yorumla
Soran1 yılhaklısın zatwn kendime yetebiliyorum ama bir yandan üzülüyor gibiyim aile evi çok sorunlu ama mantık açısından bu beni ilgilendirmemeli sanırım kararım hayır olacak kendi dairesine çıkabilir ilişkimiz iyi yürürse birkaç sene sonra değişikliklere açık olabilirim
1 yıl4 ay birini tescilleye bilmek için çok kısa bir süre
01 Yorumla
Soran1 yılkatılıyorum
1 yıl4 ay daha çok erken tam olarak tanıyamazsın o kadar kısa sürede. İyi düşün taşın bence.
10 Yorumla
1 yılBen biriyle yaşamak istemme yaa ailem harici kız erkek fark etmez kalmak istemem
10 YorumlaHer konuda güvenip güvenmediğine dair kendini bir çeket
02 Yorumla- 1 yıl
Mine ölmez? ¿
1 yılAynı evde yaşamak için erken bu sevginizi ilişikinize zarar verebilir erken tüketirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAbla daha 4 aylık sevgilisiniz ya birbirinizi ne kadar tanıyorsunuz ki
00 Yorumla
1 yıl19 yaşında ev almak? Biz yanlış ülkede mi yaşıyoruz çünkü çalışanlar da alamıyor ev 😅
00 YorumlaKrediye ortak olursa kalsın bunu telif et seviyorsa eder sevmiyorsa etmez
00 YorumlaEvin senin olsun kendin öde evinin ortağı olmuş olacak yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAdam vurucu olsa kredine yardım ederim demezdi. Düzgün biri... kızlara bakma onlara kalsa erkek demen yeterli yaftalamaları için...
10 YorumlaAslında sen o kişiyi daha iyi biliyorsun insanların her dediklerini takma herkes aynı değildir eğer gerçekten düzgün birisi ise gerçekten kaliteli birisise sana da huzur verecekse mutlu olacağını düşünüyorsan beraber yaşamanızı Söyleyebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbuyuk hata
bu hataya dustum ve belkı evlenebılecegım ılıskım bıttı012 Yorumla
Soran1 yılNeden? Evet düşünüldüğünde toz pembe iyi geliyor ama beraber yaşamak büyük bir değişiklik. Evlenmeyi kesinlikle düşünmüyorum kağıt üzerinde şeyler yapmam onun haricinde onu ne kadar sevsemde kendime yetebilen yalnızlığı seven biriyim birde tabi rutin düzen ve karakter değişiklikleri çatışınca ilişkimiz düzgün yürümeyebilir
Cevap sahibi1 yılhazır degılken aynı evde yasamak ezıyete donusuyor
rutın evlıler gıbı hayata donuyor seks bıle keyıfsız oluyor cok fazla sey yasadık cok zordu
Soran1 yılTamam teşekkürler! kararım hayır olacak
Cevap sahibi1 yılılk 3 5 ay balayı tadında evlıymısız gıbı
sonraası cehennem
Soran1 yılAhaha evet tahmin edebiliyorum
Cevap sahibi1 yılevlılık ıcın dogum kontrol hapını yutuyorum dıyıp yutmayan bırıydı
Soran1 yılOh🥴 insanlar güvenilmez aşkın tehlikeli yanı insanı kör etmesi bundan çok korkuyorum
Cevap sahibi1 yılkondom delen de gordum emın ol daha neler neler
Soran1 yılBen bugüne kadar hep kondomsuz yaptım 1-2 senedir aktif cinsel hayatım var hap işimi görüyor kondom zevki yarılıyor ahahah
Cevap sahibi1 yıltemız cocuklarla yatıyorsan ve duzenlı partnese sorun yok ama hpv hıc anlamadan gelır bılgın olsun
Cevap sahibi1 yılkondom bana avrupadan kalma bı alıskanlık
sureklı yattıgım guvenılır kadınlarla sadece kullanmam
Soran1 yılİlk zamanlar aptaldım çok tanımadığım kişiyle yaptım ahaha ama sonradan aralarından 2-3 iyi temizlerle irtibatımı kesmedim onlarda sadece cinsellik için buluşuyorduk sevgilim olmadan önce ahaha
Gizli Üye(30-35)1 yılAynı evde yaşamak uygun olmaz pişmanlıklarınız olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler aynı evde evlenmeden yaşadığı kadınla ciddi düşünmez ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı evde yaşamak aşkı bitirir. Osurcak s ı ç ı cak. Onun kokusu vs derken böğ 🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok gençsiniz. 4 ay çok erken. Aceleye gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni mikme derdinde kabul etme sakına evlendikten sonra de
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılkesinlikle kabul etme küserse de küssün. 4 ay bir insani tanimak icin yeterli süre degil.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılen dogru karari vermissin ama şeyi merak ettim sevgilin bu durumu nasil karsiladi? onu da paylasir misin
1 yılBenide alın kredinin tamamını öderim çay demlerim menemen yaparım çok iyi bi hilticanım ben 😁
00 Yorumla
1 yılSadece nefsi yönden hissetmissiniz ama bu dinen çok yalnis Bi şey bekar 2 gencin aynı evde kalması bence biraz daha sabredin evlenin derim ben
11 Yorumla- 1 yıl
ilk günden yatağa girmişler 2 senedir cinsel hayatı varmış zaten
Gizli Üye(30-35)1 yılMaşaAllah annenizle gurur duyun nasil bir anneymiş iki yabanci insanın nikah olmadan aynı evde yaşaması uygun değil günahtır zina kacinılmazdır bu insanlar niye ögrenemedi bunu daha🤦♂️
10 Yorumla4 ay çok erken en azından 2 yıl gerekiyor bence bu tarz ciddi bir şey için
00 Yorumla
1 yılBence gayet kabul edilebilir bir teklif yapmış. Niye reddettin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlis anlama ama o senin eşin degil bir seyin degil diyelim ki yarin bi gün ayrildin boşanmış birinden fark olmaz ki bence özelin olsun hele ki kısa sürede yapma bence
00 Yorumla
1 yıl4 yıl değil 14 yıl da sürse bir gün bitecek
00 YorumlaBence evlenince aynı evde kalın sevgiliyken olmaz zaten daha gençsiniz
00 Yorumla
1 yılBekaret kilidi al
02 Yorumla
Soran1 yılBiz ilk günden yatağa girdik o kafadan biri değilim
- 1 yıl
Sen değilsin de o girmek ister
1 yılSevgiliyken ne evde yaşaması ya kendinize gelin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİliski yavastan lackalasmis
00 Yorumla
1 yılAilenle neden yaşamayı biraktin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Ciddi ise nikah kızsın kalın aynı evde
00 YorumlaYaşlarınız için özellikle uygun değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılzamana bırak biraz daha çok erken
00 Yorumla İyi yapmışın adamdan sonra ne çıkar Allah bilir
00 YorumlaGüven olmaz sapık çıkar
00 Yorumla
1 yılYaşama pişman olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAnnemden neden ayrı kalıyorsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha çok erken biraz daha tanımalısın
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne