Tahmin ettim :) ben alanyada yaşıyorum buraya gelen iranlılar hep Azeri ve estetiğe geliyorlar o yüzden tek bir tipe benziyorlar. Ürdünlüler ise Arap ırkının güzel kısmını almış doğal ve tatlılar. Bence bu iki ülkenin kadınları görsel olarakta karakter olarakta benzemiyor bu benin fikrim tabi. İki ülke arasındada ürdünü görmek isterdim
İranlıların yüzleri hepsinin aynı kalın kaş balon dudak balon ve gergin alın şişlik yanak baştan aşağı hepsi aynı sadece gözleri hareket ediyor mimik filan yok burunla küçük sivri ve yukarı kalkık
Demek ki iranlılara benziyorsun... ataların perstir belki ya da soyağacında o taraflardan kan olabilir ya da sana çok aşık platonik bir estetisyene gidiyorlardır adam hepsini sana benziyordur 😀😀
Bu nasıl alakasız bir karışım yaa :)) almanı buna nasıl ikna ettiniz 😀😀 kürt varsa ortadoğululuk var işte sende iranlılara benzemen oradan geliyor olabilir
Ag ailede üvey gibiyim Annem kıvırcık saçlı beyaz tenli gözleri bal köpüğü babamm esmer gözleri açık renk kardeşlerimlede alakam yok Biriyle tanışınca şaşırıyorlar benzemiyoruz diye Jajajajaj
Ellerinden öperim dedim annenin sen ne yanlış anlıyorsun ağız burun dalıyorsun alooo bak burası Türkiye imanlı mülteci istemiyoruz akıllı ol 😀😀 ne kadar güzelsin
Soyun Ürdüne kadar gitmiyordur iranlılara benziyorsanda ürdünlülere asla benzemiyorsundur ama kötü bir haberim var ürdünlüler daha güzeller özellikle Avrupa'da yaşayan kendinin farkında olanları doğal halleriyle çok tatlılar burada 6 sene önce öyle bir tanesiyle arkadaşlığım olmuştu
Lan İran mı Ürdün mü... ayrıca benim tarifim iranlılardı ve sen evet buna yakın dedin demek ki iranlılara benziyorsun ürdünlülere benziyor olsaydın şu an ellerimizde çiçekler kapınızda sırılsıklam istemeye gelmiştik 😀😀😀
Ürdünlüler daha Arap tipli esmerler ama pis Arap karası değil daha çikolata ve karemsi yüzleri var hatları daha belirgin ve güzel küçük yuvarlak gözler kıvırcık saç küçük burun
İkisinin karışım8yım aslında Tenim buğday demiştim ya sarı alt tonlu Gözüm siyah ama yuvarlak büyük, yüz hatlarımda belirgin Burnumda küçük felan filan Neyseeee
Çok şey etme iranlılardan burada güzellik merkezlerinden gayet güzel çıkıyorlar . Onların olmaya çalıştıkları hali sen doğuştan almışsın masrafın yok sevinmelisin
Şu an oranın baharatlarından ölürüz bu sıcakta şu mevsim bizim buranın alanyanın mevsimi buyurun siz gelin kışında biz gelelim böyle gide gele gide gele kız alır veririz damat alır veririz
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İran ve Ürgüp kadınları nasıl oluyor dün biri bana benzediğimi söyledi ve bu ülkelerdeki kadınlarla ilgili hiçbir bilgim yok?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ürgüp dediğin Nevşehir’in ilçesi
Ürdün
Ürgüp mü Ürdün mü
Pardon Ürdün karıştırdim
Tahmin ettim :) ben alanyada yaşıyorum buraya gelen iranlılar hep Azeri ve estetiğe geliyorlar o yüzden tek bir tipe benziyorlar. Ürdünlüler ise Arap ırkının güzel kısmını almış doğal ve tatlılar. Bence bu iki ülkenin kadınları görsel olarakta karakter olarakta benzemiyor bu benin fikrim tabi. İki ülke arasındada ürdünü görmek isterdim
Ya tipleri nasıl oluyor peki yüz olarak
İranlıların yüzleri hepsinin aynı kalın kaş balon dudak balon ve gergin alın şişlik yanak baştan aşağı hepsi aynı sadece gözleri hareket ediyor mimik filan yok burunla küçük sivri ve yukarı kalkık
Çirkinlermi yani? Ben çirkin değilimki
Sen iranlı azerisi misin?
Hyr ben türküm yaaa
Biri bana İranlılara benziyorsun sadece onlardan zayıfsın dedi ondan sordum
Şimdi amacım burada çıkar sağlamak değilde görmeden bilemem ama muhtemelen iri gözlü kalın kaşlı uzun çeneli ve küçük burunlusundur
Biraz öyle
Demek ki iranlılara benziyorsun... ataların perstir belki ya da soyağacında o taraflardan kan olabilir ya da sana çok aşık platonik bir estetisyene gidiyorlardır adam hepsini sana benziyordur 😀😀
O taraflardann değilim eminim jakajsjajjsjajjs
Beyaz tenli kapkara gözlü ve simsiyah düz uzun saçlımısın
Tenim buğday gözüm siyah saçımda düz siyah uzun
Sende kesin pers kanı var
O ne yaa
Bide aileme benzemiyorum shdjdhs
Pers demek ilk iranlılardır. Binlerce yıl öncesi
Ailene benzemiyor musun konu daha da ilginç bir hal alıyor :))
Sanmıyorum ailede türk ve Kürt var sadece bide alman
Bu nasıl alakasız bir karışım yaa :)) almanı buna nasıl ikna ettiniz 😀😀 kürt varsa ortadoğululuk var işte sende iranlılara benzemen oradan geliyor olabilir
Tamamda ailede niye tek ben benziyorum shshdhd
Yavrum ailede herkese Türk ve almanın geni ağır basmıştır sende kürt geni ağır basmıştır
Tüh Allah kahretsin sjshdh
Lan ne güzelsin işte ne olsun istiyorsun
Ag ailede üvey gibiyim
Annem kıvırcık saçlı beyaz tenli gözleri bal köpüğü babamm esmer gözleri açık renk kardeşlerimlede alakam yok
Biriyle tanışınca şaşırıyorlar benzemiyoruz diye
Jajajajaj
Annen güzelmiş yalnız selamlarımı ilet ellerinden öperim... seni ırak ya da irandan çalıp gelmiş olabilirler mi var mı öyle huyları 😀😀
He öpersin ağzının üstüne bir çakarim jajajaja
Yok öyle huyları
Araplara benzemek istemezdim neyseee güzelim 💅🏼
Ellerinden öperim dedim annenin sen ne yanlış anlıyorsun ağız burun dalıyorsun alooo bak burası Türkiye imanlı mülteci istemiyoruz akıllı ol 😀😀 ne kadar güzelsin
İranlı mülteci dicektim
Mülteci değilim türkümmmm
Ahahahahah tamam tamam türksün bozkurtsun :)) peki konunun Ürdün'e alakası nedir
Hiç bilmiyorum Ürdünü ilk defa duydum
Soyun Ürdüne kadar gitmiyordur iranlılara benziyorsanda ürdünlülere asla benzemiyorsundur ama kötü bir haberim var ürdünlüler daha güzeller özellikle Avrupa'da yaşayan kendinin farkında olanları doğal halleriyle çok tatlılar burada 6 sene önce öyle bir tanesiyle arkadaşlığım olmuştu
Ürdünlülere benziyorum o zaman o adam öyle dedi zaten jajajaj
Lan İran mı Ürdün mü... ayrıca benim tarifim iranlılardı ve sen evet buna yakın dedin demek ki iranlılara benziyorsun ürdünlülere benziyor olsaydın şu an ellerimizde çiçekler kapınızda sırılsıklam istemeye gelmiştik 😀😀😀
Ne bilim ag adam dediki sen İranlılara yadaaa ya da ürdünlülere çok benziyorsun dedi
Ürdünlüler nasıl oluyor
İrandır o Ürdün olsa duramazsın :)) gerçi İran ve ürdünlülere benziyorlar diyenin gözündende şüphe ederim :))
Ürdünlüler daha Arap tipli esmerler ama pis Arap karası değil daha çikolata ve karemsi yüzleri var hatları daha belirgin ve güzel küçük yuvarlak gözler kıvırcık saç küçük burun
İkisinin karışım8yım aslında
Tenim buğday demiştim ya sarı alt tonlu
Gözüm siyah ama yuvarlak büyük, yüz hatlarımda belirgin
Burnumda küçük felan filan
Neyseeee
Terazinin İran kısmı daha ağır basıyor hatun :)) ürdünle pek alakan yok belki seyahat esnasında ürdünde mola ver iş birinin kanı olabilir 😀😀
Anladıkk jajajja
Saoll
Çok şey etme iranlılardan burada güzellik merkezlerinden gayet güzel çıkıyorlar
. Onların olmaya çalıştıkları hali sen doğuştan almışsın masrafın yok sevinmelisin
Anlıyorummmmmm İran iyii
Nerede yaşıyorsun
Gaziantep
Alman antepi nereden bulmuş yaaa :)) mutfaktada güzel misin peki antep kısır ı filan
Alman derken akrabalarım var bir kaç tane onu kast ettim
Yemekleri müggg bekleriz antebe
Şu an oranın baharatlarından ölürüz bu sıcakta şu mevsim bizim buranın alanyanın mevsimi buyurun siz gelin kışında biz gelelim böyle gide gele gide gele kız alır veririz damat alır veririz
Baharat yemeyen adam
Adammıdır lan
Lan ağzını topla baharat yiyoruz tabi senin yediğin baharatlı ben hastayken burnumdan çekerim... ama bu sıcakta yorabilir
Pekii sen Alanya yemekleriyle devam ajajj
Alışık değilsin ondan
Tatlı yee
Beni elinin tersiyle itiyor musun yoksa
Ana yemekten sonra katmer yaparsın onu yeriz.. ana yemeğe isim vermedim. Çünkü orada neler neler vardır kesin mmmm
Gezilecek çok yer yok ama Kızları yemekleri tatlıları güzeldir antebinn bekleriz
Gerek yok be konuşcaz.
Ne konuşcaz konu bitti
Bayy
Peki öyle olsun :((
E hadiii