Aile & Toplum Cumartesi günü sizin için ne günü? _Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Gezme, dinlenme, iş nedirr?Çay mısın senn yoksa bal mısın senn 😍 Cumartesi günü sizin için ne günü? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim için normal bir gündü 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Değişiyor ya bugün temizlik ve sarma sarma günüydü benim içn 1 1 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Eline sağlık 🌸 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Alle Schlafen 1 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı. o cumartesiyi neye ayırdığına göre değişir.Gezi,Kitap,Alışveriş,Arkadaş sohbeti,Bir kaç kare fotoğraf için yer değişimi, Belki bi kaç kadeh BlaBlaBla…… 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bazen çalışıyorum, bazen dinlenme, alışveriş, film/dizi 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Vay be resmen Cumartesi günü çay içiyosun imrenerek baktım fotoğrafa Allah bizede nasip etsin 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Cumartesi günü olmasının benim için hiçbir önemi yok bana her gün aynı her günüm eve kapalı geçiyor 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Film günü oluyor genelde 1 1 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Iyi seyirler 🙏 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bugün bakım günüydü kendimle ilgilendim 😌 1 3 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Sihhatler olsun 😌 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Teşekkür ettim 😌❤️ Yorumla _Melioraa_ 1 yıl ❤️🤗 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Çok amaçlı olduğumdan her iş bana bakarr 1 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı. Duruma göre değişiyor bazen dinlenme bazen gezme 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal sıradan bir gün 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Fark etmiyor çalışma, alisveris 1 0 Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Normal bir gun 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Çalışma günü. 1 3 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Kolaylıklar dilerim 🌸🤗 Yorumla _infinitum 1 yıl Teşekkür ederim 🙏 afiyet olsun ✨ Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
GlahBah Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Milli maç günü. 1 2 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Galip geliriz inşaAllah 🙏 Yorumla GlahBah 1 yıl Hak eden kazansın diyorum Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. parti eğlence bide malum olay 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 742 cevap paylaştı. Gezme günü 1 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. İş günü 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tembellik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Benim için normal bir gündü
Değişiyor ya bugün temizlik ve sarma sarma günüydü benim içn
Eline sağlık 🌸
Alle Schlafen
o cumartesiyi neye ayırdığına göre değişir.
Gezi,
Kitap,
Alışveriş,
Arkadaş sohbeti,
Bir kaç kare fotoğraf için yer değişimi,
Belki bi kaç kadeh
Bla
Bla
Bla
……
Bazen çalışıyorum, bazen dinlenme, alışveriş, film/dizi
Vay be resmen Cumartesi günü çay içiyosun imrenerek baktım fotoğrafa Allah bizede nasip etsin
Cumartesi günü olmasının benim için hiçbir önemi yok bana her gün aynı her günüm eve kapalı geçiyor
Film günü oluyor genelde
Iyi seyirler 🙏
Bugün bakım günüydü kendimle ilgilendim 😌
Sihhatler olsun 😌
Teşekkür ettim 😌❤️
❤️🤗
Herhangi bir gün
Çok amaçlı olduğumdan her iş bana bakarr
Bugün sinir stres günü sanırım 😔
Duruma göre değişiyor bazen dinlenme bazen gezme
Normal sıradan bir gün
Fark etmiyor çalışma, alisveris