Allahtan umidi kestim?

Allahtan umidimi 2 hafta onceden beridir kestim 18 yasindayim su zamana kadar soz yerindeyse bok gibi bi hayatim oldu cocuklugumu yasayamadim ordan oraya suruklendim yeri geldi cok yoksullukta gordum yani su zamana kadar hic iyi bisey gormedimde yasamadimda hayatimda uzun sure mutlu oldugum bi zamani sorsan soyleyemem oyle diyim bu zamana kadar ettigim hicbi dua kabul olmadi kabul olan bir duami soyleyemem cunku yok eskiden duzenli namazimida kilardim orucumuda tutardim hep etrafima iyi olan ve iyilik besleyen bi insan olmusumdur allaha cok guclu inanan biriydim simdiye gore ama allah karsima hep kotu insanlar kotu olaylar ve cokca sanssizlik cikarmayi secti nedense ve hala oyle devam ediyo arkadas tarafindan aile tarafindan ozellikle 10 aydir ask tarafindan yuzum hic gulmedi 10 aydir bi kizi ilk defa sevdim asik oldum hayatimin icine etti 10 aydir yasadigim hayatin oluden farki yok son 2 haftadir kendimi sigara ve alkole veriyorum aldigim ruhsal yaralardan dolayi artik allahtan bi beklentim oldugunu dusunmuyorum ben ne kotuluk ettimde boyle bi hayat yasiyorum onuda anlayamadim ilk defa biseyi istemistim bu kadar oda olmadi ayalrdir aci cekmekten artik fiziksel etkilerinide gormeye basladim zaten mental sagligim cok kotu etkilendi allaha inanmayinca hayatin bi anlami oldugunu dusunmeyen bi insan oldum hep ve 2 haftadir cok boslukta hissediyorum kendimi hayaylet gibiyim sanki ama allah beni sevmiyo galiba bidaha artik birine guvenip bu kadar yogun duygularla sevebilicegimide dusunmuyorum oyle olunca dahada bosluga dusunuyorum benim mutlu olmaya sevilmeye hakkim yok mu gercekten ne yapicagimi bilmiyorum allahtan umidi kesicek noktaya geldim icimi dokmek icin yazdim bu yaziyida buraya kadar okuyan varsa tesekkur ederim

Allahtan umidi kestim?