Abimin eşi bizlerle konuşmuyor lütfen bakın?

Merhabalar abim evleneli 8 9 ay falan oldu evlilikleri zor oldu maddi sıkıntı oldu abimin eşi işten çıkarıldı sıkıntı yaşadılar. Anneme hak vermiyorum ama annem de erken evlendiniz diye dillendirdi hani en başından abimin eşiyle bir soğuklukları oldu annem gelinlik bakmaya gitmedi bende gitmedim ama açıkçası benim eşim mesafeli olmamı istiyor o yüzden gitmedim. kız Allah var anne baba dedi bizimkilere ama alınganlık yapıyor bir keresinde dedim ki hastayım şu bu dememek lazım hafta da bir kez annelere gitmek lazım diye ufak bir not düştüm. kız bize mesafeli en başta iyiydi ama işten çıkarıldı tekrardan iş buldu o sırada annemler aramadı onları yalan değil bizde maddi destek olmadık eşim mesafeli ol diyor ayda 1 kez abimi aradım eşinide sordum yani. en son annemle abim kavga ettiler annemle kızın iş seçtiği için iş bulamıyor diye konuşmuştuk. Annem kavga ederken kıza kaldırıp bunu demiş. Ama annem benim adımı vermemiş bilmiyorum niyeyse kız annemi engelledi bizleri arayıp sormuyor geçen teyzesi vefat etmiş aradım açmadı doğum günümü kutlamadı taziye için yazdım kuru bir teşekkür ederim yazmış dünde hem abimi hem bunu aradım telefon bakmıyor lar abimde ne annemin babamın telefonuna bakmaz oldu kızmı dolduruyor bilmiyorum ilişkiler koptu Sizce sorun nedir hani derdi ne bilmiyorum

Abimin eşi bizlerle konuşmuyor lütfen bakın?