AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızlara sormussun ama güzelliğinin bi hayranı olarak bende bişiler yzmak istedim. anneler erkek cocuga daha düşkündürler nedense. kızlar napsa yaranamaz gibi. hele bu devirde kuşak çatışması had safhada. bu yüzden orta yolu bulmak zor. enmantıklısı biraz uyumlu olmaya calısmak çünkü sonucta üzülen sen olacaksın.
Evet annem de öyle erkek çocuklarına. Düşkün katılıyorum ne yapmakta yaranamıyoz kendimden bılıyorum
demek tekstildesin. seninle aynı yerde calışmak vardı ya.
He dedıkodu yapardık
Yapardik 😃 senin dedikodunu yapan coktur o kesin. Oranin en guzel kizisin
Evet işyerinde çok Dedıkodu dönüyor maalesef
Evet cok esniyosan uykun geliyosa felak nas oku. Istersen bende okurum senin gibilere cok nazar deger
Nerden bıldın evet esnıyom hep
O zamanlarda oku bunlari. Hatta su 7ctigin sisen falan varsa sisenin agzina agzini daya onada oku etkisini gorursun. Masallah sana
Ya işe yarar mı cidden
Inan bana yarar. Senin icin ben okumak isterdim maalesef uzagim sen oku. Bu sicaklarda zorlaniyo musun calisirken
Evet sıcak olunca zor bide uykusuzluk tekstıl işi zor zaten
Necisin tekstilde? Makine basi evet zor olur sicak ayri bel boyun agrisi ayri
Makınacıyım
Isin zor o zaman. Allah yardimcin olsun.
Zor ki ne zor
Umarim masa basi bi is bulursun sana oylesi yakisir. En guzeli kendi isin olcak sevdigin bi is yapcaksin severek yorulmak bile guzel olur o zaman.
Konuşalım mı biraz
Konuşmak istiyorum
gece hiç girmedim. yazacağını bilsem girerdim. hayırdır kötü müsün?
O çocukla konuştum
neden
Ben ona karşı hıslerımın olduğunu söyledim sonra kavga ettık engelledım onu hakaret etti
abinin arkadası mı yoksa ondan önceki mi anlamadım?
ve sana nasıl hakaret edebilir bi erkek anlamıyorum onun erkekliğine tüküreyim
Bahsettım abımjn arkadaşı
Uzatma yok işte aptal mısın dedi
senide anlamıyorum neden kendini bu duruma düşürdün. ya senle adam gibi konusmamız lazım sen kendinin farkında değilsin
Bende anlamadım gerçekten çünkü böyle davranacağını hiç bilmiyordum
ama bundan öncekinde de sorun yasadın ya bi erkek sana sahipse basına tac etmeli sen baska bi güzelliksin seyre doyum olmayacak bi güzellik.
Bi egıtımcı nasıl böyle davranır ya
meslek baska karakter baska. sen yanlış yapıyosun daha bencil daha kendini begenmiş olmalısın. ilişkilerde yanlış yoldasın anladığım
Öyle biri değilim işte en son bana yaşattığını yaşa dedim engelledım
ilişkiniz bile olmadı daha. cabuk baglanıyosun bunun sebebide sevgi aclığı
Ya benim ona istek atmam zaten büyük bir şey di benim için çünkü kaç boyunca aklımdan çıkmadı çabuk bağlanmak degıl kendi yazdı kendısı numarasını verdi kendjsı misal görüntülü arıyordu bide bana ben daha yüzüne bile bakmadım dedi..
sen yeterince özgüvenli değilsin o zaman. seni begendi ama konusunca vazgecti o zaman
ama ben üstüne gıtmedım gerçekten öyle gurursuz değilim sureklı arıyıp mesaj atan biri degılım
ama yanlış yapıyosun bence. erkek senin peşinde koşmalı sen harika bi kız oldugunun farkında değilsin
Hataydı benımkisi ve ilk defa böyle bir şey yaptım
yapmasan aklında kalacaktı cesaretini takdir ediyorum prenses
İşte zaten aklımda idi hep ya benım için doğru kişi ise dedim ama hüsrana uğradım
öğrenmiş oldun melek yüzlü. atlatıp önüne bakmalısın seni kımsenin üzmesine izin vermemelisin
Yok asla artık zaten kimse de olmasın istemiyorum
olacak bi ömür yalnız kalmıcaksın ama bi süre yalnız kalmalı ve kafa dinlemelisin bu arada ekik ve yanlışlarını gidermelisin. yanlışkarını düzelttiğinde hersey değişecek göreceksin
Yanlış anlama ben aşk arayışında değilim zaten o çocukta da ışık gördüm ki yazdım ona evet kendımj psıkolojık olarak toparlamam gerekiyor
ne zaman bana acacaksın içini sabırla beklicem seni hayran oldugum güzellik
Ya stresli bi yaşam tarzım var hem iş hem aile hem aşk hayatında öyle yani
bende yorgunluğunu, bıkkınlığını almak istiyorum üstünden. sana iyi gelmek, anlaşıldığını hissettirmek. karşılığında hiçbişey beklemeden
Bılıyorum o yönden şüphem yok samımıyıtıne guvenıyorum kendime hep bi yol arıyorum
bırak beraber bulalım o yolu. sana sadece hayranlık duyuyorum senden hiç beklenti içine girmicem rahat ol
Nasıl bulcaz ki o yolu :)
sen yeter ki gözünü aç iste. senin için daha iyi olacak. dediğim gibi kendine çok haksızlık ediyosun
saglik konusunda cok takintili, dinlemiyorum bazen ondan tartisiyoruz genelde
Biz her konuda
yine de birbirinizin kiymetini bilin en degerli sey aile