Sürekli güzellikten bahsediyor o çocuk bana baktı bana yazdı bunlar bana baktı güzelleşmişsin dediler vb.
Önceden böyle değildi çöküşe girdi Aile bunalımı yaşadı sevgili ihaneti gibi bişey yaşadı sonra artık ben güzel değilim dedi kendini beğenmedi onu kendine getirdim toparladı gibi ama değişti gibi 4 kişi kız kıza takılıyoruz sadece bana güzellikten bahsediyor gerçekten kendini benimle kıyaslıyor gibi biri bana baksa şaşırıyor emin misin öyle değildir falan diyor çok uzun oldu daha fazla anlatamam gerçekten eski onu özlüyorum niye böyle yapıyor
Şimdiden teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle insanda hiç çekilmiyor. Off dedikodu yapasım var çok fena Böyle bir arkadaşım vardı yolda geçerken küçük bir çocuk bile bizden tarafa baksa ben çok ilgi çekiciyim derdi hsjsjskskskks
Ay öyle küçük çocuk bana çok güzelsiniz mutlu oldum desem hemen kendi ile ilgili örnek veriyor
Travma yaşamış ve egoya dönmüş muhtemelen. Bazı insanlarda içe dönüş oluyor her şeyden kopuyorlar bazı insanlarda da aşırı ego başlıyor
Ya neyse alışayım zor dönemden geçti diyorum bu sabah beni arayıp gitmediğim onun gittiği nisanda çocuğun onun fotoğrafını çektiğini hoşuna gittiğini ve diğer kızı değil onu beğendiğini anlatıyor hoşlandın mı diyorum hayır ama beğenmesi hoşuma gitti falan diyor kısa anlatıyorum şu an yani baya çıldırtıyor beni
Pek vazgececek gibi durmuyor anlatırken sözünü kes anlatmasına müsade etme of püf yap ya da tamamen ilişiğini kes derim
Mesafe koyuyorum ama aynı değişmiyor böyle nasıl diyeyim yalandan gülen ama senin begenilmenden haz etmeyen insan olur ya öyle olmuş
Çok rahatsız edici bir hal aldıysa bağları koparmak gerek sanırım
Sağ ol
Belli ki travma yasiyor. Destek olunmali.
Destek oldum güzel olduğunu fark ettirdim ama düşmanı değilim beni üzüyor bu sefer
Seni nasil uzuyor
Sürekli kendini benimle kıyaslıyor yani bilmiyorum kötü düşündüğümü düşünebilirsiniz ama gerçekten bana beni küçük görür gibi emin misin sana değildir yanlış anlamışsındır diyip yolda yürürken bile ona gözü kayanı ballandıra ballandıra anlatıyor
Onun basina daha kotu bir sey gelmis olabilir mi?
Sadece Aile bunalımı yaşadı sevgili ihaneti gibi bişey yaşadı sonra artık ben güzel değilim dedi kendini beğenmedi onu kendine getirdim toparladı gibi sadece bu
Ama sonuclari agir olmus o yuzden psikolojik ve fiziksel olarak soyleyemedigi bir sorun yasamis olabilir
Umarım düzelir çünkü kimseye değil bana böyle yapıyor
Aa sadece sana mi? Simdi anladim. Sadece sanaysa senle sorunu vardir
Söyle 4 kız geziyoruz ama bir tek kendini benimle kıyaslıyor biri beni begebse gulumseyip kötü bakanlar olur ya öyle oluyor eskiden farklıydı
Bence konuşalım
Travma yaşıyor
Banada yaşatıyor
Aranızda çözün işte
Knk öyle değil Ona bunu söylesem kabul eder mi zaten iyi değil
Muhtemelen tepki verecek ama çözmezseniz veya destek almazsa bir süre sonra yine tetiklediğinde psikoz veya PTSD geçirmeye başlayabilir. Sanırım öncelikle bu kıyaslama kısmından kırmak gerekiyor.
Bu arada psikolog musun yanlış anlama gerçekten soruyorum tanimlaman falan öyle
Hayır kendim de bir ara travma geçirip sonra bilinçaltında kalıcı olup çok nadiren de olsa tetiklendiğim olduğu için bunları biliyorum.
Hm anladım teşekkür ederim