Evlendik vs ama olmadi. Beni yetersiz gordu, benimle calismayan bir kadin olarak evlendi ama bundan biraz rahatsiz oldu. Memnun degilsen bosanalim, istedigin gibi bir kadinla evlenme hakkin hala var dedim.
Ayrıldık ama hesapta olmayan bir durum oldu. Plansız gebelik. Sonradan farkettim. Bebek hatirina evlenelim dedi kabul etmedim. Babamin sahibi oldigu baska evinde kaldim, evden vs calistim, babam para yolladı bir sekilde geçindim.
Bebek dogdu. Daha fazla zaman geçirmeye basladik. Bu aileyi ozellikle para icin, eve bir maas girsin diye dagitti. Evi erkek olarak tek gecindirmek istemedi. Baska sebeplerde elbet vardi ama ana konulardan biri buydu. pismanligini da görüyordum.
Kendisinden hic beklemedigim bir hareket yaptı ve iki ev uzak diye yakinima tasindi. 3 kr hesabini yapan adam, kendi evinden cikip kiraya gecti. Is sonrasi falanda çocugunu gorebilmek icin.
Bebemin dogumundan birkac ay gectikten sonra atama haberim geldi. Biz batı tarafındaydık. Atamam ic anadolu. Kara yoluyla 10-12 saatlik yol. Gitmesen mi, ben ayri kalacagim sizden dedi. Ekonomik ozgurluge ihtiyacim var, gitmemezlik yapamam, musait oldukça gelirsin dedim.
Kendisi geldikce ben bir sekilde ondan uzaklastim ve bunlar benim ozellikle, hesaplayarak yaptigim seyler degildi.
Atandigim yere tayin istemek istedi yer yoktu. Tayin açıldı, kendisi basvurmasina ragmen tayini çıkmadi.
O yaklastikca biz gittik mecburi olarak. Yanimizda olmak istedi olamadi. Aile olmak istedi olamadi. Evliligimizde calismami istedi, bunu sık sık söylüyordu bu konuda cok tartistik, parami yemek istedi. Ne zaman bosandim o zaman atandim. Parami yemek nasip olmadi... bana boyle muamele edecegine 1-2 sene daha beklese, akisa biraksa kamuya ataniyormusum zaten.
Ne aile olmak, ne aile huzuru, ne cocugunun yaninda olabilmek, ne de parami yemek nasip olmadi kendisine... bir seyleri cok mu istedi, hakkimi mi yedi bilmiyorum.
Ama kırardı beni. Ah etmisligim vardır. Beni kadin olarak calismaya baski yapmasi, durumumdan anlamamasi, ozel sektorun, milletin agiz kokusunu çektirme konusunda hicbir kaygisi olmamasi iticilestiriyordu. Erkegin para hesabi yapmasi, kadindan ekonomik destek beklemesi gercekten fazlasiyla itici. Evi gecindirmeye gözü almayan, yapamayan evlenmesin.
Evde ev hanimi olarak yaptıklarımi görmez, eve 3 kr para girsin diye hesap yapar, hesaplarina da uymami beklerdi. Uymadigim icin, kendi meslegim ve devlet disinda calismak istemedigimi soylerdim. Diger kadinlar diye ornek verirdi. Kendisinden de yuksek kazanıyorum. Simdi de ne hali varsa gorsun. O istedigi, ornek verdigi kadinlarla hala evlenebilir...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer