İnsan neden birini kıskandırmaya çalışır kıskandırmak ister o kişiyi kışkırtır?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Acaba benden hoşlanıyor mu beni seviyor mu bana karşı hisleri var mı diye
Bence onla alakası yok ya bana çok saçma gelıyor bide bana karşı yapıyor hiç anlamış değilim takmıyorum umursamıyorum zaten onun yaptığını şey bana göre kışkırtmak gibi bişey
Ya bence o anlamda yapmıyor bana göre kışkırtmak için yapıyor tamamen öyle bi duyguları da yok zaten ayrıca ben takmıyorum onu umursamıyorum hala gelmiş bana salam şey yapıyor ya
Tam olarak aranızdaki mesele bilmediğim için bir şey diyemem
Gerçekten sinir bozucu bişey ya kusura bakma bu arada
Yok estağfurullah ne kusuru
Ya bide ne sorucam sana benı gördüğünü günde bana bakıyor şaka gibi yanı onun haberi yok benım burada olmamdan hala bana bakıyor çıldırmalık resmen ya ben takmıyorım onu
Bilmiyorum ki ben ilişki konusunda kötüyüm
İlgi çekmek için
Bence onla alakası yok ya bana çok saçma gelıyor bide bana karşı yapıyor hiç anlamış değilim takmıyorum umursamıyorum zaten onun yaptığını şey bana göre kışkırtmak gibi bişey
Seni kışkırtmayı başarıyorsa bu da ilgini çektiği anlamına geliyor zaten
Ben mı onun ilgisi çekiyprım dldödşd
Ya bide ne sorucam sana benı gördüğünü günde bana bakıyor şaka gibi yanı onun haberi yok benım burada olmamdan hala bana bakıyor çıldırmalık resmen ya ben takmıyorım onu
Aranızda hiçbir şey geçti mi yaşandı mı
Daha öncesinde yani
Bilmiyorum ya eskisi gibi önceden normal arkadaştık ben artık takmıyorum ya değiştim tamamen ben kendı halındeyım böylesi daha iyiymiş çünkü
Bu kız mı erkek mi
Benım böyle olmam gerekıyormuş tamamen önceden benı üzdü bazen de kırılan oldum kullandı bu kadar bende değmez dedim insanları takmıyorım tamamen
Bazı insanlar sana ne yaşattığıyla ilgilenmiyorlar sadece kendilerine bir uğraş eğlence arıyorlar Bu yüzden de seninle uğraşıyor olabilir bence de takmamalısın
Ne fark eder kız olsun erkek olsun her ikisi içinde geçerli
Tamamen
Eğer sonradan bir pişmanlık duyup senden hoşlandıysa ve ilgini çekemediyse kıskandırmak ikinci yolu olabilir onun
Yok arkadaşsa ya da eski sevgili ise ona göre bir yorum yapacaktım
Kız olsaydı seni kıskanıyor olabilir derdim
Yanı bende öyle düşünüyorum tamamen ya gelıp benı kıskandırmak kendısı ile hahahahah çok komık bişey Allah kımsenın başına vermesin diycem de takmıyorum kısaca umursamıyorum ya
Kız tamamen işte?
Yani kusura bakma ama belli ki biraz da olsa umursuyorsun ki burada bunları yazmak içini dökmek istemişsin ama bu bir sorun değil
Yok ya merak ettim ya sadece neden artık böyle yapıyor şöyle davranıyor gına geldı artık
Ama takmıyorum da dediğin gibi dökmek istedim bu kadar sonunda anlayan birisi benı
Ne demek bir şey değil
Benı ne anlamda kıskansın ki ya saçma bence
Daha iyi anlatabilmek için şöyle bir örnek vereyim eskiden aynı şeyleri yapan bir kız arkadaşım vardı ve ona kardeşim gibi derdim ondan sonra küstüğümüzde ikimizin de sevmediği insanlarla yakınlaşmaya başladı ve beni de yalnızlaştırmaya çalıştı ama işe yaramadı. Benimle yeniden dost olmak istiyordu kabul etmediğim için böyle yapıyordu kıskandırıyordu aklınca. Sonra tekrar gelip pişman olduğunu söylüyordu ben yine kabul etmiyordum ve yine aynı şeyler yaşanıyordu, sevmediğimiz insanlarla samimi olarak dikkatimi çekmeye çalışıyordu. Mesele de şuydu hiç kimse benim gibi ona güven vermiyordu yanında olmuyordu en mantıklı kararları vermesinde ben yardımcı oluyordum ona ve zor zamanlarında çok iyi ilgi veriyordum Hatta diyor ki senin erkek halin olsa sevgili olurum. Ama kız tamamen hetero yani beni kıskanma sebebi artık ona verdiğim şeyleri vermiyor olmamdı.
Yalnız kalırsam daha çok üzüleceğimi ve ona geri döneceğimi arkadaş olacağımı düşündü ama ben onun gibi birisi değildim tek başıma da kalabilirdim ve bunu fark ettikçe daha çok sinirlendi daha çok beni kıskandırmaya çalıştı. Yani birilerini iyi kudurtuyorsan doğru yoldasın demektir.
Aynı yaşıyorum resmen be dpsösğsş
Bide dediğin gibi ya benım yalnız kalmam için kıskandırmaya çalışıyor ayrı bı saçma çok düzgünce anlatmışsın tam benlık diycem de bıde sevmediğin kıskandırmayı çalıştığını insanları da kullanmış oluyor kımse kusura bakmasın ya
O gün gördüğünü gün de benı ne zaman görse de resmen benı süzüyor
Evet
Ben hala o salağı takmama rağmen
Böyle arkadaşlar zaten eski sevgili gibi oluyor bir süre sana saplantılı oluyorlar
Yanı aynen doğru diyorsun dediğin ilgi felan verıyordun felan demişsin ya aynısı bende ona maddi manevi olarak yardımcı oldum ama sonuç ne oldu? Kullandı benı benım boşum sevgım tamamen gitmiş yanı ben takmıyorum kısaca bildiğini yapsın Allah ya onun
Ay yok be Allah korusun benden uzak dursunlar ama bunlar harbı kafayı yemiş cidddi
Dediğim gibi takmıyorum bu salağı kız kafayı yemiş
Sen onu takmadıkça o daha çok uğraşacak
Öyle mı diyorsun ya bide çok saçma
Bide canım saçma durduk yere kıskandırıyor birini ya hey allam
İlgilenmiyorum ben onla, gitsin onla başka birisi ilgilensın ilgi istiyorsa eğer umrumda dğeil
Ya kusura bakma da, yanlış anlama ben küçükken insanlarla tanışmak çok isterdim yanı ne bileyim kız olsun erkek olsun fark etmez ben insanlarla arkadaş etmek çok istediğim için bunun sonucu böyle bi oldu bide ben artık insanlara tamamen güvenmemeyi öğrendim gerçekten o kadar yanında oldum onun ama hayal kırıklığı benı istemedi tamamen o gün işte kırıldım bilmiyorum ya ben öyle biriydim önceden tamamen sonra da değiştim değmez artık takmıyorum insanlara bi gram bile
Çok iyi anlıyorum seni ama bazı insanlar böyle işte. Sen ona asla istediğini vermeyeceksin.
Bende isterdim aynı dediğin gibi kardeşim olsun işte ama yok böyleymiş demek ki
Öyle yanı bunu düşündükçe bile üzülüyorum gibi gibi ya öncededirler aklıma gelıyor ya yaşadıklarım ya benım onun bana yaşattıkları işte istememesi bilmem ne işte boş ver kullanması
Sence ben doğru mu yapıyorum söylediklerimde?
Umursamayarak doğru olanı yapıyorsun ama daha da fazla bir şeyler yapmaya çalışırsan gidip konuşabilirsin derdini öğrenebilirsin
Çalışırsa *
Anladım
Sevgisini görmek için kızım niye olcakki
Ne alaka ya
Sevip sevmediğini ogrenmek için