2kişinin yaptıgı ahlaksızlığı tüm mahalle biliyor bişey yok ben diyincemi kabahat?

Evet 2evli ahlaksız yiyişmiş karısı da biliyor tüm mahalle biliyor. Bu ahlaksızlar şu an yaşlı karı hala adama kuyruk sallıyor. Ama adamın karısı hala ortamda selam veriyor bişey yokmuş gibi kıyıda kenarda kavga meydanda can ciger. En son kavga ettik geliniyle gelini bana ahlaksız dedi ve bende kaynananın yediği b... K ansıklopedi olur yazsak dedim diye. Herkes aman namus davası üstünü kapat diyor. Kaynanam gıl bana ahlaksız diyen bu ahlaksız kadının kaynanasını alttan almamı gizleme mi istiyor. Artık midem bulanıyor. Kadının boyu kadar oğlu bile annesi ona buna verdi biliyor. Gelini kocama kuyruk sallıyor bana ahlaksız diyor. Kaynanam alttan al gizle diyor. Bu nasıl olay Allah m ya nasıl bir olaya düştüm ben ahlaklı ahlaksız dedi diye fırca yiyor. Ahlaksız ak pakmış diye namuslu ayagına yatıyor her şey meydanda herkes susuyor. Sen konuşunca sen suçlusun pskolojim çok kötü ne yapsam

2kişinin yaptıgı ahlaksızlığı tüm mahalle biliyor bişey yok ben diyincemi kabahat?