Güncellemeler
1 yıl
Ben değil bir tanıdık atanmış normal gelmedi ve bir arkadaşim da erken bitirmişti ve dedi ki hayır atanamam okul sürem ne kadarsa o kadar beklemem lazım yani mezun olmam gereken senenin kpss sınavı ile atanabilirim ancak dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yani eksik gdi bilgiler bana sanki mezuniyet belgesi olmali puanini almistie ya da mezun olduktan sonra ilk tercihte atanmistir
Normal gelmiyor bana
hayir ya mezun oldugunun kpss sinavi savma geldi. Bizim unide cocuk mesela ortaogretim kpss ile atanmisti unu okuyodu. Bak puanini aldiysa basvurur mezun olur olmaz diplomasi ya da gecici mezuniyet belgesini oyle atanabilir. Ama egitim bilimlerine girmesi icin sanki atanmasi gerek bak bu konuda hakli gkgy ye girebilir ancak lisansi bitirmeden. Burayi kesinlestirdik mesela. Ama eger cok emin olmak istiyorsan telegrda ogretmenlik gruplari var ya da normal matematik turkce soru gruplari sej oraya ya seni daha net bilgilendirirler. Belli ki birinin sana verdigi bilginin dogrulugunu test etmeye calisiyorsun ancak bu sekilde emin olabilirsjn
Evet banada eksik gibi geldi annesi her yerde atandı diye bağırıyormus çocukluktan beri beni onunla yarıştırdilar psikolojimi bozdular
https://hizliresim.com/5ew3p9y
psikolojin bozulmasin herkesin yarışı farklıdır
Bu b grubu bizimki öğretmenlik yani a grubu
senin gibi nice mezun var bak ben de onlardan biriyim
ben googleye "mezun olmayan biri alan kpss ye girebilir mi" yazdim ilk karsima cikan bu
Benim hayalim yazılımcı olup Amerika'da çalışmaktı ama onların yüzünden kendimi canım ve işe yaramaz hissettim hep her akraba buluşmasında beni rezil ediyorlardi
sen emin olmak icin telegramda sor emin ol ama kendini harap etme hayat bu basarilar dilerim.
Tamam teşekkür ederim
akrabalarinla arana mesafe koy o halde rica ederim lafla peynir gemisi yurumez onlar ne yapmis senin icin seni dibe batirmaktan baska? Sen kendini dusun boş ver milleti herkes kendi ekmegini yer onun kismeti buymus belki de senin icin ne olur bilemezsin ve dunyanin sonu degil iyi gunler dilerim
3 senede yaz okulu ve üstten derslerle mezun olunanilir.
Mezun olursun orada sıkıntı yokta ÖSYM kabul eder mi atamayı ya da MEB çünkü bir arkadaşım da erken bitirmişti ama 4 seneyi doldurmadan atanamam dedi
Öyle bişey yok. Mezun olman yeterli. Kaç senede mezun olduğunun bir önemi yok. Sonuçta bütün dersleri veriyor.
Öğretmenlerin ataması yok ki nereye aranıyorsun?
Ben değil bir tanıdık atanmış normal gelmedi ve bir arkadaşim da erken bitirmişti ve dedi ki hayır atanamam okul sürem ne kadarsa o kadar beklemem lazım yani mezun olmam gereken senenin kpss sınavı ile atanabilirim ancak dedi
Valla bilmiyorum reis ama öğretmenlik mezunları isyan ediyor çünkü yıllardır derece yapıp atanamayanlar var her yerde eylen ve protesto ediyorlar atama yapın diye bilmiyorum yani
Ya bu dediğim kişinin ailesi tamamen fetocu ve her yerde açık açık savunuyorlar ve anlatıyorlar zaten hepside öğretmen kadrolu
atanır arkadaşım bizzat atandı diploma önemli
Mezun olduysa yâda o yıl olacaksa atanabilir
Mezun olacağı yıl tercih yapmış oluyor
Atanır
Elbette ümit her zaman vardır
Ama 4 sene bitmeden mezun olunmuyor diye biliyordum ben öyle bir şey hakkında bilgin var mı bir tanıdığım atandı yani
Atanabilir
Atama zor ama
2022 kpss ile atanmış