8 sene icerde olan biri ne yapmistir?

ya arkadaslar ben bodrumda biriyle tanistim telefonla konusuyodum tamam mi hararetli hararetli kavga ediypdum yani sonra biri gecti adres sordu bana otel adi soruyo ben de o sinirle bagirdim adama mahcup mahcup gitti tamam bisey demedim tarzi bisey dedi bende bi kotu oldum adami cagirdim geri iste bende tatile geldim bilmiyorum buralari kusura bakmayın falan dediöm otelin numarasini internette bulursunuz arayin falan diyorum iste yardimci olmaya calisiyorum adamda verdi telefonunu kardesim rezervasyon yaptirdi konum onda var siz bakin diyo kardesi konum atmis buna bende baktim tarif ettim adama adamda konusurken asiri urkek sesi falan titriyo neyse tanismak istedi bu munihte dogmus sekiz senedir cezaevindeymis almanyada yatiyomus bi bucuk aydir falan disardaymis o yuzden telefon falan kullanamiyo turkcesi duzgun ama konusamiyo adam akilli utangac asiri mahcup bi ifadesi var burayada askerlik yapmaya gelmis ve bana kavgaya karistigi icin sekiz sene yattigini soyledi ben de didikliyorum iste karsi taraf oldu mu falan diyede olmemis hic inandirici gelmedi adam yaralamadan sekiz sene yatilir mi bi sormak istedim asiri mersk ettim

8 sene icerde olan biri ne yapmistir?