Kafaye gittim arkadaşlarla taktı bana Kız bir şey ister misiniz demesi çok gelmesi bana bakıp gülüyor sonra geliyor içime düşüyor gözlerime bakarak illa içmem için bana tek yapmasını da anlam veremedim taktı bana beni saf mı gördü acaba ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cilve yapıyor O Kafeye sürekli gidip kafenin Cirosunu arttırman için HSHSHAHAH
Evet onu bende düşündüm ama ortama baktım etrafa bizim masaya tek gelmesi nedir sence
Başka Masalara giderse Herkese aynıdır diye düşünürsün demiştir gözüne seni kestirmiştir
Tamam da niyer ben :D
Yakışıklısındır ondandır
Değilim canım normalim
İnsanların farklı bakış açısı vardır senin gördüğün kusuru o sever hoşlanır Belli olmuyor Birdaha git bakalım neymis niyeti
boş ver dalga geçti benle müşteri kazıklıyor
Len belki dediğim gibi değildir Hoşlanmıştır git parasını ben vercem Çay iç gel BSJSHSHAHA
Nerden biliyorsun dalga geçti benle benim hep oraya gitmem için param yok mu benim :D
Estağfurullah şaka yaptımm
Peki hiç başına geldi mi garsonlardan dolayı
Garsonlardan gelmedi Çünkü Toplumda şöyle bir algı var Çalışan garson beğense bile bakmaz Çalıştığı yere şikayet eder korkusuyla
Olabilir diyorsun patronu izin vermiş bunun yapması için. d
Erkek patronlar kızlara diyebilir Kızlar Bir erkeğe yürüyebilir ama Bir erkeğin çalıştığı yerde başka bir kadına yürümesi maalesef ki özürlü milletimizde Taciz diye anılır
Yani diyorsun Garson Erkek yapsa taciz mi olarak sayılır
Bizim özürlü millete göre evet
Saçmalık bence ya neden taciz olsun taciz boyutu bambaşka şey fiziksel bir şey yoksa abartılı şeyler yoksa ısrarla ediyorsa çok kez belki ya da yolda takip eder falan senin yaşın kaç
18’im ben De Bu benim görüşüm değil zamanında restoranda çalıştım gördüklerimle konuşuyorum konu çok uzadı o kızla tekrar görüş 😂
18 çok gençsin uzamadı mı :D halka açık konuşamıyorsun eklee bniii o halde
Bunu ilk defa duyuyorum. Tam tersi ben garson olduğumda doktor olan iki adam benimle sohbet etmek için çabalıyordu. İşler değişmiş baya 😂
Öyle soğuk garsonlarda var birisi soğuktu ama bu Kız taktı bana çözemedim bunu
Ayy herkes soğuk nevale derdi zaten bana. Hatırlatman kötü oldu. Her neyse demek ki kız seni beğenmiş.
Sen soğuksun o halde ondandır aşırı ilgisiz olunca müşteri kaçıyor beğenmediğini düşünmedim müştieri kazıklıyor düşündüm fazla ilgilenmedim
O da olabilir, bu aklıma gelmedi benim
Sen garsonluk yapmışsın nasıl aklına gelmiyor müşteri yanına nasıl çeklir bunu b, ilmen lazım
Hiç benlik değildi. O yüzden işi bıraktım zaten.
Niye ki insanın buda aklına geliyor cilve yapıyor müşteri çekmek için her gün gelmesi için diyeceğim benim masaya tek gelmesi ne bileyim normal insandım zengin gözülmüyordum sence bu Kız derdi neydi
Yahu pazarlama yeteneğim çok iyidir. Ama yalandan samimiyet kurmayı sevmiyorum sadece. Müşteri almaya hevesliyse öneri yapmaya başlardım. Ancak müşteri kendi özel alanına girilmesini istemiyorsa, muhattap almazdım yalnız bırakırdım. O insanı rahatsız etmezdim yani. Kız gönül eğlendirmiş sadece. Büyütülecek bir şey yok.
Büyütmedim sadece rahatsız ettiği için neden böyle yapıyorlar demek istedim benim gönlümü eğlendiremedi ben yüz vermedim ki abazanlar gibi düşmedim
Yahu yüz vermiş olsan da bu senin abazan olduğunu göstermez. Sen gidip laf atmamışsın yani. Ama görüyorum ki aklın kalmış.
Hayır canım ne aklı ne saçmalıyorsun rahatsız veriyor diyorum senin kafan güzel
Başım ağrıyor. Bugün saçmaladım bu sitede zaten iyice. Baş ağrısından n yazdığımı bile bilmiyorum. Kusura bakma
Yaş kaçtır peki :D
28 yaşındayım
28 Yaş sendromu demek ki sende var herşeyden bıkmış gibisin hiç sevgilin olmadı mı
Tam tersi eskiden herşeyden bıkmış biri gibiydim ve somurkandım. Ya da ben hep aynıydım bilmiyorum 😂🤦🏻♀️
Uzun zamandır sevgilim olmadı diyebilirim. Bilmiyorum kimseyi kabul etmiyor gönlüm.
O yüzden bunaklaşıyor insan uzun süre bu tür şeylerde uzak kalınca başkasına da olumlu şeyler diyemiyor niye istemiyor ilgini çekmiyor Erkekler
Kalbimde birini bitirmeden, başka birine yeşil ışık yakamıyorum. Bundan olabilir, bilmiyorum.
Bak sen platonik aşkın var
Her neyse iyi günler 😌
Sende halka açık konuşamıyorsun dediğin kadar ölmüşsün gömenin yok sana bakacak Erkeğe sabırlar diyorum neyse
Hı hı aynen olduu iyi günler ☺
🤣🤣 Peki şöyle diyeyim tesetürlü müsün
Herkese aynı lar yalnız sana özel değil o bence 😂😂
Valla göremedim herkese yaptığını Kız taktı bize masaya
Patronları öyle tembihlemiştir.
Peki tamam da bana tek yapması nedir rahatsız etmesi bana tek
Sana öyle gelmiş olabilir. Küçük ihtimal de senden hoşlanmış olabilir ama sanmıyorum. Bu insanların genel tavrı böyle.
Bende zannetmiyorum ama bana tek gelip yapması da ne bileyim kalkmasaydık çok gelirdi
Terden kskskskss
Aalakası yok bence