+1 yılKadınların çektikleri aşık oldukları zaman kesinlikle o erkekten vazgeçmiyorlar.. ve şunu da söyleyeyim kadınlar bu dünyaya sanki erkekler acı çektirmek için gelmişler bir kadınla tanışırken bile erkeklerine çektiğini bilemezsin kadınlar çok zor insanlardır
130 Yorumla- +1 yıl
Yaa kadınlar zor demiyelim de karmaşık insanlarız kendi iç dünyamızda karmaşık carpraz duygular yaşıyoruz sonra onu karşı tarafın anlamasını çözmesini bekliyoruz 🤣 bunu çözemeyince de trilplere giriyoruz 🤣 herşeye duygusal baktığımız için böyle oluyor aslında diyelim
- +1 yıl
İşte onu soruyorum Neden karmaşıksınız ya neden net değilsiniz öyle mutlu olamazsınız ki
- +1 yıl
Kadınlar ilgiyi üstüne düşülmesini sever bu bir gerçek biz ruhumuzu o ilgiden besliyoruz onun uğraşmasıni , çözmesini anlamasını sevgi ilgi olarak algıladığımız için sanırım beni anliyor , çaba sarf etti demekk beni çok i seviyor gibi 😂 anlarız net olursak o ilgi alanı düşer oda bizim işimize gelmiyor 😂 siz uğraştığınız kadar biz mutlu olucaz gibi gibi 😂
- +1 yıl
İlgi gösterince de kaçıyorsunuz 😄 sanki ben bunları bilmiyor muyum çocuk muyum Tamam kararında ilgi güzeldir ama kaçıyorsunuz bak bir şey söyleyeyim mi kadının her türlü koz elinde çünkü kadın olduğu için seksi yaratık ya anlaşıldı mı 😅 o yüzden seçme hakkı onun daha iyisini arıyor daha iyisi de egosu yüksek oluyor işte 😅 sizi cepte görüyor ama sen ne yapıyorsun ona aşık oluyorsun
- +1 yıl
Mal benim diyor istediğime veririm istediğime vermem 🤭 yok işte öyle bir dünya yok böyle eğer karşıdaki insanı beğeniyorsan onu tanımak gerekiyor günümüzde kadınlar paralı ve çirkin erkekleri çok seviyorlar ama nasıl seviyorlar parasını seviyorlar yine başkasıyla yatıyorlar kadın erkek ilişkisini çok iyi biliyorum
- +1 yıl
Yoksa ben bunları bilmiyor muyum eylemleri gerçekleştirmek eylemler nelerdir söyleyeyim mi davranış önemsemek hissettirmek ruhunu okşamak en önemlisi iletişimdir uygulamak eylemler bunlar
- +1 yıl
Ve şunu da söyleyeyim günümüzde yakışıklı erkek kalmadı bence kadınlar erkeklerden daha güzel ve Dünya nüfusu kadının nüfusu 1,5 milyar fazla
- +1 yıl
Bir gün herkes başkasının sevdiği ile evlenecek 🤣🤣
- +1 yıl
Yaa belki bu şekilde de olabilir seçen taraf olması bizi sizden ayrıştırıyor illaki 👍 ama aşk nedir biliyirmusun aşk seni okadar seven senin için herşeyi göze alan yüzlerce insan varken ağzına sıç@nı sevmektir aşk 🤗
- +1 yıl
Ve işte ben de sana bunu anlatmak istedim ben de senin ağzına sıçayım mı 🤣🤣
- +1 yıl
Bak şimdi cancağızım Sana değer veriyorsa Bir insan eğer sen o insandan gerçekten biraz etkilenmişsen o insanı tanı bu kim olursa olsun
- +1 yıl
Eğer o insan iletişim kuramıyorsa seninle mutlu değilse veya sen onunla iletişim kuramıyorsan zaten bu iş olmaz ki
- +1 yıl
Çok parası olacak BMW soracak yatı villası olacak dimi🤣🤣
- +1 yıl
Para gerçekten çok önemli ama parayla aşk Saadet olsaydı bu dünya daha güzel olurdu ama öyle değil
- +1 yıl
Zenginler daha çok çapkın olur sen rahat yaşarsın ama cinsellik yaşayamazsın o adamla çünkü başkasına gider
- +1 yıl
Ruhun okşanmaz yani anlatabildim mi rahat yaşarsın ama yatakta mutsuz olursun sırtını dönen adam başı mı ağrıyor der sana 😅😅
- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz tamam katılıyorum ama bu her kadın için geçerli değil bunuda bilin nasıl ki her etjrk aynı değilse her kadın da aynı değildir şahsen ben kendimi hiç bir kayegoride görmedim görmüyorum da 👍 biz zengin koca avına hiç çıkmadık aldığımız adamı zengin ettik 😂 Herşeyin hayırlısı diyelim 🙏 yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🙋😊
- +1 yıl
Birçok insan birbirine aldatıyor bunu kadınlarda biliyor erkekler de biliyor %90 hem de evli olsun sevgili olsun bekar olsun herkes birbirini aldatıyor bu dünyada
- +1 yıl
O senin dediğin her kadın her erkek yüzde onun içine giriyor işte %10'daki kadını erkeği nereden bulacaksın yüzde onun içinde olan kadın erkek hani bunlar aldatmayan denk gelecek mi Çok beklersin
- +1 yıl
Erkek içinde aynı şeyler geçerli ama
- +1 yıl
Ben zaten tek taraflı söylemiyorum kadın erkek diyorum kadınlar erkekleri anlamıyor İlk tanışmada kafaları karmakarışık bir milyon karışık kadınlar buradan kaybediyor zaten değerli bir erkeği kaçırabiliyorsun yani tanımadan etmeden bunu anlatmaya çalışıyorum ha erkeklerde ilk cinselliği düşünüyor bu da yanlış
- +1 yıl
Bak bizde guvenicek sevicrk insan bulamıyoruz , evlendik ettik okadar emek vetdik emeğimiz zamanımız boşa gitti ama yinede erkekler kötüdür demiyorum bazı şeyler nasiptir kısmet tır dedik geçtik
- +1 yıl
Aslında kadınlar cinselliği daha çok seviyor çünkü onlar defalarca orgazm olabiliyorlar o noktaları çok olduğu için kadın seksi daha çok seviyor burada da zaten görüyoruz yazılanlardan gizli üyelerden günde 4-5 defa mastürbasyon yapan kadınlar var
- +1 yıl
İşte ben şunu anlatmaya çalışıyorum güvenlik erkek bulamıyorum diyorsun ya güvende kadın da yok işte tek taraflı düşünme empati kur sanki kadın var mı güvenilir sevgili yapıyorsun nişanlanıyorsun evleniyorsun erkek arkadaşınla tanıştırıyorsun onunla cinsellik yaşıyor ya bu benim başıma gelmedi ama gelen çok yani
- +1 yıl
İki taraf için de söylüyorum ben kadınlar gizli yapıyor erkekler yakalandığı için erkekler çok aldatıyor görünüyor halbuki kadınlar yakalanmıyor yakalanıyor ama birçoğu yakalanmıyor erkekler yakalanıyor Cem Yılmaz'ın dediği gibi mesajları silmeyi unutuyorlar
- +1 yıl
Ben sizin lafıniza istinaden söyledim siz hep kadınlara yuklenmişsiniz bende dedim ki erkekler içinde geçerli bu durum ben xayen empati yaptığım için söylüyorum sizin gibi tek taraflı yuklenmiyorum ki kimseye
- +1 yıl
Ya ben tek taraflı yüklenmedim ki kadın erkek diyorum aldatıyor diyorum erkeklerde Güven vermiyor kadınlar da güven vermiyor diyorum neden anlamak istemiyorsun
- +1 yıl
Anladım ve haklısınız dedim zaten sadece herkes aynı değildir diyorum
- +1 yıl
Beni bu sitede ikinciyi sevmez niye biliyor musun doğruları söylediğim için işlerine gelmiyor
- +1 yıl
Estafurullah bizim her fikre saygımız sonsuz 🙋
En İyi Cevaplar
Kadınlar en çok erkekleri çekiyor, erkeklerde en çok kadınları çekiyor.
Burada şair ne demek istedi bende bilmiyorum. Ama güzel laf 😀😀😀
05 Yorumla- +1 yıl
Olsun ortaya karışık birşeyler olmuş işte 😂
- +1 yıl
Kebapta olabilir 😂
- +1 yıl
Yolla gelsin 😂
+1 yılErkeklerin ki kadın çenesi ve baskısı.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne çektiniz beee dimi 🤣
- +1 yıl
Ahaha sorma valla 🤣
- +1 yıl
Kıyamam size 😂
- +1 yıl
Kıiiyıyorsunuz ama 🤌
- +1 yıl
Cenemize gıran gire Ertuğrul 😂 kurban olduğum rabbim çenemize vermiş 😂 napakk 😂
- +1 yıl
Napak öleki desene 😄
Başa gelen çekilir 😂 - +1 yıl
Öyle napıcaz başa gelen çekiliyor canım 😂
- +1 yıl
Ahahaa evet canım 🥰
- +1 yıl
🙋🥰😊
- +1 yıl
Eic için teşekkür ederim renkli kadın 🌹🥰😊
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏
+1 yılBen en çok kadınlardan çektim
17 Yorumla- +1 yıl
Niye ki ne yaptı bu kadınlar sana?
- +1 yıl
Eşimden ayrıldım hallen kurtulamıyorum dünyaları verdim ama hallen kurtulamıyorum
- +1 yıl
Aaa ciddimisin
- +1 yıl
Evet 8 ay oldu 4,5 milyon para artı nafaka verdim hallen kadın ver ver diyor sinirlerimi bozdu resmî olarak boşandım birde düşün çabuk bitsin diye her istediğine evet dedim
- +1 yıl
Evet var öyle kadınlar gerçekten bosansan bile kurulamıyorsun , iyide resmi olarak boşandıysan kanunen öyle bir hakkı yokki siksyetci olabilirsin emre
- +1 yıl
Ortada çoçuklar var kullanıyor benimde kırmızı çizgim çoçuklar
- +1 yıl
Gerçekten şu mesaj paraylamı oluyor nasıl oluyor bana yardımcı ol parayla ise alayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen yalnızlık acısı çekiyorum en çok ve sevgisizlik.. ama alıştım zor da olsa
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeğinin çektiklerine bir bakalım:
Tek eliyle şınav çeker
Langırtta fır fır çeker
Arabadan pati çeker
İşe başlarken bismillah çeker
Kaynanadan çok çeker
Kızdı mı "ya sabır" çeker
Sokakta tespih çeker
Fenerliyse dert çeker
Halı sahada 4 çeker
Ağızda sigara halay çeker
Çıkarmadan 5 çeker
Arabada 5, evde 15 çeker
Balık etli kadına iç çeker
Türk erkeği çoook çekicidir desek yalan olmaz herhalde.
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa süper bir cevap olmuş Allah cektirmesin der yorumun için teşekkür ederim 🙏🙋🥰❤️
- +1 yıl
Rica ederim belediye reisim davşanım rengarenk yollarım <3
- +1 yıl
Seni yiyeremmm yiyeremm hee 😂 gönlümün efendisi 🙋🥰🙋
Öncelikle beni kırmayıp soruyu sorduğun için teşekkür ederim..✍🏻
Yanlış kişiyi etiket olmuş sorun değil canın sağolsun..✍🏻
Soruya gelince kadınları bilmem ama erkeklerin yükü biraz ağır oluyor,
Geçim derdini düşünerek yıpranıyor..✍🏻16 Yorumla- +1 yıl
@Canerozkum !! Bu arkadaşımızı etiket yapmak istemiştim 😊 ama nedense yanlış çıktı rica etsem düzeltebilirmisiniz 🙏🤗
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙋 🤗
- +1 yıl
👍👍👍🙋😊🤗
+1 yılİnsan olarak bencil, yalancı, iki yüzlü insanlardan çok çekiyoruz. Kadın olarak ise sapıklardan bıktık.
13 Yorumla- +1 yıl
@ba-an-a kesinlikle öyle 👍 bence bizim en büyük sıkıntımız özgür olamamak ve can güvenliğimizin olmaması
- +1 yıl
Maalesef abla çok üzülüyorum :(
- +1 yıl
Maalesef 😌😌😌
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Kadinlar ; güvensizlik, her şeye yetişme çabası
Erkekler ; geçim sıkıntısı, yetememe duygusu10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kendini değersiz görülen kişiler başkalarında onu değersizleştirir, şiddet, kötüleme, hor görme vb. Kendini neyi layık görüyorsa osundur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle canım 👍 insan benliğini cebinde taşır derler
+1 yılFotoğraf. İstisnasız herkes fotoğraf çekmiş ya da çektirmiştir. Fotojenik olmasa bile galerisinde fotoğraflar mevcuttur. Aslını iddia edene inanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkeklerden erkekler kadınlardan çekiyor 😆😆
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de maddi sorunlar ve el alem ne der kaygısı. Gereksiz gelenek diye yedirilen saçma sapan tabular.
00 Yorumla
+1 yılYalan, ihanet, sabırsızlık, şükürsüzlük, saygısızlık, kayın valide düşmanlığı vs vs
03 Yorumla- +1 yıl
Kayınvalideler kapatılsın 😂😂
- +1 yıl
İşte bu yüzden slav kadınları her Türk erkeğinin hayalî. Kimisinin hayali gerçek olur kimisi hayalin peşinden koşmaya devam eder. Ben eski bir turizmci olup Türk ile evlenen tek canım bendim. Ve tek boşanan ben oldum. Kayın valide takıntısı bunlardan sadece biri... Allah yazdıysa bozsun birdahakine
- +1 yıl
Herşeyin hayırlısı diyelim ozaman 🙏
Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bence encok resim çekerler bazıları ah vererek kimiside içki çeker. Evli olanlarda yorgan çeker çeken çekene
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin derdi beklentileriyle ilgili. Ne tür bir haz peşinde, ne kadar koşuyorsanız dertleriniz de o düzeyde ağır olur.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkiside kadından çeker.
18 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar kapatılsın 😂😂
- +1 yıl
Ne münasebet
- +1 yıl
Bir kesim tarafından erkekler kapatılsın deniyor olsa ben öyle düşünmüyorum.
Toplum için kadının yeri cok değerli.
Kadın kendini ne kadar geliştirebilirse , o toplum ayakta kalabilir. - +1 yıl
🤗🤗
- +1 yıl
Yanlış insanlar , yanlış hayatlar , yanlış yola gitme ısrarı bu noktaya gelmekte ısrar etme , sonucun doğruyu bulmak sadece rüyada görülebilecek bir şey.
Hayat bir zincir halkaları gibi.
Eğer bir tanesi eksik olursa, geçmiş olsun.
Yanlışla doğruya sahip olmak istemek, sadece rüyada denk gelebileceğimiz bir sinema sahnesi olabilir.
Bu gecenin bana ait sözü olsun.
(Kara kaplı defterime yazayım.) - +1 yıl
Bu arada beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Yanlız söylemeden geçmek istemediğim bir şey daha var.
( Bu bir iltifat değil. Sadece doğru bildiğim.) - +1 yıl
Yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏🌺❤️
- +1 yıl
Sadece inandığım, bildiğim doğru ve gerçekler.
Ben teşekkür ederim, soru için.
Güzel soruyorsun.
+1 yılKadınların çekmediği ne var ki bilemedim.. 😅 Herşeyin derdini biz çekiyoruz.. 😅
00 Yorumla
+1 yılYapmacık karaktersiz insanlardan, sapık adamlardan çekiyoruz
00 Yorumla
+1 yılgeneli bilemiyorum ama benimki önce of sonra sabır çekmek 🥲🥲
00 YorumlaHer iki cinste yeteri kadarıyla sıkıntı yaşıyor bana göre.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAklıma bir şey geliyor ama yorumu kaldırırlar 😂🤪🤭
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılIki tarafin ortak cektigi :))))
10 Yorumla
+1 yılToplumda katılaşmış önyargılar..
10 YorumlaEvlene ne kadar otuz bir çekiyor evlenince de birbirini çekiyor bizim erkek ler ve kadınlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Karı dırdırı
13 Yorumla- +1 yıl
Ne çektiniz beee dimi 🤣
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 😂
+1 yılkadınların kıl tüy demek istiyorum 😃
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişi ve şeyler sevmek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı. Birbirinden çekiyorlar
00 YorumlaTabi ki birbirlerinden çekiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBir birlerini çekerler kahrını
00 Yorumla
+1 yılİhtiyarların dayattığı hayatı yaşamak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGelecek kaygısı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabır çekiyoruz içimizden ya sabır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl31, kadinlardq ne bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEn çok aşk acısı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Trip sanirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın katliamları.!
00 YorumlaKadın dırdırı
00 YorumlaDoğum sancısı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÇile dert
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe çektikleri
00 Yorumla Acı sanırım
10 Yorumla
+1 yılTrip
00 Yorumla
+1 yılAnne Baba
03 Yorumla- +1 yıl
Yaw he he
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri