AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ankara var
Oluyor herkes herkesle evlenir akraba kavramı yok
Ailesindne biri benim kizi al demis. Kiz esmer dedi begenmemis galiba. Benlede burada tanisti bende beyaz renkli gozluyum begendi sanirim
Beyaz tenli olsa gidecekti yani
Ama benle tanismadi ozmn. Biz yeni tanistik
Kürtlerde ve zazalarda genelde çok oluyor ama son dönem biraz daha gevşemiş durumda neden ki?
Buraya atanmis batiya kalbimi caldi. Eger hani akrabasiyla olursa baglanmadan cekilmek istiyorum. Ailesi beni istemez diye korkuyorum
Gönlünü çaldıysa kulağını çekelim 😂 Yani bazı aileler gerçekten istemiyor aile yapısına göre değişiyor desem daha mantıklı olur bence sen önlemini al :)
Kendisi benle konusuyorda oynar gider kalbimle diye korkuyorum. Cek abi eti senin kemigi benim jsjsj
Anladim tesekkur ederim
Çekeyim anam fkdkdmcodn istiyorsan ikisi de benim olsun fkdlcklfvl oynar gider kalbinle Kürtlerin sağı solu belli olmuyor Bir Kürt olarak söylüyorum fkdlfkcof
Anladim. Sagol ya neyse cekerim elimi ondan ne diyeyim
Çek çek Allah çektirmesin :)) Bir de bu öğretmen mi sen de mi öğretmensin 😂
Yok ikimizde hastanede calisiyoruz tibbi sekreteriz
Ogretmen olsak ne degiscekti
Buraya atanmış deyince zannettim öğretmen :)
Ya tibbi sekreterler sizi 😂
Sekreterlerden olmazmi ya niye guldun :)
Tek ogretmenlermi ataniyor :)
Bu aralar sanki öğretmenler ataması duydum ondan kafama takıldı :)) Yok hayır ne alakası var olur tabii ama Kürttür başka insan mı yoktu gittin kürdü buldun :) Instagram'da Bir reels videosu var diyor ki sakın Kürtlerle sevgili olmayın yarın öbür gün gidip kuzenleriyle evleniyorlar 😂
Ne bileyim kalbimi caldi. Kurt turk ayird etmemde oyle bisey olursa diye korktum
Kalbini çaldıysan biz de senin kalbini ondan çalalım 😂 yok zaten Kürt Türk ayrımı yapılmamalı o ayrı mesele işin şaka tarafındayım ama yani bizim tarafın insanı öyledir kolay kolay yabancı bir gelin almıyor içerisinde tek tüktür kendimden biliyorum çünkü
Anladim
Sonu kotu bitcekse benim icin baslamanin anlami yok
Tesekkurler.
Ne demek efenimmm tekrar bekleriz başka sorularda görüşmek dileğiyle çenem düşüktür 😂 ama kusura bakma yani büyük ihtimal sonu kötü biter bence de başlamanın bir anlamı yok ama yine de sen bilirsin kendi fikrindir kendi kararındır:) tekrar bekleriz efenimmm
Ulen moralimin icine tukurdun jsjsj ne diye ilgileniyor bu benle ua ozaman madem kuzeniyle akrabasiyla evlencekse
Ksnusmayi kessem ustume gelir biliyorum niye boyle yapiyorsun die.
Sinirlendim bak smdi
Estağfurullah anam ben neden edeyim fkdodmcoddm olanı söylüyorum Yav söylüyorum kulağını çekelim diye Bir de ilgilenmesi normaldir yani sonuçta onda da kalp var ama gidicidir 😂
Evet bunu da yapar gerçekten üstüne gelir yani sen şu an Fırat ile dicle'nin ortasındasın gibi :)
Sorayim bi buna motalim kacti
Sor deki bak bugün ilgili davranıyorsun yarın gidersen senin kafanı koparırım sizin aşirette bizim aşireti birbirine vururum senin aşiret de biziz ben destekçinim 😂
Ben kurt degilim ki. Artik senim asiretten faydalanirim
Ben de istek atarım sana aşireti olan benim kdosmdosks sen keyfine bak aşiretleri olsa bile yeriz onları 😂
Destek *
Olur valla yiyin jsjsj irk ayirmamda valla baska kiza giderse irk din dil kavgasni baslatirim jsjsjs
Dur bi diyeyim irkci degilim ama beni almazsan esas irk dil din kavgasini baslatirim die jsjs
Olur olur yeriz hepsini kdsosmxos başka kıza giderse onun kulağını da çekeriz aşiretlerinin kulağını da çekeriz eğer varsa fkdodmxod zaten bitlislidir aşiret beklemiyorum 😂
De ki Sokaklar Bizim ayağını denk al söyle söyle bunu dmsosmdxk
Abi onun kizi sen al yabanciya gitmesin iste
Ben benimkini alirim
Ahahha soylerim jsjsj
Tabii efenimmmmm dksosmxosso yabancıya gitmesin bana kimse bakmaz la sen kendinkini al kaç kurtar kendini mxdldmxo söyle söyle cmdocmckc
Ama sen deidnki kurt kurdu alir. Sen al iste bakar sana kiz.
Oglani kacirmama yardim et kaciryim
Tipim müsait değil ondan bakmaz Bir de ben kürt'ten alamam alırım da burada kaldığım yerde çok azdır ve Türkiye'den de kimseyi buraya getirmeyeceğime göre djsosmxsk
E sen niye kurtten almion sende kurtsun
Passat'ı göndereyim hemen kafasına çuval geçirin gençerle 😂
Benimline ne kurdu aldirion ya
Siz ayarlayin iste bana kacirin jsjsj
Ben burada değilim ki yani Türkiye sınırları içerisinde değilim benim kaldığım yerde çok az Kürt var ve dışarıdan da getirmek zaman alıyor yani Türkiye'den ondan dolayı ben kaldım böyle 😂
Sen nerde kalionku turkiyeden getirmem diyorsun
Tamam sana diyeceğim konuma git ben çocuğu oraya gönderiyorum dksosmxsos
Welcome to Hollanda 😂
Tamam o kiz seni alir iste kurt meraklisiysa alsin seni
Ahahhaha
Ooo sen baya uzaksin
Anacığım diyorum ki tipim müsait değil dksosmxoss böyle yaparsan biz bu memlekette anlaşamayız hemşerim kxdodmcod
İste seni daha iyi alir hollanfaya gtcem diye
Hahahahaha fazlasıyla uzağım diyorum ya
Estetik yaptirriz bulmus gul. gbi adami ne almayacak
Yahu tamam kızı ben alacağım xdkdkxod sen sakin ol seni kıracağıma kafamı kırarım dkdoxmxossnx
Kiz gelir o gelir. Bide herhalee maddi durumda var sende dunden gelir
Ben istesem şu konuşma tarzımla her türlü düşürürüm ama ben istemiyorum yoksa görüyorsun sohbet hemen nasıl sarıyor djsosmdossks sen yanlış anlama ama
İyi anlastik aliyorsun ozmnn :))
Maddi durum olmaz olur mu Hollanda'da yaşıyoruz ddkdockxod
Jsjsjsj anlamam metak etme
He he alıyorum aldım gitti dmsosmxzos
He iste kiz varir sana
Ben ona varır mıyım bilemem kdsodmxosksd baştan söyleyeyim sonra deme yok lafı bana attın sohbet sarıyor diye dnsoxmxod
Hatta butun kuzenlerini al haremi kur. Hata sansi risk birakamam
Zaten harem g******* eksikti kdsodmxossms
Napcam abi sohbeti kizlari kakalayimda sana naparsan yap. jsjdj
Kismetini actim daha ne istion
Getir anam getir kız bağışlama kurumuyum djdosndsosjsos hepsini kakala bana dnsosmxox
Ben bir şey görmedim neyi açtın neyi açtın da haber vermedin dksodkxox
Ama hakettiniz siz kurt seviyorsunuz. Benim ki bana kalsin
Dur oglanin etrafindaki kizlari ogrendikce sana yonlendryim
Şimdi bu hikayede yanan niye ben oluyorum ckdosmxodskd
Ya bir de kız kuzenleriyle papaz edeceksin dksosmdod
Kurt aliyormussunuz siz iste
Daha ne istion jsjsj
Al bi suru kurt kiz sana
Anladım ben orada bir tane kurum açacağım ya başka bir şey yapmayacağım :) gider gelir kızları kuruma bırakırsın djsosmxdos hollanda'ya zaten getiremem
Niye goturemezsin. Esas oraya gotur geri donme imkani kalmasin. Kedi azitir gbi azitip grlcrm oraya jsjsj
Götürüp ne yapacağım hepsini orada başıma bela edeceğim Bir de bu kadar kızı alıp götürsem bizimkiler benim kafama sıkar skaoamzzos
Orasini ben bilmem kendin hallet jsjs
Sen de her şeyi bana bırakıyorsun 😂
Tek basima halledemezdim. Sjjs adam kiz buluoz yaranamioz da
84 tane yorum atmışız helal olsun Bize jzosskzosks tamam tek başına halledemezdin de hepsinde bana yığma ben kadın kurumu muyum 😂 bana kız bulma ya bir şey diyeceğim kızlarla ilgili olmayacak sksosmzosks
He yaa kaydir kaydir yorumu bulamiyorum jsjs ne diyecen jsj
Gerçekten kaydır kaydır artık ellerim ağrıdı 😂 normal yazışsaydık daha iyiydi 😂 en azından o kadar yukarıdan aşağı çekmezdik 😂 kadınlar deli doludur ama bir o kadar çatlaktır 😂
Aynen ama girhir msjda gitmezdi jsjsj ben catlak degilim bi kere jsjsj begendigim kisiyi kacirmak istemem sucmu jsjsjs
Sen ne diycektinn
Gırgır mesajda da iyi gider yapmak isteseydik dksldndossb bu kadar yukarıdan aşağı çekmezdik baş parmağım ağrıyor dksodmxoddk ben çatlak değilim diyenden korkacaksın KDDODMXOD asıl senden korkmamız gerek dkdodmxod hayır tabii ki suç değil dkdoxmxox
Kadınlar deli dolu bir o kadar da çatlak diyecektim işte kdsodnxxo
Hic te bile ne korkulcak yanim varmis jsjsj brnim gbi kizi bulmus opsun tepesine koysun jsjs
Korkulacak yanın var tabii ki olmaz olur mu dkdodmxdod burcun ne bu arada kdsosnxodnd tabii efendim tabii öpsün başının ucuna koysun dksosmxoxkdxk
Yengec yukselenimde balik
Suna bir bak şuna bir bak Baştan aşağıya duygusallık abidesi dksodkxodnd
Oyle valla yalan yok burcumu neden sordun
Senin burc ne
Meraktan sordum 😂 iyidir duygusallık abidesi hehehe ismini buldum
Benim burç boğa yükselen akrep
Sagolasin
Ne demek kral 😂
oluyor
Abi atandigi yerde tanistik biz. Simdi. kurt oldugu icin tirsiyorum kalbimi calar gider kuzeniyle. akrabasiyla nisanlanir diye
seni sevse
seni bırakmaz
Oylemi diyorsun ☺️☺️
bana her konuda güven
Bisey olursa sormaya gelirim bitlis hakkinda
ne sorarsan sor
evlilik seçimi vs
Abi ben bu adami cok begendim. Oda begendigini biliyorum ama iste evlilik farkli bi boyut ciddi olmasi lazim. Nasil kiz olmasi lazim evlenmeleri icin hani 12 den bende vurayim kalbini
Coook hemde
E bu benle olmaz ozaman. Ailesi istemez beni ozmn
Kanka tatvanliysa olabilir kalan yerler bağnaz
Sorayim hangi ilce diye. Peki kultur adetleri toreleri. Kizdan beklentileri var mı
dolu :)
Ne doluu
He pardon bitlisliler hakkinda bsieyler biliyormusun
hayır