Hiç antepli bir kız tandığım yok merak ettim bu siteden bir araştırayım dedim antepli kızlar hakkında bir iyi şey yok herkes çirkin bakımsız görgüsüz çirkef cahil gibi şeyler demiş hep bunun gibi paylaşimlar gördüm hiç iyi yanları yok mu antep kızlarının varsa niye bu sitede hiç bahsedilmemiş yoksa kötü yanları ağır mı basıyor bir antepli arkadaşim vardı erkek o bile antep kızlarını böyle anlatırdı antepte çok büyük çoğunluk böyledir derdi siz nasıl bilirsiniz bu kızları
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ya şöyle diyim Antepli dediğin kızlar aslında nereli o önemli. Bu memleketin yani Gaziantepin aslında %20 30 u Antepli yerlisi. Bu memlekette Urfalı Adıyamanlı Maraşlı vs vs vs çevre ilden insan dolu hep zamaninda iş güv için ailesi göçmüş. Ve bu kızlar gerçekten görgüsüz üslubsuz cahil ak. Haricinde bu memlekette Gaziantepli yerlisi bı kız erkek farketmez birine denk gelirsen asla o kötü yorumları gormezsin. Yani 3 milyon nüfus varsa şu an kafadan 1 buçuk milyonu başka şehirli okumamış ailelerin iş güç için buraya gelmesi kalan 1 buçuk milyonun da köylere dağıt hesap et kalan yerel halkta Antepli bulmak zor yani sonuc olarak:)
09 Yorumla
Soran1 yılYani hepsi digerlerinin suçumu antepte öyle yokmu
- 1 yıl
Ya tabiki olur ama istisnalar kaideyi bozmaz. Antepli hele büyük insanlarimiz bal gibidir. Antep mülteci kampı gibi ak. Önüne gelen gelmiş yani. Urfalı doğulu felan dolu siirtli bilmem nereli Maraşlı anladın mı. O antelliyim diyen herkese sor aslen nerelisin diye Urfa veya başka bı il çıkar
Soran1 yılBaktim da antebin yuzde 69 kendi memleketinde yani bence anteplilerde de sorun var biraz
Soran1 yılAma herkes kendi memleketinin yerlisine iyi der zaten
Soran1 yılHer memleketde her huydan insan var ama adiyamana urfaya maraşa laf atmis bu ne kadar doğru sırf antepliler iyidir demek için diğer illere çamur atmak ne kadar mantıklı bilemedim
- 1 yıl
Diğer illere niye çamur attığımı gel sana memleketi gezdirip anlatayım. Nasıl vahşi yamyam gibi insan olduklarını. Ha suda vr antebin köyünde oturanlari da Antepli saymıyoruz bu arada. Antebin yerlisi merkezde doğup büyüyen köyü olmayandır. 69 orana nerden baktiysan iyice araştırmanı öneririm çünkü geçen senelerde daha antepte sadece %30 yerli olduğu açıklandı. Velhasıl kkelam Urfa zaten okuma oranında bile sonlarda olan bir şehir. Gelin göstereyim yani trorist, uystrucu kaçakçılık dönen semtleri ve gir ttek tek sor nerelisin diye. Hhatta gel çarşıya 100 telefoncu dükkanına gir sor nnerelisin diye. 100 esnafa sor nerelisin diye. burada yasamiyosun sallayıp durmussun. İnanmiyosan gelirsin gezdiririm kendin görürsün nasılmış insanları die
Soran1 yılNeden tüm suçu urfaya attın ki sanki adiyaman maras cok iyi bu arada antepte de okuma yazma bilmeyen insanlar var örnek arkadasimin annesi tek kelime okuyamaz kadin yani antep sütten çıkmış ak kaşık değil sasiriyorum namus savunur gibi antebi savunuyorsunuz
En İyi Cevaplar
1 yılBen tanıyorum haksızlıkta etmek istemiyorum ama sanırım doğru demişler insan gibi konuşulmuyor iltifat, centilmenlik , iyilik hiç yaramıyor hiç kimseyi beğenmiyorlar hiçbir şeyi beğenmiyorlar ama bir kekoya deli gibi aşık oluyorlar gerçekten insana saygı duymayan kızlar
215 Yorumla
Soran1 yılHah sonun da aklı başın da sorumu anlayan biri çok teşekkür ederim
- 1 yıl
Teşekkür ederim maalesef ben antepliyim kızlardan nefret ettim bunlar yüzünden arkadaşlarım şehir dışına çıkınca çok şaşırdılar kızlar bize insan gibi davranıyor diyorlar konuşuyorlar bizi dinliyorlar arkadaş oluyorlar felan çok şaşırmıştim
Soran1 yılBak anteplisin sen böyle diyorsun antepli bir erkek arkadasim var normal arkadasim ama çok iyi kendi memleketinin kızlarını sevmiyor antepliyle evlenmem ömür bitirirler diyor ben ne yapayım iyi tanıyan yok sonra burada üstüme geliyorlar
Soran1 yılAma tanıdığım antepli erkekler çok kafa dengiydi
- 1 yıl
Tanımayan nerden bilsin bir kız vardı hoşlanıyor gibiydi (benden bir çıkarı varmış ondan konuşuyormus) bende buna ilgi göstermeye başladım saçını yaptırmış güzel olmuş dedim felan böyle bunları diyince suratı eksiyor felan sonra ben bunla konuşmayı bıraktım bu ve arkadaşları tam it kopuk birinin peşinden koşmaya başladı erkek bunlara siz tam o.. spusuz diyor sizi iyi bir s.. mek lazım diyor sizin ananiz da o... pudur diyor bunları derken bu kızlar o kadar hoşlarına gidiyor ki ve kahkaha atıyorlar nitekim o kızlardan biri hamile kalmış 16 yaşında
- 1 yıl
O kadar iğrendim ki Antepli kızlardan ve sadece işi düşünce erkeklere yağ yakması o kadar iğrenç yapıyor ki benim gözümde onları
Soran1 yılYazık daha 16 yaşında iste millet bunu görüp anyepli kızlara sallıyor üzüldüm gerçekten ve hepsi zenginlere yağ yapar zengin değilsen yapmazlar antepli arkadas öyle derdi
- 1 yıl
Aynen öyle nokta atışı yapmış ve o kızlardan biride kendinden baya büyük bir erkekle evlendi okulu bitirmeden
- 1 yıl
Adamda zengin birine benziyordu
Soran1 yılYazık ya üzüldüm gerçekten yazık etmiş hayatına
- 1 yıl
Neye üzülüyorsun kekolarin peşinden koşup hamile kalmış kendi isteğiyle
- 1 yıl
Diğerinde artık ailesi bıkmış demek ki yaptıklarındwn
Soran1 yılYazık ama sende haklısın kendi düşen ağlamaz
- 1 yıl
Sadece ben değil arkadaşlarım da beyefendi şekilde yaklaştılar her kıza ama hakaret bile yediler
Soran1 yılİnsallah düzelirler ne soyliyebilirizki baska
1 yılantep geri bir yer. güneydoğu ili zaten. antep kızları bilmem nasıdlır ama antep baya ilkel bir yer.
06 Yorumla
Soran1 yılDoğunun geneli ilkel zaten antepte öyledir büyük ihtimal
- 1 yıl
doğunun geneli öyle değil. antepe has bir ilkellik var.
- 1 yıl
doğu ile antepi aynı kefeye koymam antep ayrı bir ilkel şehir türkiyenin en ilkel şehri olabilir tüm şehirleri gezmedim ama.
Soran1 yılO kadar mı kötü ya
- 1 yıl
Nasıl bir şehir gördün. Oturduğun yerden sallıyor tirrik
1 yılİki tane tanıdığım oldu günlük hayattan. Duyduğun gibi çirkef de görgüsüz de değildi ikisi de. Güzellik de kime göre? O kendi memleketinin kızlarından istediğini alamamış olduğu için bence çamur atma derdindedir.
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktere göre değişir hepsi aynı değildir
00 Yorumla
1 yılAnteplilerle sorun mu yaşadınız? Şehre tiksinti duyanı da ilk defa gördüm. Valla gayet medeni olanımız da var cahil olanımız da. Tıpkı sizin memlekettekiler gibi. Yıl olmuş 2024 , hala şucular bucular ayrımı yapanlar var
45 Yorumla
Soran1 yılHiç antepli bir kız tanımadım tanıdıklarimin hepsi erkekti hatta bir antepli erkek arkadaş da antepliler hakkında iyi bir şey söylemeyince bende duyduklarım doğrumu diye sordum ama çok yanlış anlaşıldı
- 1 yıl
O zaman şöyle diyeyim sana , herkes bir şehrin bir iki insanını tanır , eğer severse o şehir de gözünde iyi olur , eğer sevmezse o şehir de gözünde tamamen kötü olur. Kısaca tamamen izafi bir durum. İyimiz de var kötümüz de. Hee yerde olduğu gibi. Ama gel sen bir buraya , 10 kapı seni yemeğe çağırır her şeyi önüne serer. O kadar da misafirperverliğimiz vardır.
Soran1 yılHaklisiniz Şu an soruyu kaldirmak istiyorum gerçekten çok yanlış anlasildim derdim antep kızlarını kötülemek değildi sadece duyduklarimin yanlis mi dogru mu oldugunu sormustum
- 1 yıl
Aslında sorundan öyle bir çıkarım yapmadım ama yorumların ilginç geldi öyle düşündüm. Öyle bir düşüncen olmamasına sevindim , Antepli olduğum için değil hani , ayrımcılığı hiç sevmem sadece.
Soran1 yılÜstüme gelinince olmaması gereken tepkiler verdim öyle düşünmekte haklısın 😔
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir Adıyamanlı olarak Anteplilere kurban ol diyorum
Bu siteden de iki kişiye denk geldim ikisi de senden kral insandı
Bırakın artık insanları memleketine göre yargılamayı
@Linalinaaaa
011 Yorumla
Soran1 yılSen de antepli birine aşıksin galiba başka türlü aklım almıyor burada tanıdıklarım baya fesat insanlardi çunku
Soran1 yılÖnyargı değil olan bu antepli bir erkek arkadaşim vardi antep kızlarını aynen böyle anlatırdı antepli kızlarla ne evlenilir ne de sohbet edilir derdi
Soran1 yılTabiki her memleket de böyle ama antep kadınları sıkıntıdır
Soran1 yılBen bildiğimi söylüyorum sanada kolay gelsin
Boylari genelde kisa , becerikliler , cirkini yok ya bakimsizlar ya kendi halinde ama geneli guzel ozellukle yuvarlar yuz sevenler için. aile hayatlari baglilardir bu iyi yanlariydi kotu yanlari fenalar kendini beğenmiş olanlari birqz fazla esevgililerinden karsiliksiz ilgi alaka sevgi bekliyorlar aileleri arasi cekememezlik ve rekabet cok fazla benim gozlemim bunlar.
10 Yorumla
1 yılSenin Antep kızlarından yediğin bir tokat var ki kafaya bunu takmışsın 😉
143 Yorumla- 1 yıl
İnkar etme tm inandım. Hiç kimseyle derdin yok tamam haklısın 😂
Soran1 yıl😂😂 demek ki sende anteplisin hiç antepli tanımadım diyorum anlamıyorsunuz 😁
- 1 yıl
Bir üstte ne yazmısım Okur musun? Hatta dur atayım
İnkar etme tm inandım. Hiç kimseyle derdin yok tamam haklısın 😂
Soran1 yılEvet tesekkur ederim beni yormadiğin icin 😂😂 vay vay antepliye bak sen
- 1 yıl
Kim tokatladi 😉
Soran1 yılAntepli tanimiyorum zaten onlar kim ki gidip akraba evliligi yapsinlar anca
- 1 yıl
Bak işte. Darbe yemişsin. Sevdiğin adam Antepli ve akraba evliliği yapmadiysa senin gibi olayım 😉 üzgünüm, bu kafada birinden kurtulmakta haklı ex enişte 😆 ağlaa
Soran1 yılO benim normal bir arkadasim sevgili degildik ve hâla konusuyorum cocuk bile nefret ediyor antepten galiba onun çok etkisi var bir antepli antebi sevmiyor insanini sevmiyor ne dusunebilirim ki baska
- 1 yıl
Kafaya bak. Bir kişi sevmiyorsa orası kötüdür mü. Pkkya katılan Türkler de var. Öyleyse Türkiye hatalı pkk doğru mu? Hay senin aklını... 2 milyonluk şehir ulan. Her çeşit var
Soran1 yılKonuyu pkk ya nasıl getirdin asıl senin kafa yapını sorgulayalım Allah Allah
- 1 yıl
Örnekler aynı. Diyorum ki istisnalar kaideyi bozmaz. Anlamayacak kadar kıt mısın?
Bir kişi antepli olduğu halde antebi sevmiyor
Öteki Türk olduğu halde pkkya katılmış doğal olarak Türkiye'yi sevmiyor.
İki örnek de istisna diyorum. O yvsagin Türkiye'yi sevmemesi Türkiye'yi kötü yapar mı? Cevabın evetse senin aklını...
Cevabın hayirsa da çocuğun antebi sevmemesi ile antebi kötü sanman dolayısıyla yine senin aklını..
Soran1 yılYa ne alaka tamam anladım haklisin diyeyim de bir daha yazma 😂
- 1 yıl
Cevap verecek kapasiten olmayınca böyle olursun. 😉
Soran1 yıl😂😂 bu antepliler ne garip ya off bir yıl sizle dalga geçicem
- 1 yıl
Dalga geçmek için kapasite lazım. Senin gibi sürüyü güder gezdirir getiririm. Aynaya bak ve kendini dev aynasında sanma. Düz wc aynası o😉
Soran1 yılLaf mi soktun şimdi max antepli diyip geciyorum
- 1 yıl
Bu arada Antepli değilim de bunun konuyla alakası yok. Çok değer verdiğim dostlarım var ordan. Sırf onların hatrı için bile senin gibi zihinsel sıkıntılı insanların o şehri aklınca küçük gormesine tahammül etmem 😅
- 1 yıl
Zaten susmak dışında yolun yok. Anca sus. Kapasite bu kadar 😉
Soran1 yıl😂😂 ya tamam anteplimisin degilmisin umrumda degil kapasite diye diye öldün tamam en çok sen biliyorsun saçmala artik antep yani en iyi insani ne kadar olur ki
- 1 yıl
Bak güzel kardeşim nerelisin soyun sopun sağlam mı yoksa kırma mı bilmiyorum da kurtuluş savaşında nüfusunun nerdeyse önemli bir kısmını tek başına şehit vererek şehrini savunan böyle bir şehri diline Alacak kadar böyle saçma s. lak konuşacak kadar hadsizsin. Hayatına amaçlar belirle. Boş işlerle uğraşan biri bomboş biridir. Bu kadar boş ve s l a k olma.
Soran1 yılSadece antep savasti urfa maras elma topluyordu canakkaleye giden bursalilar corumlular yozgatlilar izmirliler yoktu sanki asıl sen bos yapma antebi oveceksin diye tum ülkenin emeklerini hiç etme
- 1 yıl
Okuma anlama özürlü müsün. Ben diğer şehirler boş dedim mi😆
Urfa maraş ve antep diğerlerinden bir yönüyle ayrılıyor. Tek başlarına, düzenli ordu olmadan kendilerini savunmuşlardır. İçlerinde en çok vatan evladı kanı dökülen de anteptir. Sanırım şehrin %25i şehit olmuştur.
Ayrıca çanakkale olayı ulusal bir cephe cahil. Oraya her vilayetten askerimiz insanımız gitmiştir. Hepsinin ruhu şâd olsun
Söylediğim basit bir şeyi anlamayacaklar kadar slk misin? Yarım saat açıklama yaptırdın
Soran1 yılUrfa maras antep kendi memleketlerini savundular antep tek degil asil git bunu ogren
- 1 yıl
Zaten son yazdığım şeyde yazmısım bunu. Kesin bakıp yazdın. Harbi cahil ve zihinsel duygusal sıkıntıların olduğu kadar okuma özürlüsün aynı zamanda
Soran1 yılYa abicim kıt mısın sadece antep degil urfa ve marasta cogunlugunu yerli halk olusturuyordu tipki antep gibi antebi ayirmissin ya ayirma iste bilgisizce urfa ve marastan farkli gorme
Soran1 yılSen hayalperest misin bakip yazmis diyor harbi antepliymis bu hallerinden belli
- 1 yıl
Ya yazdıklarımı tane tane okur musun. Sesli oku anlaman daha iyi olur. Noktalarda dur ve okuduğun kısma kadar olan yeri düşün.
Soran1 yıl😂😂 Allah Allah öylemi yapayim Allah icin git yazma bunalttin beni Allah sevgiline yardım etsin çekilmezsin
Soran1 yılÇekilmezsin degil direkt anteplisin bu bile yeter
- 1 yıl
Sevgilim yok ve şu andan itibaren kadınlara karşı önyargım daha çok arttı. Umarım senin gibisi denk gelmez
Soran1 yılUmarim benim karsimada senin gibisi denk gelmez ömrumce gormek istemiyorum bu anteplileri aman kendi memleketlerinde dursunlar da denk gelmeyelim
- 1 yıl
Yaptığın yanlış da olsa bir kıza böyle yüklenmek hoş olmadı. Kusura bakma, özür dilerim
Soran1 yılGerçekten böylemi düşünüyorsun eğer öyleyse sorun değil bende sana karşı olmaması gereken bir şey dediysem özür dilerim
- 1 yıl
Evet gerçekten öyle düşünüyorum. Teşekkür ederim. Problem yok:) iyi akşamlar
Soran1 yılÇok şaşırdım ama yinede tekrar özür dilerim iyi akşamlar 🙂
- 1 yıl
Ben de tekrardan özür dilerim:)
Soran1 yılBenim için dediklerin artık sorun değil tesekkur ederim güzel niyetin için 😁
- 1 yıl
Bence soru soranın büyük bir yarası var Antep ile ilgili. Birine kin duyup da tüm şehri mi yakıyorsun?
- 1 yıl
Ya biraz kötüydüm konu da hassas olunca fazla abarttım. Şu sitede ne kimseye böyle saçma yüklendim ne de hiçbir şeyden bu kadar pişmanlık duydum. Vicdan azabı çekmedim değil. Asıl senin iyi niyetin için teşekkür ederim. Ufacık olumlu şeylerde bile her şeyi unutacak kadar güzel bir yüreği olan sensin. Bir derdin problemin varsa söyle de yardımcı olmaya çalışayım. Yoksa da Allâh esirgesin ama olursa ve hesabımı Silmemissem burdan yorumdan yazabilirsin bana.
- 1 yıl
Anteple ilgili bir sorunu olduğunu ben de düşünüyorum da üslubumda fazla ileri gittim, haddimi astım. Düzgün şekilde tartışmak gerekirdi böyle değil.
Soran1 yılAma beni gerçekten çok yanlış anladınız hayatımda bir tane bile antepli kız yok hep duyduklarımla bir tahminim oldu ben de buraya sorayım dedim ama antebe karşi bir kinim öfkem varmış gibi anlaşıldı ama bir derdim olursa insallah olmaz ama 😂 mutlaka sana yazarım. Ama asıl güzel yüreği olan sensin bir kızın gönlünü almayı biliyorsun en azından ☺️
- 1 yıl
Hâlâ anteple ilgili problemin olduğunu düşünüyorum 😆 bize kalp kırmayı değil gönül almayı öğrettiler. Bazen nefse yenik düşüp kalp kırsak da mayamizda vicdan var. Teşekkür ederim:) Allah dert vermesin.
Soran1 yılYa vallahi bir derdim yok anteple kendimi gerçekten ifade edemiyorum ama gerçekten amacım bu değildi iyi dileklerin için teşekkürler 🙂
Bu ne kadar iğrenç bir genelleme soru da ayrı saçma zaten
19 Yorumla
Soran1 yılAntepliysen yorum yapma mümkünse
Soran1 yılTamam cevap verme o zaman
Soran1 yıl😂😂 antepli bir kız hiç tanımadım
Soran1 yılBir derdim yok sadece duyduklarım doğru mu diye merak ettim
Soran1 yılTamam böyle cevap verebilirsin saygı duyarım direkt saldırmana gerek yok
1 yılGüzeller ve iyi kalpliler. Ben çok iyi anlaşiyorum Antepli kızlarla. : )))
07 Yorumla
Soran1 yılSana öylesi denk gelmiş olsa gerek 😂
- 1 yıl
Tamam sonuçta Antepliler neden böyle bı soru sordun anlamadigim bilhassa fizikleri çok güzel maşallah onlar kilo aldalarda Bursalı kızlar gibi göbeğine gitmiyor şekerim😂😂😂😂
Soran1 yıl😂😂 hepsi kilolu baklava yemekten
Soran1 yılBursalıyım kızlarının güzelliğini herkes bilir sen dert etme biz antepliler gibi kötü anılmayız
- 1 yıl
Slk misin ben Antepli değilim ama sen zorbasin o kesin. Ne bu cekememezligin biri senin canını yakmış belli kiskanç fesat.
Soran1 yılzorba falan değilim belli ettiler kendilerini burada ne olduklarını antepli erkekler bıkmıs bunlardan daha şimdi biri yorum paylasti antepli biri
- 1 yıl
Bize ne ya biz kendimize baksak ya kusursuz insan yoktur.
Antep felan bilmem ama türk kızlarının tamamı yabani
03 Yorumla
Soran1 yılÖyle deme ben de türküm hem her kız bir değildir
Soran1 yılKesinlikle
Saçmalamış kim diyorsa bakımlı olanda var olmayan da var
018 Yorumla
Soran1 yılBu sitede hiç güzel bahsetmiyorlar
Soran1 yılBakarsan görürsün
Soran1 yılAy sende mi anteplisin neden bu kadar sert çıkıyorsunuz
- 1 yıl
Saçmalıyor işte yaw. Sanki herkesin derdi antepli kızlar. Totosundan uyduruyor
Soran1 yılAntepli kızlardan çingene diye bahsediyorlar demekki herkesin derdi antepli kızlar değilmiş direkt öylelermiş 😂
- 1 yıl
Antepl8 seni hor kullanmis
Soran1 yıl😂😂 antepli erkeklerin yüzüne bakmam araplar
Soran1 yılSorun şu ki hepsi sefil
Soran1 yıl😅😂 antepliler sonradan görmedir anneleri tarlada çalışırdı babalarrı kahvede otururdu en azından güzel memleketim bursada sonradan görme yok memleketim antebi 40 katlar
Soran1 yılÖyle zaten pis bir memleket insanida ortada siz yani
1 yılHer yerin iyisi kötüsü güzeli çirkini vardır bence memlekete indirgemek yanlış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bence çalışkan iyi yemek yapar becerikli hanımlar olarak bilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılçok cahiller ve çabuk şımarıyorlar. Gerçekten yeterince Antepli tanıdım ve hepsi böyleydi
03 Yorumla
Soran1 yılEvet çoğu senin gibi düşünüyor
Cevap sahibi1 yılçünkü öyleler. Bu cahillik görmemiştik anlamında değil bu arada ama tamamen saf ayağına yatıp gerçekten de her şeyi kendi gördükleri gibi sanıyorlar. Zaten orijinal Antepli sayısı da az. Çoğu Suriyeli - Kürt karması haline geldi. Boydan boya tüm sülale orijinal Türk Antep yöreli olan nüfus sınırlı epey
Soran1 yılAma hepsini diğer illerden gelenlere bağlıyamayız ki antepte sorunlu antepliler muhakkak vardır
1 yılYine mi sen... antepli kixlar napmissa sana artik
010 Yorumla
Soran1 yılSen kimsin dayı
- 1 yıl
Sen akşamki manyak değil misj
- 1 yıl
ya buradan araştırmış. Kendine bak.
Sana bunu diyen maldir
Soran1 yılKimden bahsettigini vallahi bilmiyorum ama baktiığımda hiç güzel bahsetmiyorlar
- 1 yıl
Saçma. Gel gör.. fistik gibi olanı sa var bakımsız olanı da.
Heruerde olduğu gibi
. önce kendine bakacaksın.
Soran1 yılAbi yazdığımdan fark ettiysen ben hiç antepli tanımadım bilmiyorum tanimadığım insanları sadece duyduğum kadar bilirim ve burada hiç güzel bir şey duymadım ondan söylüyorum neden böyle saldırgan davranıyorsun ben sorumu bile düzgünce antep kızlarına hakaret etmeden söylemeye çalıştım beni yanlış anladın 😔
- 1 yıl
Bu mu hakaret etmemek. İyice saçmaladın.
Bilmiyorsan yorum da yapmazsın.
ya durup dururken aklına antepli kızlar mı geldi. Şaka gibi
Soran1 yılEvet antepli erkek arkadaşımla konuşunca aklıma geldi zaten orada yaşıyor kızlarını merak ettim
- 1 yıl
Züğürt tesellisi seninki. Aklınca benimki onlara bakmaz bakmasın diye
Ee sen nasılsın anlat bakim
Soran1 yılAntepliler gibi değilim Allaha şükür 😅
Soruyu soran kız da Antepli.
13 Yorumla
Soran1 yılNe alaka vallahi bursalıyım
Soran1 yılYok ya Allah korusun
1 yılAntetli yakın arkadaşım var gayet iyi bir kız
01 Yorumla
Soran1 yılArada bir kaç tane iyi çıkıyormuş demekki
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılanytepte antepli kalmış mı ki?
01 Yorumla
Soran1 yılİnan bence hâla fazlasıyla varlar
Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Gayet elit ünlü aile kızları tanıyorum
01 Yorumla
Soran1 yılHer memleket de vardır öyle bir kesim
Gizli Üye(18-24)1 yılDedi bursalı çingene 😅😅
06 Yorumla
Soran1 yılYok valla Türk oğlu Türküm antepliler gibi arap değilim
Cevap sahibi1 yılVala bizde başkasının söylemlerine göre kimseyi eleştirmiyoruz kimlikte Türk olabilirsin özünde Türk olsun senin şu an araptan kalır bi yanın yok
Soran1 yılTürk oğlu Türküm fazla yorma kendini
Cevap sahibi1 yılAynen 👍 Arap olduğunu bu kadar belli etme
Soran1 yılSus antepli arap
Cevap sahibi1 yılÇok yazık sana Antep de daha ne olduğunu bilmez😆
Gizli Üye(18-24)1 yılBursalı kızlardan iyi oldukları kesin
05 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 vay be antepli öylemiymiş ne kudurdunuz ama
Cevap sahibi1 yılAntepli değilim loser
Soran1 yılVaroş memleket sevindim antepli olmamana 😆
Cevap sahibi1 yılTüh fazla sevinme
Soran1 yılİnanirmisin çoook sevindim
1 yılben antepliyim ve antep’te yaşıyorum
05 Yorumla
Soran1 yılBence soruyu sen cevapla denilen gibimi yoksa sitede anteplilere sallamislar mi
- 1 yıl
hayır alakası yok burası yansıtılan gibi bir yer değil bence o buraya gelmediği için inanılmaz sallamış çünkü söyledikleri gerçek dışı
Soran1 yılHaklısın keşke herkes senin gibi sakin cevaplasaydı sorumu teşekkür ederim
- 1 yıl
rica ederim 🌸
Soran1 yıl☺️🖤
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Muğlalı. selam
012 Yorumla
Soran1 yılSelam ben bursalı
Soran1 yılEfendim
Soran1 yılDemmekki ben tek değilim öyle düşünüyorlarmış
Soran1 yılGerçektenmi
Soran1 yılGerçekten günlerce mi konuştunuz şaşırdım valla
Soran1 yılSevgili oldunuz mu bari
1 yılYok ya anlatılan gibi degil
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir görmek lazım
- 1 yıl
Pek antepli yokta tanidiğim
Evet antepliyim
026 Yorumla
Soran1 yılYukarı da yazdığım gibiler mi?
Soran1 yılKardeşim tanımıyorum merak ettim ve hiç güzel bahseden yok sizden ne yapayım böyle düşünmem normal
Soran1 yılPeki insanlar öyle düşünmüyor ama bir gün antebe gelip kendim bakacağim insallah ☺️
- 1 yıl
Bunun karın ağrısı var. Çok sallamamqk lazım.
- 1 yıl
İnsanlar öyle düşünmüyormus kim onlar.. sanki sitenin derdi antepli kızlar salliyor
- 1 yıl
Valla benimde.. iyice sacmaliyor aklınca birde hakaret etmiyorum diyor.
Kendine bak önce - 1 yıl
Ağzının payını aldı.. antep karasini suratına çalmak lazım bunun:)
- 1 yıl
Kaçtı:) birde araştırma yapmismis
- 1 yıl
Geriden zekalı birisine benziyor.. sormak lazım var mi
- 1 yıl
Bence de :)
Soran1 yıl😅😅 yeterince rezilsiniz zaten
Soran1 yılHaklilarmis
- 1 yıl
Aynaya bak :)
Soran1 yıl😂 seni küçük ergen yeterince ne olduğunuzu belli ettiniz işim vardı diye siteden çiktim kacti diyorsunuz yazik rezil
- 1 yıl
Senin ağzını payını vermeden durmak olmaz.
Akli evvel seni
Soran1 yıl😂😂
Soran1 yılÇingene
Evet var
01 Yorumla
Soran1 yılNasillar anlatığım gibiler mi
- Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılTanıdığın oldu
00 Yorumla
1 yılHiç tanimadim
011 Yorumla
Soran1 yılTanıma zaten bi okusan neler yazdılar şu an bana gerçekten çingenelermiş
- 1 yıl
Boş ver takma ön yargı kötü bir şey
Soran1 yılÖn yarği kötü ben elimden geldiğince iyi konuşmaya başladım ama baya üstüme geldiler ne yapayım öylelermiş yani
- 1 yıl
Biraz relax ol takma önüne gelen her şeyi
- 1 yıl
Bu şekilde hayat bitmez
Soran1 yılNe yapayım sinirlendiriyorlar
- 1 yıl
Sohbet et kafan dağılsın
Soran1 yılAma bak ben sadece tanımadığım için merak ettim bu sitede antepli kızlar diye arattım hepsi kötü bahsetmiş onların yazdığı benim mi suçum
- 1 yıl
Senin suçun değil tabi ama insanlar ön yargılı maalesef nickin nedir?
Soran1 yılBen kendimi anlatmaya çalıştım ona rağmen hakaret ettiler
- 1 yıl
Konusalim istersen
1 yılHer insan iyidir
01 Yorumla
Soran1 yılBelki
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi