Aile & Toplum Bir dilek hakkınız olsa bu ne olurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl lütfen sapıkça yorumlar yapmayın!!! Bir dilek hakkınız olsa bu ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Ben yok olmak isterdim sadece 0 0 Yorumla
Serenityyy1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Her zaman mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hayat yaşamak çünkü ne para ne mülk huzur ve mutluluğun yerini tutamıyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaaa huzurun ve sağlığın olsun yeter Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Bir hediye almak 🎁Doğum günümde bile kendi pastamı kendim alan biriyim🥺 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaa 😢 kıyamam sana. Üzülme benimde doğum günümü çok kutlayan yok Yorumla Brutual59 1 yıl Mahperiye bir hediye almak olurdu :) Yorumla
Meapsdears Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl İnsanların anlayışlı olmasını hayatlarımıza karışılmaması daha yaşanılabilir ve eşit haklarda yaşamamızı isterdim Ve beni anlayan bi aile sanırım 0 0 Yorumla
by_x- Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Sevdiğim insanlari hep hayatta kalsın isterdim.. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Özellikle annem Yorumla by_x- 1 yıl İkiside hem annem hem babam.. Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Sınırsız dilek hakkı.. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Akıllıca olurdu😂 Yorumla Cesurby 1 yıl Gerçekleşirse ikinci hakkımı sana sınırsız dilek dileyerek kullanabilirdim :))) Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Yalnız1ben Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yabancı dili türkçe gibi konuşabilmek 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. malum şahısı dilerdim herhalde 0 0 Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı. Eski zamana dönmek isterdim 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Akrep kadını 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben yok olmak isterdim sadece
Her zaman mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hayat yaşamak çünkü ne para ne mülk huzur ve mutluluğun yerini tutamıyor
Evet yaaa huzurun ve sağlığın olsun yeter
Bir hediye almak 🎁
Doğum günümde bile kendi pastamı kendim alan biriyim🥺
Yaa 😢 kıyamam sana. Üzülme benimde doğum günümü çok kutlayan yok
Mahperiye bir hediye almak olurdu :)
Dilek hakkım olsaydı senin sağlığın için kullanırdım.
İnsanların anlayışlı olmasını hayatlarımıza karışılmaması daha yaşanılabilir ve eşit haklarda yaşamamızı isterdim Ve beni anlayan bi aile sanırım
Sevdiğim insanlari hep hayatta kalsın isterdim..
Özellikle annem
İkiside hem annem hem babam..
Sınırsız dilek hakkı..
Akıllıca olurdu😂
Gerçekleşirse ikinci hakkımı sana sınırsız dilek dileyerek kullanabilirdim :)))
Teşekkür ederim
Yabancı dili türkçe gibi konuşabilmek
kabul edilenleri iptal et :D
malum şahısı dilerdim herhalde
Eski zamana dönmek isterdim
Sevdiğime kavuşabilmek
Onuu
Akrep kadını
Sonsuz dilek hakkı
Bilemiyorum
Bir güzeli dilerdim
Ölmek.