Aile & Toplum Yaz yağmuru sever misiniz? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Serinletici moda geçiş yapılıyor 🥳💅💖🍀Hava kara bulutlu yine yağmur yağıyor birde günahsızmış gibi... Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar ufak çaplı bir fırtına çıktı 😂 Süper soru 🥳🥳Iskandığım ilk yağmur ol çölümde 🌸 Yaz yağmuru sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Yaz yağmuru çok severim tabi ki de 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeter ki hava serinlesin tüm yağmurlar olabilir. Çok sıcak 🥵 2 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yağmurun her türlüsünü severim. Dolu halini de, çiseleyen halini de. 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok severim. Kış yağmurundan daha güzel. Havaya bi serinlik geliyor 1 0 Yorumla
payiz_demsall1373 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Burada aynı şimşekler çaktı fırtınalar koptu ufakta bir kaç göz yaşı ciseledi durdu 1 0 Yorumla
NorthOffHeLL Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Daha dün yagmur yagmişti bugunde mi yagacak? 1 1 Yorumla NorthOffHeLL 1 yıl Havada baya bulut toplanmis umarim yagmur yagar Yorumla
hamburgerpatates Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 40% 1 yıl Valla aşırı sıcaklardan sonra hafif serinlik ve yağmur'un verdiği o tatlı hissi çok severim. 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaz yagmuru ya da kış fark etmez , ikisini de severim.Fakat yanlız olmamak kaydıyla..İslanmaktan hiç çekinmem sevdiğim yanımdaysa.Gerekirse ona tabiri caizse şemsiye olurum. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pencereleri açıp serinlik ve yağmur kokusuyla kahve içmeyi çok severiö 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neresi orası, hemen gelelim 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Konum belli 😂Antep bura Yorumla SAblaK 1 yıl Bana uzak ya orası Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Sonraki sıcaklık anamızı ağlatıyor 🤣 2 3 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Babanızı güldürüyor mu 🤣 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl He onu da gülme krizine sokuyor bi görsen domates gibi kıpkırmızı 😂😂 Yorumla m ByBrawo 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
ZeryaCemrem Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl yazın yağmur mu yağıyor? sizde yağıyorsa da benim memleket de yok puahdasuhdua 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim yağıyor şu an 🤣 2 0 Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Yağsa da bir serinlesek 1 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Çok severim özellikle bu sıcaklarda 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Çok severim yaz kış yağmuru 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsa hiç fena olmaz. Yağsa iyi olur. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet severim hem serin oluyor 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Islanmayı sevmem şemsiye varsa okeyim 1 0 Yorumla
mer_kar Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet. Yaz yağmuru altında yürümeyi çok seviyorum. 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ay tabi kiii hatta sonbahar gelse de rahatlasak 1 1 Yorumla Wínchєnzσ 1 yıl @VEGA0 harbi bu ne basık hava Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiçbir şey sevmiyorum ben 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. yaz yağmuru bir başkadır <3 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Severim kesinlikle ☺️ 1 0 Yorumla
Macaonlineee Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Yaz yağmuru beni seviyor mu peki? 1 3 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Sormak lazım Yorumla Macaonlineee 1 yıl Soralimda anlar mi bizi Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Usulca sorarsan anlar Yorumla
1böğürtlenmasalı Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Seviyorum da sevmiyorum.Her yagdgnda sel oluo 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Severuk. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severim tabi ki 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet seviyorum 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı. Yağsa da serinlesek 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet 1 1 Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Neres il Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. En sevdiğim 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Konum yolla gelelim 0 0 Yorumla
Mucahid_30 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Beşiktaş lisin 1 1 Yorumla Mucahid_30 1 yıl Ne yapiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yaz yağmuru çok severim tabi ki de
Yeter ki hava serinlesin tüm yağmurlar olabilir. Çok sıcak 🥵
Yağmurun her türlüsünü severim. Dolu halini de, çiseleyen halini de.
Çok severim. Kış yağmurundan daha güzel. Havaya bi serinlik geliyor
Burada aynı şimşekler çaktı fırtınalar koptu ufakta bir kaç göz yaşı ciseledi durdu
Daha dün yagmur yagmişti bugunde mi yagacak?
Havada baya bulut toplanmis umarim yagmur yagar
Valla aşırı sıcaklardan sonra hafif serinlik ve yağmur'un verdiği o tatlı hissi çok severim.
Yaz yagmuru ya da kış fark etmez , ikisini de severim.
Fakat yanlız olmamak kaydıyla..
İslanmaktan hiç çekinmem sevdiğim yanımdaysa.
Gerekirse ona tabiri caizse şemsiye olurum.
Pencereleri açıp serinlik ve yağmur kokusuyla kahve içmeyi çok severiö
Neresi orası, hemen gelelim
Konum belli 😂
Antep bura
Bana uzak ya orası
Sonraki sıcaklık anamızı ağlatıyor 🤣
Babanızı güldürüyor mu 🤣
He onu da gülme krizine sokuyor bi görsen domates gibi kıpkırmızı 😂😂
🤣🤣🤣
yazın yağmur mu yağıyor? sizde yağıyorsa da benim memleket de yok puahdasuhdua
Severim yağıyor şu an 🤣
Yağsa da bir serinlesek
Çok severim özellikle bu sıcaklarda
Çok severim yaz kış yağmuru
Olsa hiç fena olmaz. Yağsa iyi olur.
Evet severim hem serin oluyor
Islanmayı sevmem şemsiye varsa okeyim
Çok sevdiğim bir yağmurdur..
Yağsa da altında ıslansam.
Evt hafiften serinlik iyidir
Evet. Yaz yağmuru altında yürümeyi çok seviyorum.
Bayılırım ama yağmıyor buralara
Ay tabi kiii hatta sonbahar gelse de rahatlasak
@VEGA0 harbi bu ne basık hava
hiçbir şey sevmiyorum ben
yaz yağmuru bir başkadır <3
Severim kesinlikle ☺️
Evet hemde çok
Yaz yağmuru beni seviyor mu peki?
Sormak lazım
Soralimda anlar mi bizi
Usulca sorarsan anlar
Söyle bir havaya ihtiyacımız var , yaniyoruz..
Seviyorum da sevmiyorum.
Her yagdgnda sel oluo
Burası nere... Bizede lütfen...
Severim
bekledim de gelmedi
Severuk.
Severim.
Severim
Evet bi de bu sıcakta iyi olurdu
Severim tabi ki
Evet seviyorum
Severim