1 yılLisede çok güzel anılarım oldu bizim dönemin aşkı da arkadaşlığı da temizdi. Herkesin derdi eğlenmek, şakalar yapmaktı. Lisedeki ilk aşkımı hele ki unutur muyum platonik olarak kaldı ama sanırım şu anda evlilik sürecinde sosyal medyasında görmüştüm ciddi birlikteliğini her neyse açıkçası kendimi oldukça şanslı hissediyorum ki iyi ki 2009 ve 2013 yılları arasında lise zamanımı harcamışım ve şu anda halen lise arkadaşlarım en iyi dostlarım ve görüşüyoruz hep. :)
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tabi, hayatın en güzel zamanlari o zamanlardı. Çok özlüyorum, belki de en ozledigim zamanlarimdir, ama büyüdüğünüz ortamda önemli yanı benim o dönemler ortamım çok iyiydi
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılLiseyi hiç özlemiyorum liseden arkadaṣlarımda pek kalmadı zaten, üniversite hayatımda olmadı. Hiç bi anımı özlemiyorum hiç biri güzel ve özel değildi.
11 Yorumla
Geliyor aklıma özlüyor muyim bilmiyorum ama arada bir profilene bakıyorum. Kızı olmuş. Acaba birgün karsilasirmiyiz bilmiyorum
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÖzlemem
00 Yorumla
1 yılLise aşkları Şu an çok saçma geliyor bana.
Ama lisedeki tüm anilarm aklımda ve çok güzel şeyler di51 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aklıma geliyor, güzel anılar olarak hatırlıyorum ancak özlemiyorum. Şu an daha çok üniversite yıllarımda olmayı isterdim.
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılHer lisemin onunden gecerken okula kufur ediyorum o kadar kötüydü 😂ask konusuna girmeyelim platonik anilarim depreşiyor
11 Yorumla Ben ortaokulu özlüyorum ilk askimi o günleri. Lise benim için çok da şey değildi. Travma ilişkim başladı lisede olmaz olsun
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıllisede ilk aşık olduğum tipsizlesmis nasıl buna aşık olmuşum dedim kendime
diğeri ise hala çok çekici kendine has bir aurası olan biriydi ama maalesef acı bir şekilde hayata veda etti mekanı cennet olsun güzel insanın 💔12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAmin 🤲🏻
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılİnsanların en güzel yıllarıdır ve genellikle değeri bilinmez
21 Yorumla
1 yılÖzlüyorum biraz güzel günlerim olmuştu. Kız lisesinde okudum lise aşkım olmadı.
16 Yorumla- 1 yıl
Lise aşkları uzun olur derler genellikle
- 1 yıl
Orası öyle tabi
- 1 yıl
Evet öyle
Lise aşkım olmadı. Kimseden hoşlanamıyordum. Benden hoşlanan kişileri de kabul etmemiştim bu yüzden.
11 Yorumla- 1 yıl
Birine evet diyeydinde bı anı kalsaydı ne Jeynoo 🙂
1 yıl32 kişilik bir kız grubunun içinde ne aşkı 😅
119 Yorumla- 1 yıl
Hayır fjfjdj
- 1 yıl
Birkaç erkek hoca dışında tüm hocalar ve tüm okul kızdı 😄
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
İmam hatip lisesiydi ya bölüm yok onlarda
- 1 yıl
Aynn
- 1 yıl
Hayır yasak
- 1 yıl
Gerçi bi ark. baska şehirden gelmişti orada yine imam hatibe gidiyormuş erkek var demişti. Yasak değil demekki
- 1 yıl
Hangisi
- 1 yıl
🤭
1 yılLisede bir aşkım yoktu, çekici bir kız da değildim. Kendi halimde takılıyordum.
13 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok güzel anılarım var
22 yaşındaymışsın hatırlaman normal 5-6 seneye yemişim liseyi hiç birini hatırlamıycan
11 YorumlaLiseyi hiç sevmezdim, iyi ki bitti. 🌝🧘🏼♀️😌💆🏼♀️☘️
17 YorumlaLisede iyi de daha çok eskilerden çocukluk zamanlarını milletin ziline basıp kaçtığımız yaptığımız mahalle maçlarını özlüyorum hiç bir kaygımız olmadan
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOrtaokul da platonik olduğum kişi gibi karakter sahibi birisi aramayacağım diye düşünüyorum hâlâ. Ne lisesi😂 lisede 1 kee olmuştu sevdiğim birisi
10 Yorumla
1 yılO dizi gibi lise hayatı yaşasaydım özlerdim belki ama gerçi yine de özledim
41 Yorumla
1 yılÖyle bir lisede okudum ki okul tam pp resmimin hemen karşısında manzaraya sahipdi (Antalya endüstri meslek lisesi) ama okulda 5-6 kız vardı. O kızlara ulaşmak megan fox la her gece buluşmaya benzerdi. Lise aşkım olmadı bu sebeple.
10 YorumlaLiseyi tamamen özlüyorum ruhen en iyi olduğun zamanlar o zamanlardı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖzlem herzaman olur yanindan ayrilinca bile 🤭
Ama cokta gerek kalmiyor buna cunku liseden 2019a 9 yil Sevgili
5 yildir evli 😊 darisi basiniza
10 YorumlaLiseyi çok özlüyorum üniversitede öyle güzel anım olmadı maalesef o yüzden lise bir başkaydı benim için ya
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Türkiye'nin en iyi liselerinden birinde okudum, oldukça elit bir ortamı vardı o ortamı özledim evet. Aşık ise hiç olmadım.
10 Yorumla
1 yılEvet rüyalarıma giriyor 10 senedir kendimi lisede görüyorum
12 Yorumla
1 yılAilem liseye gitmeme izin vermediği için yok
15 Yorumla- 1 yıl
Yaa🥲
- 1 yıl
Öyle gerçekten bu zamanda okumanın da bir önemi yok
Özlendi anılar aşk yoktu ama güzel anılar birikti
17 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLise anılarım bok gibi bok gibi varoş bir lisede okudum maalesef teneffüslerde k*rdolar halay çekerdi falan birlik beraberlik yoktu lise askimda yrk kafalinin önde gideniydi
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. lisede olan aşkın bir ciddiyeti olmaz
25 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok utanç olarak kaldılar.
21 Yorumla
1 yılLiseyi açıktan okudum lise aşkım olmadı.
31 Yorumla
1 yılLise anılarımı özlüyorum evet 😅
21 Yorumla
1 yılnefret ederim o dönemden. çok kötüydü benim için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılözlemiyorum da o zamanlar yapamadığım şeyler aklıma geliyor keşke yapsaydım dediğim
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı. Aklıma geldiği oluyor ama özlemek değilde utanmak sonucu. Ne canım yapmışım diyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır hiç özlemiyorum ne liseyi ne de çocukluğu, aşkı bile hiç yaşamadım
00 Yorumla
1 yılLise hayatım çok güzeldi ama aşkım yoktu
11 YorumlaÖzlemek değil de bazen aklıma geliyor
11 Yorumla
1 yılHayır özlem duymuyorum
11 Yorumla
1 yılHayır özlemiyorum lise aşkımda yoktu
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Lise zamanlari ozlenilir tabii
11 Yorumla
1 yılevett en guzel zamanlarimdiii
13 Yorumla- 1 yıl
Harbiden ya
Gizli Üye(30-35)1 yıllisede ne anım ne aşkım oldu
31 Yorumla
1 yılLisede aşık olmadım hiç. Hep eğlence hep zevk için takilirdik. Lisede ki kızlara hiç güven olmuyor
10 YorumlaNe zaman bir hanımeli çiçeğini koklasam lise 1 de gördüğüm o güzel ve meçhul kızı hatırlarım o kadar taze ve o kadar unutulmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArada geliyor özlüyorum
11 YorumlaBen unuturum.
10 Yorumla
1 yılLisede içimde kalan aşkım var
10 YorumlaFul ucube ergenler vardı pekte özlemiyorum
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılHyr özlemiyorum
21 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
1 yılAsla
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBen 🙈
110 Yorumla- 1 yıl
İlginç 😂
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Ney o
- 1 yıl
Anladım
Açmıyorum mesaj yürü git
1 yılEğlenceli zamanlardı (daha yeni mezun oldum)
111 Yorumla- 1 yıl
@skmleyuzlesh hahaha baya iyiydi yâd edelim
- 1 yıl
berbattı neyseki bitti
- 1 yıl
Ne olumlusu olumlunun o'su yok
- 1 yıl
Tüm sınıfla kavgalıydım ve evlenme hayali kurduğum kişide beni sevmiyordu. bence bu bile yeterli..
- 1 yıl
Bilmiyorum sınıftan birisiyle aynı kişiyi seviyorduk, diğeri bana zargana dedi bende ona obez dedim, birisi sesini niye yükselttin diye kavga etti (sesim normal), diğeri arkamızdan konuşmussun dedi (asla konuşmadım) kavga etti. Herkes kavga etmek için bişeyler arıyor
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılBoş buluyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Onlar da boş
- 1 yıl
Boş zaten 🙄
- Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılAnıları özlüyorum
11 Yorumla Lisede imanliydim ben
10 Yorumla
1 yıllisa aşkı ne ergen aşkı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbaşka ya onlar
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen ozluyorum
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Lisede hiç anılarım olmadı
00 Yorumla
1 yılBen cok ozluyorm
32 Yorumla- 1 yıl
Her insan ozluyodur o yillari, guzel anilar kaliyor cunku
1 yılLise anıları geliyor
10 YorumlaHayır 🙂↔️
10 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026