Arkadaşlar merhaba arkadaşınız eşimi aldattım dese hemen onun eşine yetiştiri misiniz yoksa sır mı saklarsınız?
Evet hemen söylerim onun eşine
Hayır sır saklarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hesap sorarım neden aldattığıyla ilgili. Hikayesini dinledikten sonra bunu eşine söylemesi gerektiğini ya da ondan kendisi boşanması gerektiğine dair durum neyi gerektiriyorsa ona göre tavsiye veririm. Kendi aralarında olan bir durum olduğu için laf yetiştirmem. Ama bu süre içinde eşiyle de muhattap olmamak için özen gösteririm. Çünkü eşinin kendisini aldattığını bildiğim birinin yüzüne her şey şey güllük gülistanlıkmış gibi gülümseyemem.
Asla yetiştirmem. Telkinlerim bu konuda hassasım. Aldatmalara gelemiyorum. Kişi eğer telkinlerimi ciddiye almıyor ya da yaa ne olacak erkeğiz edasıyla duruma yaklaşıyorsa, bir daha böyle bir şey yaptığında sakına gelip bu durumu benimle paylaşma böyle iğrenç dialoglara beni katma derim. Ama aramın kötü olduğu bir arkadaşım bile olsa sırrı bende kalır.
Sır olarak kalır
En iyi görüş için teşekkürler
en yakinini aldatan beni de aldatir soylerim
Cevap
5Cevap
%67 oranında saklayan kesim tamamen kanında kuzum olan ve anası türlü türlü oyunlarda oynanmış, kanı bozuk kişilerdir.
Hemen yetiştiren zevzeklerin ne amacı olabilir.
Arkadaşın eşini mi aldattı
Benim manita eşini aldatıyor iki senedir beraberiz
Beni ilgilendirmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?