Kaynanam dan nefret ediyorum?

Evliyim iki çocuğum var ben hiç bir zaman istenilen gelin olmadım eşimin ailesi beni hiç istemediler eşime layık görmediler ama her şeye rağmen evlendik kimseyi dinlemedik iki çocuğumuz oldu mutluyuz huzurluyuz ama kayınvalidem olacak kadın biz evli olmamıza rağmen kaç kere yuvamızı yıkmaya çalıştı benim yanımda eşime onu başkasıyla evlendirmek istediğini söyledi durdu sürekli beni istemediğini belli eden sözler etti ve davranışlar da bulundu artık iyice huzurumuz kaçtı eşimle de onun yüzünden çok kavga ettik ayrılma noktasına kadar geldik kadın huzur muzur bırakmamıştı sürekli her yaptığım bişeye bir kulp buluyordu bir kere benim hakkımda iyi bişey söylediğini duymadım görmedim ancak kötülesin bende artık bağımı koparttım konuşmuyorum hakkımı helal de etmiyorum etmeyeceğim de hiç bir zaman ve torunlarını da göstermiyor onları görmeyi de haketmiyor netice de ben doğurdum o çocuklari da ben kötüysem çocuklarımı görmeye hakkı da yok torunlarını sevseydi düşünseydi bizim yuvamızı yıkmaya çalışmazdı huzurumuzu bozmazdı bana nispet yaparak benim yanımda eşimi başkasıyla evlendireceğini söylemezdi bunları yapıyorsa benim çocuklarımı görmeye de hakkı yok en önemlisi beni büyütüp bu yaşa getiren her zorluğu çeken aileme laf edecek kadar düşmüş bir insan benim çocuklarımı da göremez kimse benim aileme laf edemez özellikle beni yetiştirme tarzına ben aileme kızarım eleştiririm ama kimsenin aileme laf etmesine izin vermem ne olursa olsun hele bu kadın kaynanamsa asla izin vermem bana laf edene kadar benim aileme laf edene kadar kendi yetiştirdiği kızı eleştirsin önce kendi kızının yemediği halt kalmadı bana diyene bak ben onun kızı gibi babasız çocuk doğurmadım gidip evli birinin m*t*r*e*s*i olmadım bunu ona açıkça demiştim ve dediğime de asla pişman olmadım haketti çünkü

Kaynanam dan nefret ediyorum?