Yere dökülen çiçekleri toplamak da çiçek toplamak sayılır di mi?
Bu çiçek senin için / Victor Hugo
Yelkenliler bir bir erirken uzakta Birkaç çatı eğimli bir vadinin dibinde Parlayıp görünmekten ürker gibiydi sanki. Sevdiğim, senin için kopardım bu çiçeği! Evet, rengi uçuk ve koku yok tacında Çünkü kökü dağların bu çetin yamacında Yalnız su yosununun acı tuzunu içmiş. Dedim ki: garip çiçek, şu tepenin üstünden Bulutların, yosunun ve teknenin gittiği Uçsuz bucaksızlığa yolcu olmalıydın sen.
Anılarım canlandı, dışarda toplar arkama saklar o an yanımda ki kişiye hediye ederdim, oooo derler genelde sonra keşke dokunmasaydın yerler pis denir 😄
Ne bilsinler küçük çocuğun saf kalbinden gelen sevginin bir simgesinin olduğunu 🥲
Bu arada eklemeyi unuttum 😅 Aldığım bir hediyeyi yıllarca saklarım, neredeyse 4-5 yıl önce kardeşimin bana dışarda topladığı verdiği çiçek hala bendedir.
Çocukluğumuzu anlamadılar ki, büyüdüğümüzde anlayıp sessizliğimizi dinlesinler.. Bizimki de dert işte. Yaa çok ponçik 🥹 Çiçekleri kurutmaya bende bayılıyorum. Hem doğal, hem de en güzel kitap ayracı onlar oluyor
Bir zamanlar kız arkadaşa dedim çiçek alayım düşündüm pahalı dedim ulan mezarlığa her gün insan gidip birileri çiçek koyar dedim gittim mezarlığa janti ambalajlı çiçeği kapıp gidip kıza verdim aradan bir ay geçti dedim böyle böyle yüzü değişti sonra kahkaha attı agladı her hale girmişti kız😁
Hayatıma girenler oldu da sonradan senin gibi olduklarını gördüğüm için bastım tekmeyi. Karakterli biriyle karşılaşana kadar da yalnızlığı ben kendim tercih ediyorum. Sen bunlara kafanı yorma :)
Mezarlıkta bile hırsızlık yapacak kadar kendini düşürmüş biriyle inan gereğinden fazla muhatap oldum. Benden bu kadar. Hadi şimdi konuş kendi kendine 😂