Aile & Toplum İtiraf ister misiniz erkekler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Gö*ünüze bakıyoruz dolgun olana şaplak atasimiz geliyor. Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 İtiraf ister misiniz erkekler? İtiraf ister misiniz erkekler? Cevapla Dolgu Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. itirafım yok benim. 0 0 Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Demekki baktığınızdan bizden size bakabiliriz düşüncesiyle tesettürsüz giyiniyorsunuz! Hıı anladım 0 0 Yorumla
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl ŞAplak iyidir. Bizim geliyor öyle isteklerimiz. Aman kaptırma kendini sapık derler bak. Bize abaza diyorlar jgjgh 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Demek o yüzden dolmuşta arkamda bir kadın olunca popomda tuhaf temaslar hissediyorum. Kasten yapıyorsunuz demek😂Ulan siz de az sapık değilsiniz ak😂 1 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Biliyoruz sürekli kıçım ellenip tacize uğruyorum zaten sizin abiniz babanız yok mu 0 2 Yorumla aleynanızaşkom 1 yıl Ahahah çok güldüm Yorumla UnCanny00 1 yıl @aleynanızaşkom analar neler doğuruyor diye bir de giderken laf atmıştı bir * fsfsfs Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Bunu her kadından duydum ne değişiksiniz ya 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. hahajaj cok iyi. benim ki guzelmis, manitler begeniyor hahaa 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. sizin babanızın abinizin g*tune baksalar iyi mi? namusumuzla gezemiycek miyiz yollarda 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Biz sadece bakmıyoruz neler hayal ediyoruz 😂 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bunlar üzerine konuşmak ister misin? Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı. İnan umrumuzda dahil değil, birkaç kere yakaladım umrumda olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl benim popom dolgun ve yumuşak şsplak yetmez daha da ilerisini yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bunu sadece sen söylemiyorsun özellikle seviştikten sonra kızlar söyleyip mıncırıyolar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bakmanız için nasıl bir egzersiz önerirsiniz manitamız Olmadı bari bakanımız olsun bdbdndn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben de diyom niye demek ki bu yüzden tüm kızlar bakıyo bir şey olduğundan değilmiş 😂😂😂😂 0 0 Yorumla
hemharbihembarbie9 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Sevgilinizin yakın arkadasi enisteci değilse muhtemelen sizden nefret ediyordur 3 7 Yorumla Dlooy 1 yıl 😅😅😅 Yorumla Blackkjackk1 1 yıl Nasıl yani 😅 Yorumla hemharbihembarbie9 1 yıl Kız arkadaşınızın yani sevgilinizin yakın kız arkadaşı size yavşamıyorsa sizden nefret ediyordur çünkü arkadaşına sadıktır Yorumla Blackkjackk1 1 yıl Yavşarsa sıkıntı ama skdks Yorumla hemharbihembarbie9 1 yıl Zaten snxnwkdjdnc Yorumla Blackkjackk1 1 yıl Başına geldimi öyle bir durum sjdj Yorumla hemharbihembarbie9 1 yıl Hayır asla Yorumla
aleynanızaşkom Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Cidden bazı erkeklerin götü benkinden daha dolgun kıskanıyorum sonra 😂 1 0 Yorumla
poseydon295 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Sadece o dediğin değil ısırmak da istiyoruz kötü mü yani 😅😅 0 0 Yorumla
cookiieee Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% 1 yıl Birkaç kez vurdum o totislere 😋 3 1 Yorumla meraklıbirpandaa 1 yıl Sizdeki bu ilgi demek ki hepinizde var dvbdhj Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 945 cevap paylaştı. G*tümüzden ne istiyorsunuz? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Skcez Yorumla s LastGuest 1 yıl Teneke bağlayacaz anlaşılan. Yorumla
Hanımefendio Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Her şeyi deşifre ettin ya jajsjsjsns 1 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı. ciddi mi :D biz de memenize bakıyoruz :D 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben artık bakmıyorum midemi bulandırıyor 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet ya gerçekten böyle avuçlamak sıkmak istiyorum 0 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Dar paça pantolonunuza bakınca kusasımız geliyor 0 2 Yorumla Believer34 1 yıl İnadina dar paça giyiyorum 😀 Yorumla Ugurozturk92 1 yıl Suri suri suriiiiiiiiii Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gereksiz bilgi için teşekkür 0 0 Yorumla
Umutguven34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bizde sizin memelerinize ve poponuza bakıyoruz 0 0 Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Harbimi laa götümüz le ilginiz var anlamadım? 0 0 Yorumla
basstone Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 63% 1 yıl bilmediğimiz bir itiraf olsa daha yerinde olur :) 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hadi et bakalım bir şeyler 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. bunu biliyorum : ) 0 0 Yorumla
Asi-adam Takip Et Xper 5 Yaş: 50 1 yıl Bizde bakıyoruz aynı hissi bizde yaşamak istiyoruz 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu mu yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yalan bence 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Erkekler bile yürüyemez bu yolu kadınlar nasıl yürüsün 😄 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bunu biliyorduk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
itirafım yok benim.
Demekki baktığınızdan bizden size bakabiliriz düşüncesiyle tesettürsüz giyiniyorsunuz! Hıı anladım
ŞAplak iyidir. Bizim geliyor öyle isteklerimiz. Aman kaptırma kendini sapık derler bak. Bize abaza diyorlar jgjgh
Demek o yüzden dolmuşta arkamda bir kadın olunca popomda tuhaf temaslar hissediyorum. Kasten yapıyorsunuz demek😂
Ulan siz de az sapık değilsiniz ak😂
Biliyoruz sürekli kıçım ellenip tacize uğruyorum zaten sizin abiniz babanız yok mu
Ahahah çok güldüm
@aleynanızaşkom analar neler doğuruyor diye bir de giderken laf atmıştı bir * fsfsfs
Bunu her kadından duydum ne değişiksiniz ya
hahajaj cok iyi. benim ki guzelmis, manitler begeniyor hahaa
sizin babanızın abinizin g*tune baksalar iyi mi?
namusumuzla gezemiycek miyiz yollarda
Biz sadece bakmıyoruz neler hayal ediyoruz 😂
Bunlar üzerine konuşmak ister misin?
İnan umrumuzda dahil değil, birkaç kere yakaladım umrumda olmuyor
benim popom dolgun ve yumuşak şsplak yetmez daha da ilerisini yap
Bunu sadece sen söylemiyorsun özellikle seviştikten sonra kızlar söyleyip mıncırıyolar
Bakmanız için nasıl bir egzersiz önerirsiniz manitamız Olmadı bari bakanımız olsun bdbdndn
Ben de diyom niye demek ki bu yüzden tüm kızlar bakıyo bir şey olduğundan değilmiş 😂😂😂😂
Sevgilinizin yakın arkadasi enisteci değilse muhtemelen sizden nefret ediyordur
😅😅😅
Nasıl yani 😅
Kız arkadaşınızın yani sevgilinizin yakın kız arkadaşı size yavşamıyorsa sizden nefret ediyordur çünkü arkadaşına sadıktır
Yavşarsa sıkıntı ama skdks
Zaten snxnwkdjdnc
Başına geldimi öyle bir durum sjdj
Hayır asla
Cidden bazı erkeklerin götü benkinden daha dolgun kıskanıyorum sonra 😂
Sadece o dediğin değil ısırmak da istiyoruz kötü mü yani 😅😅
Birkaç kez vurdum o totislere 😋
Sizdeki bu ilgi demek ki hepinizde var dvbdhj
G*tümüzden ne istiyorsunuz?
Skcez
Teneke bağlayacaz anlaşılan.
Bazı erkeklerin poposu cidden güzel
Her şeyi deşifre ettin ya jajsjsjsns
ciddi mi :D biz de memenize bakıyoruz :D
Ben artık bakmıyorum midemi bulandırıyor
Ben yedim o lafi bir kere
Çoğu kadında yokmu bu
Evet ya gerçekten böyle avuçlamak sıkmak istiyorum
Hep öyle dersiniz zaten 😀
Dar paça pantolonunuza bakınca kusasımız geliyor
İnadina dar paça giyiyorum 😀
Suri suri suriiiiiiiiii
Gereksiz bilgi için teşekkür
Bizde sizin memelerinize ve poponuza bakıyoruz
Harbimi laa götümüz le ilginiz var anlamadım?
bilmediğimiz bir itiraf olsa daha yerinde olur :)
Senin abin baban yok mu 😂
Benimki tam aradığın gibi
Hadi et bakalım bir şeyler
eşimde benimkini beğeniyor
Bende 2 tane evli hatun s. ikiyorum
Yo ben sevmyiom
Çoğul konusma kendi adına konus
Kesinlikle katılıyorum 🙈🙈
Kendi adina konus , benim gulmem geliyo
Görünce ne hissediyorsunuz ki?
Bazılarının güzel oluyo da bakma huyum yok
evet bende bakıyorum...