Aile & Toplum Bana beddua eder misiniz? Erorrrr Takip Et Xper 1 Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben pisliğin tekiyim yemediğim bok kalmadı hadi hep bir elden bana beddua yazın Allah uzun ömür versin erol beter olursun inşallah diye Güncellemeler1 yıl Allah uzun ömür versin erol beter olursun diye Güncellemeler1 yıl Beter olmakla beraber uzun ömür of eziyet olur süper Bana beddua eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İnşallah sana beddua edenlerin bedduası kabul olmaz amin. 0 1 Yorumla Erorrrr 1 yıl Yaptıklarımı bilsen böyle demezdin Yorumla
BenderRodriguez Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı. Benim duzm tutmaz ben dua ediyim mi 0 5 Yorumla Erorrrr 1 yıl Beddua dua değil et et Yorumla BenderRodriguez 1 yıl benim dualarin tersi oluyor genelde ben sana guzel hayat duasi edeyim sen surun kivran Yorumla Erorrrr 1 yıl Yok sen bişey etme en iyisi Yorumla BenderRodriguez 1 yıl Icimde kalir erol yapistiriyim bir iki dua fatiha okuyum en azindan Yorumla Erorrrr 1 yıl Yok olmaz kötü şeyler yaz yazacaksan benim için rahat etmez Yorumla
12fls Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Niye naptın ki 0 1 Yorumla Erorrrr 1 yıl Uf ne yapmadım ki kız arkadaşımı kardeşim dediğim kişi ile aldattım evlendim kız arkadaşımla görüşmeye devam ettim yakaladı sonra kız ciddi travma oldu fenaydı şimdi karımda hamile istemiyorum iiice Allah belamı versin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İnşallah sana beddua edenlerin bedduası kabul olmaz amin.
Yaptıklarımı bilsen böyle demezdin
Benim duzm tutmaz ben dua ediyim mi
Beddua dua değil et et
benim dualarin tersi oluyor genelde ben sana guzel hayat duasi edeyim sen surun kivran
Yok sen bişey etme en iyisi
Icimde kalir erol yapistiriyim bir iki dua fatiha okuyum en azindan
Yok olmaz kötü şeyler yaz yazacaksan benim için rahat etmez
Niye naptın ki
Uf ne yapmadım ki kız arkadaşımı kardeşim dediğim kişi ile aldattım evlendim kız arkadaşımla görüşmeye devam ettim yakaladı sonra kız ciddi travma oldu fenaydı şimdi karımda hamile istemiyorum iiice Allah belamı versin