- 3 ay
"Böyle insanlar, arkadaşlığın, sevginin ve vefanın ne olduğunu bilmezler. Benim en nefret ettiğim durumlardan biri de sevgili bulunca arkadaşını silip, sonra ayrılınca geri dönmektir. Hayırdır, ben senin annen ya da baban mıyım? Ben senin üzerinde emeğim mi var? Sen keyfin geldiği zaman döneceksin bana 'arkadaşım' diyeceksin. Sevgili bulup da yanına yapışacak birini bulduğun zaman hayatımda yoksun, 'erkek arkadaşım var' diyeceksin. O dakikadan sonra benim için ölmüş, cenazesi kaldırılmış bir ölüden farkı olmaz. Böyle insanlar zaten karaktersizdir ve ilişkilerinde hiçbir zaman mutlu olamazlar. Ne istediklerini bilmeyen, daldan dala konan, herkese atlayan birinden beklenti içerisinde yaklaşıp, istediği olmadığında başkasına yönelen aşkın, sevginin kıymetini bilmeden yaşayan tiplerdir. Bu yüzden böyle insanları asla hayatına geri almamalısın ve hayatında olmamaları gerekir. Çünkü insan, arkadaşını bu kadar kolay silebiliyorsa, o insan zaten hiçbir zaman gerçek bir arkadaş olmamış demektir. Arkadaşlık ve sevgi, özveri ve sadakat gerektirir. Eğer biri bu değerleri anlamadan, sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket ediyorsa, onun gerçek bir dost ya da sevgili olması mümkün değildir."
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m3 ay
Öyle insanlar mümkünse benim etrafımda olmasınlar.. 😅 Çok şükür öyle bir insan değilim.. Herkesin yeri ayrıdır.. Konuşacağın sohbet edeceğin konular farklıdır.. Sadece bu yüzden takipten çıkanlar görmemişin sevgilisi olmuş misali bir şey oluyor bana göre.. 😂😂 Çok garip insanlar var ya.. Sevdiceğim ilan ettikten sonra onu takipten çıkan çıkana oldu.. Onu geçtim hiç muhatap olmadığım insanlar durduk yere onun sevgilisi olduğum için hem beni hem onu engellediler.. Bizim bu durum hiç umurumuzda değil oysaki.. 😅 Var böyle değişik insanlar işte.. 😄
14 Yorumla- 3 ay
Aynen öyle valla.. 😅😅 İnsanları anlamak çok zor.. Çocuklar daha mantıklı hareket ediyorlar.. 😂😂
- 3 ay
Teşekkür ederim canım.. 😊
Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Aynen öyle çok saçma bir şey.. demek ki güven yok güven olmayınca sevdiğini kaybetmemek için takipçilere çıkartır. Ayrılınca işine gelmeden tekrar ekler. Cidden saçma. İşte bu yüzden flört sırasında sorun yaşanmaması için flört öncesinde şartlarını anlaşarak konuşursunuz daha sağlıklı olacaktır ona göre karar verir yol verirsiniz.:)
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sakin hemsom bune şiddet bune celal 😂
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- s3 ay
Hayatın merkezi sevgilisi olduğundan oluyor onlarda. Sonra ayrılınca ah vah edip ağlıyorlar laf göndermeleri gizli hesaplardan birbirlerine sataşıyorlar. Gereksiz eylemler.
00 Yorumla - 3 ay
şunu yapmaya çalışıyorlar işte senden başkası ile konuşmuyorum bak hepsini sildim
hatta ibrahim tatlısesin bir şarkısı var sözleri şöyle
'bütün kötü huyları hatta güzel dostları senin için terk etmedim mii''
bugün yine bana bana ağlamak düşeer
çıra gibi yana yana kül olmak düşeer diiye gidiyor şarkı sonra :D :D12 Yorumla- 3 ay
her insan aynı olmaz şimdi
mesela sen olsan sadece aşık olduğun erkekle konuşursun
sana söylediğinde işte başka kimseyle konuşmuyorsun değil mi dediğinde
sen hayır cevabını verirsin ve doğru söylersin
bu doğru söyleme durumu da karakterle alakalıdır biraz
doğru bir insan trafik vardı derse trafik gerçekten vardır
ama yalancı bir insan trafik vardı derse kimse ona inanmaz
yani söz değil sözü söyleyen kişi önemlidir
- u3 ay
Bunlara o kadar çok gülüyorum ki ben. insan zaten sevgili yapınca arkadaş siliyorsa takipten çıkartıyorsa amacı farklıdır. nomal güvendiği arkadaşını neden silsin.. ha mesafe koyar biraz daha az konuşur dikkat eder yeterli olur zaten.. ama burada bile çok görüyorum sevgili yapınca karşı cinsi sıfırlayan ya da takipçileri 0 yapan. tabi kendi kararları ama komik ve gereksiz bir şey. insan sevdiği kişiye güvenir takip listesine de karışmaması gerekir bence.
30 Yorumla - 3 ay
Yaa varya bunların kafasına küreğin sapıyla vurucan yemin ederim 😂 bana öyle bir şey yapan birisi beni bir daha eklesin de görüyüm adam satan insanla bizim işimiz olmaz bizde sevgilimizin yeri ayrıdır dostlarımızın yeri ayrıdır herkeste yerini bilir zaten
23 Yorumla- 3 ay
En son söylediğin daha hoş geliyor kulağa 😂😂
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi ara da şey vardı. Ben kimseyi takip etmem ihtiyaç duymuyorum diye gezip sonra birden herkesin çok umrundaymış gibi artık takipleşmeye karar verdim ilk takibi kime atayım sorusu açanlar vardı. Takipten çıkarınca da niye çıkardın diye hesap sormaya gelenler vardı. Aklıma geldi öyle
10 Yorumla- 3 ay
Bir türk kızı için ne arkadaşlarımı silerim ne de sileni kabul ederim s. iktirsinn gitsiinn
12 Yorumla- 3 ay
Erkek değildi silen ama sjsj.
- 3 ay
Şimdi bu değişiyor her türlü bu sorun var
- 3 ay
Herkesin tek tek analiz edilmesi en doğrusu. Sevgilisi olmadan önce onlar sevgili adayı değildi ki hangi kafayı yaşıyor? Zaten aşırı takip olması bekarken de doğru değil. Herkesle bekarken de mesafeli olmak çok önemli.
10 Yorumla - 3 ay
Takipten çıkarıldığımı fark etmiyorum umrumda değil ama bi kişi bana takip atıyorsa ve daha önce arkadaşımdı diye biliyorsam ikinci takibi kabul etmiyorum hatta engelliyorum
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim listemden çıkanlar bir daha giremezler. Sebep ne olursa olsun.
26 Yorumla- 3 ay
O ne ki sevgili gibi gösterenler inan ki başka kız yok gibi aynı kız ve hep kapalı ve yalandan da baş harfi şimdi anlıyorum oynamak istemezse resimleri açıyor herkes görüyor ama sevgili gibi göstermek isterse orayı kapatıyor ki kimse anlamasın
00 Yorumla - m3 ay
Önceden flört edildiyse çıkartması lazım ama hiç öyle bi durum yoksa neden çıkartıyorlar bilmiyorum. Öyle biri vardı, devamlı takipten çıkarıp kızla ayrılınca ekliyordu yıllar sürdü böyle. En sonunda engelledim
00 Yorumla - 3 ay
Öyle tipler var burada hem de sürüsüne bereket sevgili buldum sanıp gaza gelip herkesi takipten çıkarıyor. Sonra anlıyor ki bundan bana bi cacık olmaz en iyisi tekrar takip atayım çıkardıklarıma bilmem ki neyin kafası bu...
00 Yorumla - 3 ay
Demek ki beni rakip olarak görmüş derim. Bi hafif gülümseyip hayatıma devam ederim.😅
10 Yorumla - 3 ay
İşlerine nasıl gelirse öyle davranırlar. Uzak durmak gerek
10 Yorumla - 3 ay
Bir adım ötesini hesaplayamayacak kadar saygıyı elden bırakmış zeki canlar.
10 Yorumla - 3 ay
@fesfs hanımefendiye cevap verin neyin kafasını yaşıyorsunuz?
10 Yorumla Şey yedekte bekletiliyor olabilirler zirâ yedikleri naneleri görmesinler ki ilerde onlara karşı kullanabilsinler diye..😬
10 Yorumla- 3 ay
Beni takipten çıkaranların tekrar takip isteklerini kabul etmiyorum. Ortaokuldayken de vardı böyle tipler. Kuşlar bunlardan zekidir.
00 Yorumla - 3 ay
var benimde öyle birkaç buldumçuk arkadaşım kişiliksiz insanlar boş ver gitsinler mkkk
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı. Olması gereken bu ama sevgilisi eşi olan insanın karşı cins bekar arkadaşı olmaz
00 Yorumla- 3 ay
Neyapsınlar yalnızmı kalsınlar hiçmi vicdan yok sende🤣🤣🤣
00 Yorumla - 3 ay
Dimi öyleleri çok bunu adet haline getirenler var sayın soran hocam bilirsiniz siz
00 Yorumla - u3 ay
Gerçekten de yani ilişkinizde ki tek sorun ben miyim jqjsjs
00 Yorumla - 3 ay
Beni irite eden insan tipleri arasında böyleleri
00 Yorumla - 3 ay
Ahahsaa takip listemden biri eksilmiş benim de. Kac gündür nerde acaba diye düşünüyorum 😂
00 Yorumla - 3 ay
Olur da bi gün lazım olur yol yaparım kendime kafasındalar. Bana göre de y... vşaklar
00 Yorumla - 3 ay
Aa hiç sevmem onu yapani eklemem bile zaten 40 kişiyi takip ediyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 ay
Senin kocan kızları silmese yine aynı şeyi diyecek misin acaba
15 Yorumla- Cevap sahibi3 ay
Ekrekten kıza arkadaş olamaz!
- 3 ay
Kocam yok bulsana sjsj
- Cevap sahibi3 ay
Burdan biriyle olmanı tavsiye etmem güven olmaz
- 3 ay
Hemde erkek olduğunu bildin kiz lardan bahsettim, ben erkek değilim benide çıkar di geldi , şimdi başkasını bulmuş yine cikardi, hep karşı cins geliyor aklınıza,
- 3 ay
Yok zaten 2 yıldır burdayım kimse ile işim olmadı 💓
Harbi kızlar çıkardı beni hep
32 Yorumla- 3 ay
@sapitma Üzülme al sana çiçek 💐🌻🍄🏵️🍄🌾🥀🌹🌾💐🌻🍄🌱🌹🌸
- 3 ay
@r_engarenkyollar teşekkürler 🫶🏻
Aile & Toplum konusunda 19,9b cevap paylaştı. Mümkünse bi daha arkadaş olarak eklemesinler
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 ay
Eski sevgilim erkek kuzenlerimi çıkardı. Bende ayrıldık şu an da eklemeye utanıyorum
00 Yorumla Bu sitede birini yapmisti bunu o aklima geldi birden :d ama kizma onlarada ya cicegi burnundaki sevgililerine sirin görünmek icin olabilir ya da tek sen varsin mesaji :d
00 Yorumla- 3 ay
Kizdirmayin şu kızı ya
10 Yorumla - 3 ay
Senin nasıl değersiz olduğunu gösterir o durum
10 Yorumla - 3 ay
Özgüven ve güven problemi karması
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Demekki arkadaşlıkları o kadar onların
10 YorumlaNefes alsın kadın olsun yeter kafasında 😃
10 Yorumla- 3 ay
Allah akıl fikir versin 😂
10 Yorumla - 3 ay
Olay ne
12 Yorumla- 3 ay
Anladım
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beni bu sekil kabul etsin.
00 Yorumla- 3 ay
karakterleri yok
net00 Yorumla - 3 ay
potansiyel kayiplar olur her zaman
00 Yorumla - 3 ay
Çift hesap daha mantıklı
00 Yorumla Çok komik bir şey ben gülüyorum bunlara
00 Yorumla- 3 ay
Liseliler herhalde
10 Yorumla - 3 ay
kardeşim birini sevdin mi lal olucam herkese
10 Yorumla - 3 ay