Meslek sahibi kız yerine ev hanımı bir kızla evlenince söz geçirebilir miyim? Baskın olan taraf olabilir miyim bu şekilde?

Ben karımın sözümden çoğunlukla çıkmamasını istiyorum. Bu yüzden sanırım evleneceğim kızın meslek sahibi olmaması daha uygun gibi. Siz ne dersiniz? Ev hanımı kıza söz geçirilebiliniyor mu yoksa tıpkı meslek sahibi kızlarda olduğu gibi ev hanımı kızlara da mı söz geçirilmiyor?

Ben meslek sahibiyim bu arada
Söz geçirebilirsin.
Onlara da söz geçirilmiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Siz burada feministlik yapıyorsunuz diye kadınlar ev hanımlığı yapmıyor mu sanıyorsunuz cahil yobazlar. Onların çoğu sizden kat kat daha mutlu ama farkında değilsiniz. Kendim bizzat şahit oluyorum meslek sahibi tanıdıklarım var stresli buluyorlar iş hayatını ve keşke ev hanımı olsaydım diyorlar. Umarım siz de onlar gibi olursunuz 😄😄
Güncellemeler
1 yıl
Bu feminist bozuntularına inat gidip hükmedeceğim bir kadın bulucam meslek sahibi oladabilir olmayadabilir fark etmez. Her halükarda hükmüm altına girecek. Ben KRAL olacağım. Karım bir KRAL ın karısı olacak. Bu feminist bozuntuları ise gidip kendi hükümleri altına alabilecekleri zavallı erkekler bulup onları kendilerine KÖLE yapacaklar ve bir KÖLE nin karısı olacaklar. İŞTE ARAMIZDAKİ FARK TAM OLARAK BU OLMUŞ OLACAK!!!
Meslek sahibi kız yerine ev hanımı bir kızla evlenince söz geçirebilir miyim? Baskın olan taraf olabilir miyim bu şekilde?