Adıyamanda bazı sebeplerden dolayı 2 gün kaldık ve etrafta bir sürü küçük yasta cocuk tessetürlüydü çok değişik geldi ve hepsi gerçekten çok küçüktü ve o 2 günde neredeyse hiç açık kadın görmedim ve nereydeyse kadınlar sokakta yoktu bile açik kızlar genelde 10 11 yaşlarindaydi geri kalanı tamamen tesettürlüydü o kadar küçük yaşta tessetür sizin için doğrumu yoksa çocuğu gereksiz kısıtlamak mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl küçük yaşta şort ve göbeği açık çocuk normal (size göre) ise küçük yaşta tesettürlü olmakta o kadar normal.
Ben o yaştaki çocuklara onu da uygun bulmuyorum çocuk, çocuk gibi giyinmeli ve ikiside normal değil
Ben küçük yaşta tesettür sevdirmek amacıyla giydirilmesini gayet normal görüyorum. Ağaç yaşken eğilir.
Çocukken ne gibi bir eğilim bekliyorsunuz çocukları büyük kadınların haline büründürüyorsunuz
Çocukken senin eğilimin olduğu kadarki eğilim.
Sen beni nerden tanıyosunda böyle konuşuyorsun
Tanımıyorum. İnsan çocuklukta olan şeyleri unutmaz diyorum. Psikologlar bile çocukluğa iner.
Ben tesettür düşmanı değilim 20 yaşındaki bir tesettürlü görünce birsey demiyorum ama o daha çocuk
Bende sokakta çıplak denecek kadar açık çocuk görünce normal görmüyorum daha çocuk sonuçta 🥺
Kesinlikle onlarda da hata var tipki tarikatci adiyamanlilar gibi
Bilip bilmeden konuşma. Uzaktan yargilamak kolay. Sevmiyor olabilirsin ama münkir olma.
Benim yanlış olanı eleştirmeye hakkım var ama
Sana yanlış diye bu herkes için yanlış anlamına gelmez ama
Küçük bir çocuk söz konusu ve yanlış
Çok merak ediyorum da çıplaklık derecesinde açık çocuklara karşı da bu kadar ses çıkartıyor musun?
Evet onlarında yanlış olduğunu söylüyorum böyle bir konu konuşulduğunda
Tercih
9, 10 yasindaki birinin ne gibi tercih yapmasini istiyorsunuz tercih değil tarikat baskısı adıyamanlilarin tarikatci oldugunu herkes bilir
Sacmalamislar ya , sen kac yasindasin
25 yasindayim
Kapalimisn sende onlar gibi
Hayır
Iyi bari , kucuk yaşta seks yapan da var onlarda galiba 18 17 gibi
Ben onlarımı savundum nasıl bir yaklasim sekli
Zorla yapan var iste bende sans bunu dedim
Ne alaka bir insan reşitse seni ne ilgilendir ki tabii küçük yasta o da yanlis onuda savunmuyorum ve o kadar alakasiz ki sorduğum soruyla
Deneyen olduğu icin dedim , duyguları bastirirlar cunku onlar
Ne dediğini anlayamıyorum
Gel dm den uzun uzun yaazyimda anla
Burdan anlatabilirsin sorun yok
Bazilari duygularini saklamayip deniyor ona dedim kizda sesini cikarmiyor kapali olunca
Ne bilim, yani kizlar degilde erkekler isteyince oluyor
Anladım böyle bir sürü insan var hangisini uyarabiliriz ki
Oyle işte
bu konuda ne diyeyim onlar düşünsün
Dedim ya tercih , bazilsri hic yoksa kizin agzina verip sesiji cikarma diye korkutuyorlar
Anladım ülkenin hali perişan zaten neye şaşiracağız onu bilemiyorum artık
Nerelisin
Ankara
Menzil etkisi
Çok garipsedim babamin isinden dolayi doğunun birçok ilinde kaldım antep, urfa , diyarbakir, van, bitlis ve inanirmisin hic biri böyle değildi
Bende dediğin yerleri gördüm Adıyaman'da da uzun bir süre kaldım. Orada menzil var duymuşsunuzdur. Onun etkisi bu
Evet biliyorum o tarikatı belki sizde fark etmissinizdir urfa ve diyarbakır kızlari beklediğimden daha açıktı ( kötü anlamda demiyorum ) en azindan sokakta kadın görüyorduk tesetturlu olsa bile
Urfa ile Adıyaman birbirine çok benzer. Diyarbakır biraz daha farklı. Din oralarda çok kuvvetli bir şey onun etkisi maalesef
Urfayı gördüm adıyamandan bin kat daha iyi maalesef hatta iki bin kat falan daha iyiydi urfa
Şunu söyleyeyim Urfa'dsn meznil denilen yere çok kişi geliyor. Belki sana iyi gelmiş olabilir. Gerçi peygamber yakmış bir yer haklsıın
😂😂 en azından urfada kadınlar göz önünde daha özgürler adıyaman kadınlarına göre kadın yoktu çarsıda caddede 😅
Depremin etkisi de var bence. Belki dediğinde doğruu olabilir. Ben gittiğimde kadınlar baya vardı. Ama ben en büyük ilçesine gittim. Merkezi o ilçe kadar kalabalık değildi
Kahtaya ve besniye gittik besniydi galiba ismi ama dediğim gibi yok gibilerdi kadınlar
Bende kahtaya gittim bende vardı zaten şu an en çok kişi kahtada yaşıyor çok göç aldı orası
Kim adiyamana göc ederki ama farkli deneyimlemisiz adiyamani ben sevemedim orayi
Yok öyle değil, deprem etkisinden bu göç. En büyük ilçesinin nüfusu 2 katına çıktı bundan dolayı
Haa simdi anladim tesekkurler
Rica ederim
Boş yapma
Adiyamanlisin galiba ama öyleydi
Değilim de senin gibi laiklerden nefret ediyorum
Çocuk en fazla 10 yaşinda tesettürlü ve bu ne kadar doğru ve evet laikliği savunan biriyim fark ettiysen kadınlara birsey demedim çocuklara dedim koskocaman kadına birsey demeye hakkim yok ve saygı duyuyorum asıl sen boş yapma
Sorumlu olduktan sonra farz örtünmesi? Sen mi karar vereceksin
9 yasindaki bir kızın ne gibi sorumluluğu olabilir o daha çocuk tarikatların baskısı bu
9 yaşında çıplak gezenler nedense sorun olmuyor di mi ama laik ilerici
Ben onlarida doğru bulmuyorum bir çocuk şort crop giyip gezmesi ne kadar absürt ise tesetturle gezmesi de o kadar absürt
Laiklere laf anlatılmaz
Evet kadınları geri plana atma çabalarınızı ne kadar güzelleme yapsanızda anlatamazsin kabul etmeyiz sokakta kadın yoktu diyorum adiyamandaa
Yaylan feminist
Sizin şeriatçi düşüncelerinizi kabul etmiyoruz
Geberdiğinde şeriat ile hesap başlayacak haberin olsun laik cahil seni
Müslümanlara göre öyle bende müslümanım ama şeriata gerek kalmadan herkes dinini yaşayabilir
Müslümansın ve şeriat düşmanısın? Komikmiş
Düşman değilim git istediğin ülkede şeriat iste şeriat olan ülkede yaşa ama Türkiye Cumhuriyrtinde asla
Kaybol, benim atalarım sarıkla fethetti Anadolu'yu? Senin gibi çıplaklar almadı, yok ol şimdi
😂😂 onlar benimde atalarım ama ben mustafa kemalin kurtadığı toprakta vatanımda yaşıyorum
Kurtarmak mı XD masal anlatma karı
Peki kim kurtadı şeyhler mi benim Atam çok şey feda etti biz istediğimiz gibi yaşayalım diye
Atanla kavuşmanı dilerim
Bir gün hepimiz oraya varıcaz
Herkes cehennemeye gitmeyecek :)
Cehenneme*
Tamam sen gitmeyeceksin 😁
Atan orada olduğu için diyorum, ben kendim için asla ve asla bir şey demem, demedim
Atamın orada olduğunu nerden biliyorsun
Kâfirler ebedi cehennemde kalacak ordan biliyorum
Şeriatçı kafasındasın ve herşeyi kendine göre yorumluyorsun
Tamam ilerici laik, en iyi sen bilirsin
En iyisini Atam bilir bizde öyle yaşarız 😉
Öncelikle Türkçe öğren, atan ateşler içinde gitmek istiyorsan tutmayız seni
Tamam Türkçe öğreneceğim yine alakasız bir yorum neyse ne dersen de her yerde Atatürk'ü göreceksin
Benim atalarımın korunmaya ihtiyacı olmadıkları için koruma kanunları yok mesela xd atanla birlikte ol sen de geberince
Biz yaşarkende onunlayız sen merak etme
Türkçeyi katlettin gözüm rahatsız oluyor daha fazla yazma, git sevdiğin atanın yanına da kurtulalım senden de senin gibilerden de
😅😅 bizim gibiler hep olacak çok sevinme 😂😂
Dur bakalım 5816 kalksın göreceğiz xd hadi kaybol şimdi
Öyle bir durum söz konusu bile olamaz 😆
Atanın yanına gitmeden önce görürsün belki sen de puhahah