Aile & Toplum Günaydın uyandınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa benim gibi hâlâ yatak keyfi mi? Bugünün planı ne? Güncellemeler1 yıl Artık gidip kahvaltı yapayım offf keşke hazırlayan olsaydı😅 dışarıya çıkacağım mecburi keyif bu kadar Günaydın uyandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
осамеонтт Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Henüz uyanmadım daha. Günaydın kalkıp daha spora gitcem 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kalkanbilsem dışarıda işlerim var benimde ama daha kahvaltı yok ortada😅 Yorumla осамеонтт 1 yıl O kadar rahat ki şu an ayaklarımı uzattımm mis gibi yatıyorum hiç kalkasım yokk 😂 Yorumla
kpssvet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kahvaltı yaptım tekrar yatağa koştum yalnızım bugün of sen napiyorsun 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Bende tam tersi işte. Yataktan çıkabilirsem mutfağa koşacağım😅 Yorumla kpssvet 1 yıl Tekmisin evli falanmi teksen uyu gitsin planın ne bugün Yorumla Soran 1 yıl Uyumak güzel de açıktım açılmam lazım dışarı çıkacağım Yorumla kpssvet 1 yıl Yaş doğrumu Yorumla kpssvet 1 yıl Bi çayını içmeye geleyim benim çay çabuk bitti ya😀😀 Yorumla Soran 1 yıl Daha yapan yok ki, yapan olsa da içsek😅🤣 Yorumla kpssvet 1 yıl Demlimi seviyorsun yoksa ben gibi Yorumla Soran 1 yıl Normal Yorumla kpssvet 1 yıl Ben demli seviyorum kafa çayı 😀 klinikte yoksa çekilmez insanlar Yorumla Soran 1 yıl Yok çok demli içemem şekersiz Yorumla kpssvet 1 yıl Yalnızlıktan acı şekersiz ne varsa yiyip içiyorum 😀 Yorumla kpssvet 1 yıl Ben hazirlayım yarın beraber yapalım Yorumla Soran 1 yıl Olmaz Yorumla kpssvet 1 yıl Niye ya Yorumla kpssvet 1 yıl Kahvaltıya kadar her türlü hizmetim var Yorumla Soran 1 yıl Almayayım sağol Yorumla kpssvet 1 yıl Of tanışmak istemiştim sadece instagram var mı Yorumla
assassin8686 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Yatakta dönüyorum ama mecburen kalkmak gerekecek yatak ısınmaya başladı 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Yanında vardır biri Yorumla assassin8686 1 yıl Olsa da keşke dsha da ısınsa yatak ama maalesef 😔😔 Yorumla Soran 1 yıl Neden yok tip mi kötü ya da huyun suyun Yorumla assassin8686 1 yıl Bulamıyorum 😔 tıp (bence) kötü değil, huy suy kesinlikle kötü değil Yorumla Soran 1 yıl Kimse kötü demiyor zaten. Koy bakalım Pp sana söyleyeyim nasılsın kötü mü iyi mi Yorumla assassin8686 1 yıl Pp ye koymak istesem şimdiye kadar koyardım 😔 anon takılıyorum, görmek istersen yaz ama atarım, saklamam Yorumla Soran 1 yıl İstediğim için değil bir anlık sana yorum yapmak için Yorumla assassin8686 1 yıl Teşekkür ederim, ama dediğim gibi genel bölümde Pp ye koymak istemem foto Yorumla Soran 1 yıl Demekki iyi değilsin kabul et Yorumla assassin8686 1 yıl Eyvallah öyle olsun, iyi değilim 👍👍 Yorumla assassin8686 1 yıl Kendini gizleyip benim gizlilik düşünceme böyle yorum yapıyorsan, sana birşeyler anlatmanın mantığı yok demektir 😉 teşekkürler yorumların için, iyi günler Yorumla Soran 1 yıl Ben nasıl çıkarım soruda 🤣 çıkilmıyor ama inst yazarsan olur Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapiyordum ama işim yine engel oldu 1 16 Yorumla Soran 1 yıl İş olmaaazzzz haftasonu olmamış bu Yorumla Gezdolas01 1 yıl Ya iştr dtresli gergin bir iş olunca boyle oluyor. Yorumla Soran 1 yıl Ne ki o iş Yorumla Gezdolas01 1 yıl Walla boş ver yaa sabah sabah sinirlerimi ziplattilar yine Yorumla Soran 1 yıl Adanalı sakin 😅 Yorumla Gezdolas01 1 yıl 🤣🤣🤣adanada yaşiyorum sadece adanalı değilim ama galiba hvsi suyuda bulaşti Yorumla Soran 1 yıl Onu bilemem ben 01 bilirim iş ne söylesene gezgin😅 Yorumla Gezdolas01 1 yıl Gezgunlik mi kaldi ya gece gunduz isyeriyke ugrasmaktan ayarim kaçti. Satinalm mudur diyeyim. Yorumla Soran 1 yıl Neyi satın alıyorsun müdür😅 Yorumla Gezdolas01 1 yıl Hersey🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Tahmin edebiliyorum🤣 Yorumla Gezdolas01 1 yıl Walla saol ya sohbetin biraz benim ayarlarimi kendime getirsi saolasin yaa sabah sabah iyi geldin Yorumla Soran 1 yıl Sorun da bu ya herkese iyi geliyorum ama kimseyle işim yok🤣 Yorumla Gezdolas01 1 yıl Ne güzel.. iste kendi kendine ayaktasin Yorumla Soran 1 yıl Her zaman Yorumla Gezdolas01 1 yıl 👏👏👏 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yataktan çıkamayanlar +1 1 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Kimi çağırsam diye düşünüyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anneni Yorumla Professore 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Hee icermisin bi kahve yapiiim mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aç karnına içmem kahve sağol. Ben çaycıyim😅 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Günaydın 1 0 Yorumla
aliyigit1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Yatakta dönüyorum 1 17 Yorumla aliyigit1907 1 yıl Denize gitmeyi de istiyorum ama tek gideceğim. Bir arkadaş olsa çok iyi olurdu Yorumla Soran 1 yıl Vardır biri rehberi tara Yorumla aliyigit1907 1 yıl Yok yaa baktım yok Yorumla Soran 1 yıl Erkek olsun fark eder mi sonuçta sahilde arkadaş Yorumla aliyigit1907 1 yıl Hep erkekle gidiyorum bir kerede kız olsun istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Gittiğin yerde bul Yorumla aliyigit1907 1 yıl Nasıl bulacam öyle hadi gel benimle denize mı gir diyecem😊 Yorumla Soran 1 yıl Orası da senin beceriye kalmış da bizim erkekler becerikli değil bu konularda Yorumla aliyigit1907 1 yıl Sonra desem kıza yürüdüm diye taciz olayı başlayacak Yorumla Soran 1 yıl Aman bu kafayla siz zaten kimseye yaklaşamazsiniz Yorumla aliyigit1907 1 yıl Yalan mı ama sonra aldığımız tepki sonumuz olacak Yorumla Soran 1 yıl Sen devam et o zaman sızlanmaya Yorumla aliyigit1907 1 yıl Benimle denize gelir misin peki 😉 Yorumla Soran 1 yıl Denize girmiyorum ben Yorumla aliyigit1907 1 yıl Girme ben sana çay ikram edeyim ama yanımda dur Yorumla Soran 1 yıl Yanında durmak ise amaç, zaten sahildeki herkes yanında yönünde🤣 Yorumla aliyigit1907 1 yıl Denize girmekse amac yanimdakilerde denize giriyor o zaman 😊😊 Yorumla
kocyigit_1905 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Kahvaltı sofrası dayım kaşk kahvaltıyaaaaaa😃 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Aaaaa daha erken ya bugün haftasonu😅 Yorumla kocyigit_1905 1 yıl Olsun her gün erken uyanırım ben yaaaa güneşin doğusunu izliyorum sen sevmez misin 😃☺️ Yorumla Soran 1 yıl Yok ben erkenden kalkmayi sevmem uykum çok önemli Yorumla kocyigit_1905 1 yıl Evli değilsin galiba ileride evlenirsen de kalkma hiç 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Değilim de onunla ilgisi yok olsam da olmasam da uykum çok önemli😅 Yorumla kocyigit_1905 1 yıl Ahahahah oyyy oyyy yoksa iç Anadolu da mı oturuyorsun kız uykucu olacak Kırşehir de ne değilsin demi 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Yok İstanbul Yorumla
balviski6 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Yatak keyif sen 1 1 Yorumla balviski6 1 yıl Hazırlarım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Henüz uyanmadım daha. Günaydın kalkıp daha spora gitcem
Kalkanbilsem dışarıda işlerim var benimde ama daha kahvaltı yok ortada😅
O kadar rahat ki şu an ayaklarımı uzattımm mis gibi yatıyorum hiç kalkasım yokk 😂
Kahvaltı yaptım tekrar yatağa koştum yalnızım bugün of sen napiyorsun
Bende tam tersi işte. Yataktan çıkabilirsem mutfağa koşacağım😅
Tekmisin evli falanmi teksen uyu gitsin planın ne bugün
Uyumak güzel de açıktım açılmam lazım dışarı çıkacağım
Yaş doğrumu
Bi çayını içmeye geleyim benim çay çabuk bitti ya😀😀
Daha yapan yok ki, yapan olsa da içsek😅🤣
Demlimi seviyorsun yoksa ben gibi
Normal
Ben demli seviyorum kafa çayı 😀 klinikte yoksa çekilmez insanlar
Yok çok demli içemem şekersiz
Yalnızlıktan acı şekersiz ne varsa yiyip içiyorum 😀
Ben hazirlayım yarın beraber yapalım
Olmaz
Niye ya
Kahvaltıya kadar her türlü hizmetim var
Almayayım sağol
Of tanışmak istemiştim sadece instagram var mı
Yatakta dönüyorum ama mecburen kalkmak gerekecek yatak ısınmaya başladı
Yanında vardır biri
Olsa da keşke dsha da ısınsa yatak ama maalesef 😔😔
Neden yok tip mi kötü ya da huyun suyun
Bulamıyorum 😔 tıp (bence) kötü değil, huy suy kesinlikle kötü değil
Kimse kötü demiyor zaten. Koy bakalım Pp sana söyleyeyim nasılsın kötü mü iyi mi
Pp ye koymak istesem şimdiye kadar koyardım 😔 anon takılıyorum, görmek istersen yaz ama atarım, saklamam
İstediğim için değil bir anlık sana yorum yapmak için
Teşekkür ederim, ama dediğim gibi genel bölümde Pp ye koymak istemem foto
Demekki iyi değilsin kabul et
Eyvallah öyle olsun, iyi değilim 👍👍
Kendini gizleyip benim gizlilik düşünceme böyle yorum yapıyorsan, sana birşeyler anlatmanın mantığı yok demektir 😉 teşekkürler yorumların için, iyi günler
Ben nasıl çıkarım soruda 🤣 çıkilmıyor ama inst yazarsan olur
Yapiyordum ama işim yine engel oldu
İş olmaaazzzz haftasonu olmamış bu
Ya iştr dtresli gergin bir iş olunca boyle oluyor.
Ne ki o iş
Walla boş ver yaa sabah sabah sinirlerimi ziplattilar yine
Adanalı sakin 😅
🤣🤣🤣adanada yaşiyorum sadece adanalı değilim ama galiba hvsi suyuda bulaşti
Onu bilemem ben 01 bilirim iş ne söylesene gezgin😅
Gezgunlik mi kaldi ya gece gunduz isyeriyke ugrasmaktan ayarim kaçti. Satinalm mudur diyeyim.
Neyi satın alıyorsun müdür😅
Hersey🤣🤣
Tahmin edebiliyorum🤣
Walla saol ya sohbetin biraz benim ayarlarimi kendime getirsi saolasin yaa sabah sabah iyi geldin
Sorun da bu ya herkese iyi geliyorum ama kimseyle işim yok🤣
Ne güzel.. iste kendi kendine ayaktasin
Her zaman
👏👏👏
Yataktan çıkamayanlar +1
Kimi çağırsam diye düşünüyorum
Anneni
😂😂
Hee icermisin bi kahve yapiiim mi
Aç karnına içmem kahve sağol. Ben çaycıyim😅
Yatak keyfine devam hiçbir plan yok daha
Günaydın
Yatak keyfiii
Yatak keyfisiiii
Yatakta dönüyorum
Denize gitmeyi de istiyorum ama tek gideceğim. Bir arkadaş olsa çok iyi olurdu
Vardır biri rehberi tara
Yok yaa baktım yok
Erkek olsun fark eder mi sonuçta sahilde arkadaş
Hep erkekle gidiyorum bir kerede kız olsun istiyorum
Gittiğin yerde bul
Nasıl bulacam öyle hadi gel benimle denize mı gir diyecem😊
Orası da senin beceriye kalmış da bizim erkekler becerikli değil bu konularda
Sonra desem kıza yürüdüm diye taciz olayı başlayacak
Aman bu kafayla siz zaten kimseye yaklaşamazsiniz
Yalan mı ama sonra aldığımız tepki sonumuz olacak
Sen devam et o zaman sızlanmaya
Benimle denize gelir misin peki 😉
Denize girmiyorum ben
Girme ben sana çay ikram edeyim ama yanımda dur
Yanında durmak ise amaç, zaten sahildeki herkes yanında yönünde🤣
Denize girmekse amac yanimdakilerde denize giriyor o zaman 😊😊
Kahvaltı sofrası dayım kaşk kahvaltıyaaaaaa😃
Aaaaa daha erken ya bugün haftasonu😅
Olsun her gün erken uyanırım ben yaaaa güneşin doğusunu izliyorum sen sevmez misin 😃☺️
Yok ben erkenden kalkmayi sevmem uykum çok önemli
Evli değilsin galiba ileride evlenirsen de kalkma hiç 🤣
Değilim de onunla ilgisi yok olsam da olmasam da uykum çok önemli😅
Ahahahah oyyy oyyy yoksa iç Anadolu da mı oturuyorsun kız uykucu olacak Kırşehir de ne değilsin demi 🤣
Yok İstanbul
Uyandık
Yatak keyif sen
Hazırlarım sana