16 yıllık evliliğimde hep bir tartışma hali oldu şimdi düzelir sonra düzelir diye üstünü örttüm.
bugun görüyorum ki hepsi boşmuş.
16 yıllık evliliğimde hep bir tartışma hali oldu şimdi düzelir sonra düzelir diye üstünü örttüm.
bugun görüyorum ki hepsi boşmuş.
Boşanmanı tavsiye etmem. Çünkü yaşınız ilerliyor evlilik bir dayanışmadır o hastalandığı zaman sen ona bakarsın sen hastalandığın zaman o sana bakar
Aranızda oluşan huzursuzluğu çözmeye odaklanmanız lazım hayata renk katacak aktiviteler düşünün
Mesela kampa gidip piknik yapın yemeğe çıkın eğlenceli saatler geçirin
Yani sen onu bizden daha iyi tanıdığın için onun hobilerine odaklan onun hobilerini birlikte yaptığınız zaman o da mutlu olur sonra onun mutluluğu sana yansır biliyorsun gülmek bulaşıcıdır önemli olan o mutluluğu tetiklemektir
Ama bardağın dolu tarafına bakmayıp boş tarafına odaklanırsan hayatta mutlu olarak geçireceğin zamanlar boşa gider ve zamanın her anını mutlu geçirmek seni ve eşini daha zinde yapar
Onunla ilk evlendiğin zamanları düşün mutlu geçirdiğin saatleri hatırla resimlere albümlere bakın çünkü ayrılırsan bunların hiçbiri olmayacak
Yani ayrılmak bir çözüm değildir çözümün kendisi sensin
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun rahatlamış gibisiniz ama bir taraftan da kafanızı kurcalayan birşeyler olduğunu düşünüyorum konuşmak anlatmak danışmak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım buyrun gelin konuşalım
Duzelcek olan bastan duzelir tatlim. Yarin duzelir demek insanin kendisine soyledigi bir yalandan baska bisey degil.
Cevap
27Cevap
aşkın bitmesi olur sadece
21 yıllık evliyim zaman zaman biz de bu söylemlerde bulunduk. Ama bizim ülkede çocuklu kadınlar çok fedakar evlatları ve aileler sahiplenmediğin den evlilikler mutsuz da olsa sürüyor
Sorun ne idi. Çözülemedi mi?
Sen acı çektiğin kadar çekmişsin artık acı çekmeyi hak etmiyorsun
Geçmiş olsun ama cesur davranıp korkmamışsınız tebrikler keşke annesinde gtü yeseydi bir şeylere zamanında
Vallahi ben severek evlenmedim 12 yıl evli kaldım en sonunda Sabah kalktım dedim hadi kalk gidiyoruz boşanmaya ve boşandım 8 yıl oldu kafam rahat
En önemli etken fikir çatışması ve yaşam tarzının uyumsuzluğu
Dinleme anlama saygı sevgi olmadıkça istediğin kadar üstünü ört elbet patlak verir
Hakkında hayırlısı çok zorlamanın anlamı yok mutsuz ömür geçirmektense onsun mutlu olmak en iyisi hayat kısa zaman değerli
Birde o kararı alamayanlar var 🥴😞
16 yıl sabretmek de büyük başarı cidden
Çok üzüldüm. Asıl sebebi başkadır
Evlenmedim bekar yaşıyorum
Boşanmaya mı karar verdin vereceksin
Her şeyin hayırlısı diyeyim inşallah
Dava anlasmali mi açılıyor çekişmeli mi?
O zaman çekişmeli olur ve en az 1 sene sürer
Şiddet alkol aldatma
Evlenmedim. Boşanmadım.
Geçde olsa farkına varma Gine güzel bence
Günaydın. Dertleşelim istersen
Bu kadar zaman bekledin şimdi ne değişti
Öyle olmuyor işte bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardır
@yetimkızı_ sen olayın neresindesin ablam🤣
Bu zmana kadar neden bekledin diyosun ya onu diyorum evli olan bilir onu bekar onu anlayamaz
@yetimkızı_ sen mevzunun neresindesin🤣
Tek taraflı olduğunu nasıl anladın?
Sorunu kabul etmeyene sorun olduğunu anlatman mümkün değil zaten. Örneğin hangi sorunu sorun olarak görmüyor?
O halde diyecek bir şey yok. Ondan uzaklaşan olmak en iyisi tek bildiğim anlaşmak kolay değil ama anlaşamamak çok kolay
Esim
Kadinlarda baya sabirli ya
Boşan bence abla
Dertleşmek ister misin
Degismezmis. Bosandin mi
Bosanvan mi
Sonuç ne
boşandınızmı
Hayır
Seks yok
Boşandın mı
16 yıl mı çok fazla