Artık bu durumdan yoruldum içimde ki iyi niyetlilik sönmeye başladı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Erkeksin sen Kendine gel. Duygun düşüncen olmayacak robotsun sen
Ahdjakdkskdk öyleyizz
Siz iyi niyetli degilsiniz ki isiniz oluncaya kadar iyi numarasi yapiyosunuz
Ne alaka
Aynen yaa biz sapığız pisliğiz mikrobuz naletiz bu mu yani
Oyle, erkekler bi seyleri iyilestirmez, islerine gelirse nazik davranirlar bi sure o kadar
Cikarlari yoksa okuzdurler
Tabii hep sen serserilerin yanına gitmişsin kurunun yanında yaşıda yakıyorsun
Sana demiyorum genel boylesiniz yalan mi
Sana demiyorum genel diyorsun ama bana da diyorsun snkxskkxkskd nasıl olacak buu
Dedigim dogru sonucta sen oyle degilsen degilsindir
Emin ol ki bende bunu çoğu kızda görüyorum işlerini yaptırana kadar çok iyi ondan sonra yüzüne bakan yok
Senin dediğin cinsiyet değil karakter meselesi ama benim bahsetmek istediğim farklı
Diğer yorumlarıda okursan anlayacaksın
Olabilir smdi sen de kadinlari sucluyosun
Ay bana ne ya.. erkek dramindan biktim
İşte aynı şey ama ben ne yazdım bu karakter meselesi dedim ama karşılaştığım çoğu kız böyle
Yazma o zaman halla halla
Tavrınızı koyun ağırbaşlı olun sizde
Tavrımı koyuyorum zaten de sürekli aynı şeyleri yaşamak insanı yıpratıyor artık yaa
Ne gibi aynı şeyler
Gittiğim yerde erkek olduğum için bilgili olmam gerekiyormuş tavrına binip sanki anamızın karnından öğrenip geliyoruz sağlık sigortamı yaptırmaya gittiğimde kadın azarlar şekilde sen niye buraya geliyon diye değişik değişik konuştu kendisi bu arada danışma neyse ondan sonra askerliği erteletmek için gittim orada ki kadının kaba davranışları bugünde karışık aqua parkta erkek olduğum için damsız giremiyormuşum ama kızlar yanında erkek olmadan girdi içeri gittim onlar giriyor biz niye giremiyoruz dedim yanında ki kadında çocuklar masum zararsız girivesinler dedi kadında hala tek erkek oldukları için giremez dedi biraz zorladım öylelikle girdim vazgeçmedim
Masum zararsız demeleri bile ne biliyim sanki kötü varlıkmış gibi hissettim kendimi
Öyle yapanları polise şikayet etsene
Ağzına sjc
Askerlikte ki yerdeki kadını sağlam azarladım sen benimle böyle konuşamazsın bilmediğim için geliyorum dedim başka kadın geldi onunla güler yüzlü bir şekilde konuştum sigorta binasındaki danışmayıda şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı işine hala devam ediyor ve aynı şekilde bugünkü olayıda şikayet edicem ama kime bilmiyorum onu araştırıyorum aqua parkta belediye ye ait bir yerdi ama yarı özelde olabilir
Uyuşturucu ihbarı yap o kişinin ismini kendin isminmiş gibi kullan ki ihbarı o yapmış gibi olsun sonrası onu kovarlar zaten
Onu bile yapamam ben
Niye çok mu zor
ya da uzak dur tercihlerini değiştir öyle insanları görünce ters ters bakıp geçip git
Çok zor değil kolay ama yalan söylemek benlik değil