gelecekteki beklentilerine bağlı.. Eğer yapayanlız herşeyi tek başına çözmeye uğraşan biri olmak istersen tabiki evlenme. Ağlamak istediğinde sarılacak bir omuz, anlatmak istediğinde evin içinde insan çok ararsın :))
Valla çok düşündüm üzerine cidden şöyle bi 10 sn falan. Yok değildir ya bence. Evlenmemek kusur sayılmaz. Napmış yani evlenmeyen kadınlar adam mı öldürmüş dağa mı çıkmış?
Kadınlar erkekleri sömürmek için evleniyor. Çocuk yapıp boşanıp adamdan aldıkları nafaka ve tazminatla hergün başka bir erkekle yatıyorlar. Evlenmek bir erkek için tamamen a p t@llık
Avrupalı ne? Onu demiyorum irk olan Türk olanlar elin almanyasinda ingilteresinde dolu yabancı varken nasi oluyorsa gidiyor turkle evleniyolar. Onu anlamıyorum. Orada ne güzel seçenek fazla. Niye gidip turkle evlenir insan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
gelecekteki beklentilerine bağlı.. Eğer yapayanlız herşeyi tek başına çözmeye uğraşan biri olmak istersen tabiki evlenme. Ağlamak istediğinde sarılacak bir omuz, anlatmak istediğinde evin içinde insan çok ararsın :))
Valla çok düşündüm üzerine cidden şöyle bi 10 sn falan. Yok değildir ya bence. Evlenmemek kusur sayılmaz. Napmış yani evlenmeyen kadınlar adam mı öldürmüş dağa mı çıkmış?
Evlenmemek kusur değildir
Boşanmakta kusur değildir
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi
Kadınlar erkekleri sömürmek için evleniyor. Çocuk yapıp boşanıp adamdan aldıkları nafaka ve tazminatla hergün başka bir erkekle yatıyorlar. Evlenmek bir erkek için tamamen a p t@llık
Kadın içinde kusurmu
Evlilik sünnettir zorunluluk değil tabi müslümanlara.
Değil evlenme ama kusurlu olarak gösterilir erkek içinde geçerlidir bu
Şimdi evlenmeyen var evlenmeyen var. Mesela senin pp deki kadının yaptığını yapsan hayatın kararirdi djdhdjdj tabi Elon musk gibisini nereden bulucan
Onun yaptiğini yapsam hayatim kurtulurdu
Onun yaptığını Elon muskla yapamazsin işte keko bi Türko ile olur. Çocuğuna bile para vermez
Keko türkoyu napim
Ayni şekilde Elon harici de çok zengindi kadın
Senin imkanlar öyle turkoyuz
Ben avrupaliyim
Avrupada yaşayan turkler gidiyo kocaman Avrupada turkle evleniyor. Benim yabancıyla evlenme ihtimalim senden daha fazla maalesef
Hayir ben zaten avrupaliyim doğma büyme
Avrupalı ne? Onu demiyorum irk olan Türk olanlar elin almanyasinda ingilteresinde dolu yabancı varken nasi oluyorsa gidiyor turkle evleniyolar. Onu anlamıyorum. Orada ne güzel seçenek fazla. Niye gidip turkle evlenir insan
Bilmiyorum neyse evlenme düşüncem yok benim zaten
Hayatını yaşa avrupa orasi. Tr şartlarıyla bir değil
Tesla alıcam
Orada almak kolay tabi hemen al keyfine bak. Bizim burada 1 araba alırken 6 araba parası ödüyoruz ekonomimiz çok iyi djdhdnd
Elon musk gibisini bulamam tabi ama beni tanısa bence etkilenir ayrica amerikadan erkek arkadasim var zengin ve zeki
Zengin ve zekise tek kız arkadaşı sen olmayabilirsin jdhdjdjd
O bana sadık
İnşallah öyledir
Değil evlenmek zorunda değilsin.
Hiç kimse için zorunluluk değil
Herkes evlenmek zorunda değil.
Evlilik istmeyen kadın yoktur evlenemeyen istenmiyendir
Değil ama dedikodularada çare yok
evlenmeyen kadın akıllıdır
O zaman ben akıllıyım
bencede
Yooo