Yastık ıslak uyanıyorum?

Sürekli gördüğüm bir rüya var çocukluğumda ailem ilgisizdi ve onlardan uzakta tek büyüdüm onlar ve kardeşlerim Tekstilde çalıştıkları için eve on günde bir gelirlerdi onlar evde yokken ilkokul ikinci sınıftan ortaokula kadar tek başıma kaldım ailem ilgisizliği sevgisizdi bana karşı zaten çok ilgi sevgi veren bir aile olmaması üzerine ama bana daha fazla ilgisizlerdi ortaokuldan sonra yanlarına gittiğimde aynen devam etti yapmadığımı yaptığımı söyleyip azarlanmalar hakaretler şiddete maruz kaldım erken yaşta evlendirmeye itildim yanlış bir evlilik yaptım devam eden hayatım boyunca yeni sevgilerini görmedim ilgilerini yardımlarına da sürekli İtilme hor görülme en ufak sıkıntımda başımın çaresine bakılması için umursanmama gibi durumlar yaşadım diğer kardeşlerime destek olurken bana gelince hep olmadı yapmadılar bu haksızlık yıllarca hep içime oturdu hala devam ediyor hayatta olmalarına rağmen görüşmüyorum görüştüğümde sadece benden faydalanıyorlar bu kez daha çok üzülüyorum o yüzden iletişimi koparttı ama şöyle bir durum var bunun için buraya yazıyorum ben bazı geceler bazen sık sık bazen ayda birkaç kere rüyamda annemi veya babamı veya ikisini birden görüyorum yine bana geçmişte yaptığı olayları aynısını yapıyorlar ve ben rüyamda açıklayarak ağlıyorum üzülüyorum ve uyandığımda da aynı şekilde ağlamışım boğazım düğümlelenmiş olarak uyanıyorum o kadar çok ağlamış oluyorum ki yastık islak bir şekilde kalkıyorum çeşitlimekten arınma derelerini katıldım ama bir türlü anlatamadım onları zaten dediğim gibi affedemiyorum açıkçası hakkını helal edemiyorum deniyorum ama yapamıyorum Bu durumdan nasıl kurtulabilirim ya da bu durum neden böyle oluyor sürekli rüyalarda görüyorum burayı sormak istedim ve üye oldum

Yastık ıslak uyanıyorum?