Evlenmeyi düşünüyoruz ama titizlik hastalığım var. Evliliğimi etkiler mi?

Erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyoruz ama insanlar benim hastalık derecesinde olduğumu söylüyor. Bana göre hasta değilim, sonuçta dışarıya eldivenlerle çıkan insanlar bile var. Benim sadece belirli hassasiyetlerim var. Mesela duşa benden hemen önce biri girince duşa saatlerce giremiyorum. Yemeğimin ya da içeciğimin yanında insanlar konuştuğunda çok rahatsız oluyorum. Başka insanlarla aynı masada yemek yemek beni rahatsız ediyor, eğer buna mecbur kalırsam fark ettirmeden kendi tabağımın etrafına bir şeyler koyuyorum bariyer gibi. Birisi ekmeğe falan dokunduğunda zaten o ekmeği yemek benim için mümkün olmuyor. Dışarıda yemek yerken bile yemeği ayıklaya ayıklaya yiyorum. Yanımda çorapsız insanlar olduğunda çok rahatsız oluyorum ve onlardan uzaklaşıyorum. Klozete en az 24 yaprak peçete seriyorum, zaten klozete peçetesiz asla dokunamıyorum, tuvalete girmeden deliğe bile bir sürü peçete atıyorum ve her seferinde inanılmaz peçete harcıyorum, evde bile bu böyle. Başka birinin göz yaşından bile tiksiniyorum. Yanımda biri kaşınınca aşırı derecede rahatsız oluyorum. Başkasıyla ortak şampuan, krem, diş macunu gibi şeyler kullanamıyorum. Markette asla birinci sıradaki ürünü almıyorum. Mağazada bir ürün alırken de iyice inceliyorum daha önce ürünü biri açmış mı açmamış mı diye. Etrafta yiyecek bir şeyler varsa ve birisinin elleri ıslaksa çok tedirgin oluyorum yemeklere sıçrayacak diye. Bazen yemek yaparken mutfağa insanları da sokmuyorum. Erkek arkadaşım bunları tuhaf karşılıyor, ona hepsinden bahsetmedim bile sadece bazılarını biliyor ve çok şaşırdı. Üstelik kendisi diş fırçasını bile ortak kullanabilir ona kalsa. O yüzden benim tuhaf huylarıma alışabilir mi bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Evlenmeyi düşünüyoruz ama titizlik hastalığım var. Evliliğimi etkiler mi?