Aile & Toplum Sizin evde en çok siyaseti kim yapar? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor sanarsın gdp kadın kollarında oturmuşum kendime 🤣 püüü yemin ederim başım şişti laaa Bi SuSrMıSıN Sizin evde en çok siyaseti kim yapar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Kimse yapmaz 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Siyasi konuları konuşmaktan fazla haz etmem. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Genelde annem yapıyor ve çoğu zaman Bilip bilmeden konuşuyor 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kıyamam leee Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Arkadaş çevrem yok kanka bu son derler bir bakmışsın Mehmet Ali Birand ile Sitaset meydanı 0 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Sirayet? Yorumla Erogluzim 1 yıl ``Siyaset`` Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Babam yapar ama karşıt görüş olduğumuz için cevabını veririm 0 0 Yorumla
blange Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ben yapıyom ama evdeki herkesle aynı fikirde olduğum için sorun olmuyo 0 0 Yorumla
Asiadam209 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Gel beraber turancı ittihat hareketi partisini kuralım o zaman 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Babam. Normal sohbet edemiyoruz. Nasıl yapıyor ediyor, konuyu siyasete çekiyor. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kimse yapmaz anam ilgilenmez beni de sarmaz zati 1 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Mis gibi miss Yorumla
SüperOğuz Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Babam.. öhhhh baktık öhhh bittik öhhhh iflas ettik para yok müşteri yok vergi olmuş Allah kahhhretsin bıktım artık. 0 0 Yorumla
capkinlife Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl hehe ağzı konuşan babam yapar ama ondan daha fazla bilip sesimi çıkarmam daha delice sanırım deliyim 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Eniştem kafamı ütüler bol bol. 0 4 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Enişten her dakka sizde değildir herhalde ya Yorumla CptSimonRiley 1 yıl 3 km ötede oturuyor Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Her dakka sizde o zaman geçmiş olsun Yorumla CptSimonRiley 1 yıl Sağol Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Babaannem yapar ahhbsbhshshs 0 1 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Puhahahsj çok iyi Yorumla
spiritoitaliano Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek dışında kimsenin sesi cikmaz 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Kimse yapmıyor 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pek siyasi konulara girilmez çekirdek ailemde. 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babam yapar ama ciddiye almam 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evde siyaset konuşulmaz pek. 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gdp ne be 0 4 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl O sölenmez Yorumla 34Constantine 1 yıl Kulağıma fısılda Yorumla Dépaysement_ 1 yıl I ıııııı Yorumla 34Constantine 1 yıl Hıh Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yasak evde siyaset 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Bennn 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Genelde babam. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kimse yapmaz 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben :d 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben ve birader 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kimse yapmaz
Siyasi konuları konuşmaktan fazla haz etmem.
Genelde annem yapıyor ve çoğu zaman Bilip bilmeden konuşuyor
Kıyamam leee
Arkadaş çevrem yok kanka bu son derler bir bakmışsın Mehmet Ali Birand ile Sitaset meydanı
Sirayet?
``Siyaset``
Babam yapar ama karşıt görüş olduğumuz için cevabını veririm
Ben yapıyom ama evdeki herkesle aynı fikirde olduğum için sorun olmuyo
Gel beraber turancı ittihat hareketi partisini kuralım o zaman
Babam. Normal sohbet edemiyoruz. Nasıl yapıyor ediyor, konuyu siyasete çekiyor.
Kimse yapmaz anam ilgilenmez beni de sarmaz zati
Mis gibi miss
Babam.. öhhhh baktık öhhh bittik öhhhh iflas ettik para yok müşteri yok vergi olmuş Allah kahhhretsin bıktım artık.
Babam ama bizle yapmaz
hehe ağzı konuşan babam yapar ama ondan daha fazla bilip sesimi çıkarmam daha delice sanırım deliyim
Eniştem kafamı ütüler bol bol.
Enişten her dakka sizde değildir herhalde ya
3 km ötede oturuyor
Her dakka sizde o zaman geçmiş olsun
Sağol
Babaannem yapar ahhbsbhshshs
Puhahahsj çok iyi
Erkek dışında kimsenin sesi cikmaz
Kimse yapmıyor
Pek siyasi konulara girilmez çekirdek ailemde.
Babam yapar ama ciddiye almam
Evde siyaset konuşulmaz pek.
Aile ce siyaset sevmeyiz
Babaannem. Malum şahıs çıkmaya görsün🤗
Babam
Gdp ne be
O sölenmez
Kulağıma fısılda
I ıııııı
Hıh
Yasak evde siyaset
Bennn