Aile & Toplum Sizde vaziyetler nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tatil girmisken hazır çalışmaya devam :) sizlerde durumlar nasıl? Sizde vaziyetler nasıl? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) 1 yıl ne çalışıyorsun usta... fatihin fermanı gibi yazı görüyorum.. ilgimi çekti... 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Matematik eğitim programı :) yeni müfredatı okuyorum bakalım ne yapacaz diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl vay babammm vay... bu sitede matematikten anlayan da mı varmış... Yorumla Soran 1 yıl Öğretmenim dostum ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok ya? Yorumla Soran 1 yıl Cidden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl kaç yaş grubuna peki... Yorumla Soran 1 yıl Ortaokul 5-6-7-8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sen kaç yaşındasın pekiii aga Yorumla Soran 1 yıl 27 şu an :) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boy kilo nasıl peki... tam evlenilecek adamsın da... ondan diyorum... Yorumla Soran 1 yıl Sen kadın değilsin ama farkında mısın? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl homofobik misin? Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kardwşim 27 yaşında okuyormusun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Çalışıyorum ya mesleğim öğretmenlik Yorumla
lordumdiyeceksin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Çalışmıyoruz 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Niye ayol Yorumla lordumdiyeceksin 1 yıl Keyifçiyiz Yorumla Soran 1 yıl Ooo çok iyi :) Yorumla lordumdiyeceksin 1 yıl Öylee😏😏😅 Yorumla Soran 1 yıl Süper valla Yorumla lordumdiyeceksin 1 yıl Sende keyif yap o zaman😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yapayım ki çalışmam lazım çok sıkıldım Yorumla lordumdiyeceksin 1 yıl Dizi izle bikaç bölümmm Yorumla Soran 1 yıl Yok ya ders çalışmam lazım Yorumla lordumdiyeceksin 1 yıl Tımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne çalışıyorsun usta... fatihin fermanı gibi yazı görüyorum.. ilgimi çekti...
Matematik eğitim programı :) yeni müfredatı okuyorum bakalım ne yapacaz diye
vay babammm vay... bu sitede matematikten anlayan da mı varmış...
Öğretmenim dostum ben
yok ya?
Cidden
kaç yaş grubuna peki...
Ortaokul 5-6-7-8
sen kaç yaşındasın pekiii aga
27 şu an :)
boy kilo nasıl peki... tam evlenilecek adamsın da... ondan diyorum...
Sen kadın değilsin ama farkında mısın?
homofobik misin?
kardwşim 27 yaşında okuyormusun
Çalışıyorum ya mesleğim öğretmenlik
Çalışmıyoruz
Niye ayol
Keyifçiyiz
Ooo çok iyi :)
Öylee😏😏😅
Süper valla
Sende keyif yap o zaman😁😁
Nasıl yapayım ki çalışmam lazım çok sıkıldım