Komşum anneliğime vs laf soyledi iyi demişmiyim?

5yaşındaki oğlumun topunu arkadaşı bahçelerine düşürmüş. Kadın ağzına geleni sayıyor. Terbiye vermemişler vs vs cocukların ödü koptu bende seslendim lanet gelsin o topa geçimsiz insanlar alma boş ver gel oğlum dedim. Sırf anneliğime laf dedi diye balkonda beklerim asla tek bırakmam çocuğumu herkes anneliğimi över bu kadının gelini beni çok kskanır çekemez baktım kırmızı kafa diyor. Dedim kedi ulaşamaz pis der. Cahil sen boyada çıkan kremi boyaya katan kadınsın cehalet akar ne anlarsın kızıldan. Ordan kaynanası meymın dedi. Kaynanası kocası ve kendi 1cocuga zor bakıyor. Ben 3evlat buyuttum senelerce evimi dinler gece hep çocuğuna tatlı dillerle uyutuyor sun vs hiç mi üşenmiyorsun ben 1cocuga sabrım yok diyor gece döverek uyutuyor du çocuğunu anneliğime hayran olan kadın bana ahlaksız dedi. Bende ona şişko dedim kaynanan gecmişine bak gör kimde ahlak diye ağzıma geleni saydım. Kocama popo baş gösteren karı bana ahlak gösterince delirdim. Şimdi bu benle uğraşır ne yapsam görmez duymaz olsam daha iyi değilmi kezban çünkü gel gel dedi kavgaya çağırdı 😀

Komşum anneliğime vs laf soyledi iyi demişmiyim?