Şöyle uzun ve geniș bir yolu var bizim mezarlığın. Filmlerde gördüğünüz gibi dar değil arabalar bile geçiyor orman gibi. Yürüyüşleri çok güzel oluyor Bugün yürürken kulaklıktan müzik dinledim. Sonra mezarlıkta olduğumu fark edince kapattım. 😂Acaba bir dahakine sadece ilahi mi dinlesem? Çünkü kulağımda bir şey çalmadan yürüyüş yapamıyorum.
En son dinleyeceğim yer olur. Günah mı sevap mı bilemem ama dünyanın sarhoşluğundan sıyrılarak ilerlerim o yolda. Her adımda sessizliğim de derinliğim de benimle birlikte artarak yol alır. Belki saygıdan belki de gerçeğe yüzümü dönmekten.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
mezarlık dediğin yer sadece orada yakınları yatan insanlar için anlamlıdır onun dışında boş istersen otur bi sigara iç istersen müzik dinle sorun olmaz
Saygısızlık olur ama kulaklıkla dinliyorsun sonuçta ama cuma günleri dinleme Müslümanın bayramı cuma günü olduğu için beklerler rahmetliler içinde hayırlı bir gündür hissederler o gün. Bir çok şey var bununla ilgili.
İslamiyette bu konuda bi bilgi yok günah olup olmadığına dair lakin mezardakilere bi saygı olarak sesli müzik dinlenmez. Kulaklıkla dinlemekten bişey olmaz