Merhaba,
4 yıl önce çok pozitif mutlu neşe dolu bir insanken evlendim ve evlendiğim gün itibari ile hayatım zindan oldu. Eşim çok sorumsuz ve nankör biri çıktı sürekli onu avutmakla geçti günlerim. Bazı güzel günlerimiz de oldu ama ağladığım kriz geçirdiğim günler o kadar çok ki sayısız. Korunduğumuz halde bi bebeğimiz oldu ve hamileyken sınırsız krizler geçirdim eşimin manipülasyonları yüzünden ve bir defa bile bu kadın hamile iyi davranayım demedi değer görmedim her kavgamızda benim canımı yakasıya kadar susmadı. Çocuk doğdu kavgalarımızda 1 2 kez terk etti kolik bebeğimle yalnız kaldım. Bebeğim doğdu ve en ufak sese korkuyordu, muhtemelen hamilelikte geçirdiğim stresten.. doğru düzgün ağlamadan 1 gün bile geçirmedim. Yaşayamadım hamileliğimi. 😢Yalvar yakar döndüğünde gerçekten pişman sanıp affettim bebeğim için. Daha beter oldu. Bu sefer hiç değer vermiyordu lohusayken canım yandığında hıçkırarak ağladığımda önümde gülüyordu. Bi kavgasında artık beni doğumdan sonra beğenmediğini cazibeli bulmadığını falan söyledi. Üstelik lohusayken dedi bunu. En son kavga ettik ve ayrılma kararı aldık kendide benden bıktığını söyledi hoplaya hoplaya ayrıldı hiç sevmemiş gibi. Oysa çok severek evlenmiştik. Sonrasında öğrendim ki ben hamileyken karnı burnumdayken doğurduktan sonra çok kez aldatmış başka kadınlarla yatmış. Meğer o sebepten dolayı beni gözü görmemiş değersiz görmüş. Bunları söylediğimde hepsini tabi inkar etti güldü vs. ciddiye bile almadı ayrılıyoruz önüne bak dedi. Ama ben içimden atamıyorum hem bu kadar zehirli yıllar geçirip kendimi üzmüşüm buna bir evlat vermişim hemde bana yeminler edip arkamdan neler çevirmiş zerre vicdan pişmanlıkta duymamış canım çok yanıyor hayatımla oynamış oldu. O şu an işinde gücünde keyfi yerinde. Madem neden benimle devam edip çocuk yaptı ne halt olduğunu biliyordu bıraksaydı beni bebeğin ne suçu vardı bizim ahımızı aldı?
Çok kez psikolojik destek bile gördüm bu yüzden yani atlatmam sürer o ise günü birlik mutlu bi şekilde yaşamaya devam ediyor. Sizce herkes yaşattığını yaşar mı? Bi gün pişman olup bunları öder mi? Hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim bu kadar vicdansızca ihanetin üstüne umrunda bile olmaması inkar edip vicdanında hic bişey hissetmemesi….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer